Grafstenen Woerden

Bij Van Dam Natuursteen kunt u terecht voor een uniek assortiment aan grafstenen te Woerden. Bij gemeente Woerden horen ook Harmelen en Kamerik. In Woerden zelf zijn drie begraafplaatsen gevestigd. Zo is er de begraafplaats aan de Meeuwenlaan. Begraafplaats 'Rijnhof' in Woerden en tot slot de Rooms Katholieke begraafplaats Hoge Wal.

Van Dam Natuursteen 10 /10 - 6 beoordelingen

Materialen voor een grafsteen

Een grafsteen kan uit natuursteen worden gemaakt, graniet, hardsteen of marmer. Steeds meer nabestaande combineren de grafsteen met andere materialen. Zo maken we geregeld grafmonumenten van cortenstaal. Ook maken wij veel grafstenen met glas. Een combinatie hierin is ook mogelijk. Een grafsteen van glas, rvs en natuursteen. De materialen moeten duurzaam zijn. Soms kiest men voor een houten grafsteen. Deze is niet altijd toegestaan op de begraafplaats. De grafstenen hebben soms een minimale dikte nodig, dat ligt aan de verordeningen van de desbetreffende begraafplaats.

Uw wens staat centraal

Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en laten deze wensen terug komen in een uniek en persoonlijk monument voor uw dierbare. Samen met nabestaanden hebben wij bijzondere grafmonumenten met een persoonlijke Touch kunnen maken. Op onze website kunt u ons assortiment grafstenen nabij Woerden bekijken. Heeft u al ideeën voor een grafsteen waarmee u een dierbare kunt herdenken? Wilt u dat we ruim de tijd voor u nemen dan adviseren we u om een afspraak te maken voor uw bezoek aan onze showroom te Woerden.

Grafstenen Woerden

Showroom

In onze showroom heeft u de mogelijkheid om onze grafmonumenten te bekijken. Wel raden wij aan om eerst een afspraak met ons te maken. Op deze manier kunnen wij u goed adviseren op het moment dat u onze showroom bezoekt. Onze showroom is gevestigd in Woerden. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen voor een afspraak. Voor het maken van een afspraak voor een grafsteen kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Voor grafstenen nabij Woerden

Bij ons kunt u er ook voor kiezen om aanwezig te zijn op het moment dat wij het gedenkteken op de begraafplaats plaatsen. Dan maken wij met u een afspraak hiervoor zodat u bij het plaatsen van de grafsteen aanwezig kunt zijn. Zowel het ontwerpen als het plaatsen van grafstenen in of nabij Woerden wordt door opgeleid personeel uitgevoerd. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal en wij nemen de tijd om een grafsteen te ontwerpen die aansluit op uw wensen. Wilt u meer informatie ontvangen over grafstenen in de regio Woerden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0348 460 828. Ook kunt u een e-mail sturen sturen naar: info@vandamnatuursteen.nl.

Afmetingen grafstenen

De gemeente Woerden hanteert de maat voor een grafsteen voor een particulier graf van 190 bij 80 centimeter. En voor een algemeen grafsteen 80 bij 90 centimeter. Kamerik en Harmelen worden ook onderhouden door gemeente Woerden. Als er een grafsteen geplaatst wordt moet daar eerst een vergunning voor worden aangevraagd bij gemeente Woerden of de kerk. Dit papierwerk regelt Van Dam Natuursteen voor u.

Ook voor grafstenen buiten Woerden

Van Dam Natuursteen gevestigd te Woerden verzorgd ook grafstenen buiten Woerden. Zo komen we ook vaak in de Meern. Hier bevinden zich twee begraafplaatsen. Grafstenen voor de protestantse begraafplaats de Meern (afmeting 200 bij 100 centimeter) aan de Zandweg en de Rooms Katholieke begraafplaats de Meern (160 bij 80 centimeter). Dat geldt ook voor een grafsteen te Vleuten. De protestantse begraafplaats Vleuten (200 bij 100 centimeter met fundatiepalen) en de Katholieke begraafplaats Vleuten (180 bij 80 centimeter). Iedere begraafplaats heeft zijn eigen afmetingen en voorwaarden voor een grafsteen.

Van Dam Natuursteen is op de hoogte van de afmetingen op de begraafplaatsen en komt met regelmaat op de begraafplaatsen in de volgende plaatsen: Kockengen, Aalsmeer, Uithoorn, Mijdrecht, Breukelen Hilversum, Maarssen, Leische Rijn, Vleuten, de Meern, Utrecht, IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Montfoort, Linschoten, Oudewater, Hekendorp, Haastrecht, Gouda, Reeuwijk, Waarder, Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Nieuwveen, Boskoop, Zwammerdam, Aarlanderveen, Ter Aar, Langeraar, Zevenhoven, Meije, Zegveld en Noorden. Van Dam Natuursteen is bekend met de beheerders van de begraafplaatsen zowel van de gemeenten als de kerken. We weten wat er mag en niet mag. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.