Grafstenen Culemborg

Door in Culemborg een grafsteen te laten ontwerpen, sluit u - als nabestaande - een zware en vooral verdrietige periode af. Het is een persoonlijk proces, waarin u - meer dan ooit - op de details let. Terecht, want de door u geplande grafzerk in Culemborg is een tastbare herinnering aan een geliefde die helaas niet meer onder ons is. Schakel vandaag nog Van Dam Natuursteen in. Bij ons bepaalt u zelf hoe uw grafsteen in Culemborg eruit komt te zien.

Download hier onze brochure!

Begraafplaatsen in Culemborg

De begraafplaatsen in Culemborg worden grotendeels beheerd door Stichting BBC. Zo ook het Plantagehof en de Oude Begraafplaats aan de Achterweg. In de laatstgenoemde begraafplaats vinden alleen nog bijzettingen plaats. Alle andere inwoners vinden - wanneer zij begraven willen worden - hun laatste rustplaats in het Plantagehof. Voor deze begraafplaats in Culemborg ontwerpen wij dan ook regelmatig grafstenen.

Eisen aan grafzerken in Culemborg

Het plaatsen van grafstenen is - ook in Culemborg - aan enkele voorwaarden gebonden. Zo heeft u voor plaatsing toestemming nodig van Stichting BBC. Zij stellen vast welke typen en formaten toegestaan zijn. Dit kan per gedeelte van de begraafplaats verschillen. Ook moet uw grafsteen in Culemborg duurzaam zijn. Om de precieze voorwaarden voor u te achterhalen, nemen wij - namens u - contact op met het bestuur.

Grafstenen Culemborg

Een passend ontwerp met Van Dam Natuursteen

Persoonlijke aandacht. Dat vinden wij - als specialist in grafmonumenten - erg belangrijk. Wij betrekken u, de nabestaande, dan ook nauw bij het proces. Van het eerste ontwerp tot de plaatsing: u bepaalt zelf welke rol u hierin speelt. Zo zorgen wij ervoor dat onze grafsteen in Culemborg aan al uw verwachtingen voldoet.

Bent u in Culemborg op zoek naar een passende grafsteen? Van Dam Natuursteen heeft zich gespecialiseerd in de volgende vormen:

In Culemborg een grafsteen plaatsen?

Het verlies van een geliefde is zwaar. Het ontwerpen en laten plaatsen van een grafsteen in Culemborg kan u helpen dit verlies een plekje te geven. Wilt u snel geholpen en bij iedere stap betrokken worden? Schakel dan steenhouwerij Van Dam Natuursteen nabij Culenborg in. Bel gerust naar 0348 460 828 of bezoek onze showroom aan de Bierbrouwersweg 25 in Woerden. Welke ideeën heeft u voor een grafsteen in Culemborg?