Grafstenen Zeist

Niet iedereen kan in Zeist zomaar grafstenen ontwerpen. Daarvoor heeft u namelijk niet alleen vakmanschap nodig, maar ook een goed luisterend oor. Alleen zo kan de ontwerper tot een monument komen die echt bij de overledene past. Van Dam Natuursteen hecht dan ook veel waarde aan uw inbreng als nabestaande. Wij betrekken u daarom bij iedere stap van het proces. Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak. 

Afmetingen Zeister Bosrust

Bij het ontwerpen van grafstenen in Zeist is er ontzettend veel mogelijk. Toch zijn er kaders, waarin wij ons - als specialist in grafmonumenten - moeten bewegen. Denk hierbij aan de afmetingen. Iedere begraafplaats heeft weer andere voorschriften. Gelukkig zijn wij hier goed van op de hoogte. Zo stelt de algemene begraafplaats van Zeist - ook wel Zeister Bosrust genoemd - de volgende eisen:

Grafstenen Zeist

Eigen graven

Veel nabestaanden kiezen ervoor om een eigen graf aan te schaffen. De algemene begraafplaats van Zeist verdeelt ze in drie typen, waarbij de maximale afmetingen van de grafstenen verschillen:

  • Type A: 300 cm x 300 cm;
  • Type B: 125 cm x 225 cm;
  • Type C: 100 cm x 200 cm.

Algemene graven

U kunt er als nabestaande ook voor kiezen, om de overledene in een algemeen graf te laten plaatsen. U betaalt dan alleen de kosten voor de begrafenis en het onderhoud. Na de eerste huurperiode wordt het graf geruimd. Bij het ontwerpen van de grafstenen, moet u in Zeist rekening houden met de volgende afmetingen: 50 x 60 x 6 cm.

Een mooie nagedachtenis met Van Dam Natuursteen

Verwacht of niet. Het heengaan van een geliefde is een verdrietige gebeurtenis. Tijdens het vervaardigen van onze grafstenen in Zeist, staan wij - Van Dam Natuursteen - daarom voor persoonlijke aandacht. Samen met de nabestaanden nemen wij de tijd en rust om van ontwerp tot plaatsing te komen. Daarbij worden al onze grafstenen in Zeist vervaardigd door echte vakmensen. Zij waarborgen de ambacht en kwaliteit van hun producten, waaronder:

In Zeist op zoek naar grafstenen?

Het verlies van een geliefde. Het is en blijft een verdrietige gebeurtenis. Als nabestaande wilt u de nagedachtenis aan deze persoon voldoende eer aandoen. Een bedrijf - gespecialiseerd in grafmonumenten - kan u daarbij helpen. Denk aan Van Dam Natuursteen. Wij ontwerpen en vervaardigen al jaren grafstenen in Zeist. Meer weten? Bel 0348 46 828 en maak een afspraak voor onze showroom. Deze vindt u aan de Bierbrouwersweg 25 in Woerden. Grafstenen ontwerpen in Zeist: dat doen we samen.