Grafstenen Alphen aan den Rijn

Zoekt u grafstenen in de gemeente Alphen aan den Rijn? Van Dam Natuursteen helpt u graag verder. Wij zijn gevestigd in Woerden, nabij Alphen aan den Rijn. Bij ons kunt u terecht voor grafmonumenten, algemene graven, urnen, urnengraven, grafstenen, grafzerken en grafstenen met glas, cortenstaal en RVS. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor kindergrafstenen of grafaccessoires. Uw wensen zijn voor ons erg belangrijk en daarnaast beschikken wij over een snelle levertijd. Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de plaatsing van het monument. Op onze homepage is een filmpje te vinden van hoe dit in zijn werk gaat. Voor grafstenen nabij Alphen aan den Rijn bent u aan het juiste adres bij Van Dam Natuursteen.

Grafmonumenten van hoge kwaliteit

Onze grafstenen nabij Alphen aan den Rijn worden gemaakt van A-kwaliteit materialen. Wij luisteren graag aandachtig naar uw wensen. Aan de hand daarvan zullen onze professionele en gespecialiseerde werknemers aan de slag gaan met het ontwerp. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring wat rust en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Bent u benieuwd naar grafstenen die in het verleden door ons zijn gerealiseerd? Bekijk hier onze grafstenen.

Afmetingen grafstenen

Omdat de gemeente Alphen aan den Rijn meerdere begraafplaatsen verzorgd en verschillende afmetingen hanteert op de plaatsen eromheen, kunnen we u ook wegwijs maken in de afmetingen voor een grafsteen bij Alphen aan den Rijn in de buurt. Zo hebben ze op de Ooster begraafplaats de afmeting voor een grafsteen 180x85 cm. De Rooms Katholieke begraafplaats Bonifacius 180x80 cm, Zwammerdam 180x80 cm, Boskoop "Roemer" 180x75, Hazerswoude en Hazerswoude-Dorp 180x80 cm, Koudekerk aan den Rijn, Benthuizen, Begraafsplaats Gouda IJsselhof 180x75 een algemeen grafsteen is daar 50x40 cm op een lessenaar. Op de rooms katholieke begraafsplaats te Gouda gelden weer andere afmetingen als op Gouda IJsselhof.

Ons werkgebied

Ook komt van Dam Natuursteen veel in de plaatsen Bodegraven, Meije, Aarlanderveen, Noorden, Nieuwkoop, Ter Aar, Woubrugge, Waarder, Reeuwijk-Dorp, Waddinxveen, Moerkapelle, Moordrecht, Zevenhuizen en Nieuwerkerk aan den IJssel. De Afmetingen voor de grafstenen zijn bij ons bekend. Voor het plaatsen van een grafsteen is een vergunning nodig. De vergunning aanvraag voor een gedenkteken word door ons geregeld bij de desbetreffende gemeente of kerk.

Grafstenen Alphen aan den Rijn

Assortiment grafstenen

Er is volop diversiteit in onze collectie grafstenen. Wij begeleiden u graag in het proces tot het kiezen van de juiste grafsteen. Het is mogelijk om via de website een afspraak in te plannen, zo kunnen we ruimschoots de tijd voor u nemen. Van ontwerp tot plaatsing van het monument gaat alles in samenspraak met de familie. Er is voor u ook de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de plaatsing van de grafsteen op de begraafplaats. Wilt u direct meer informatie over onze grafstenen nabij Alphen aan den Rijn? Telefonisch bereikt u ons via: 0348 460 828.

Contactinformatie

Bent u op zoek naar grafstenen nabij Alphen aan den Rijn? Dan bent u van harte welkom bij Van Dam Natuursteen. Onze showroom is gevestigd in Woerden, op kleine afstand van Alphen aan den Rijn. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen via: 0348 460 828. Vragen over onze grafstenen mogen ook per mail naar: info@vandamnatuursteen.nl.

Download hier onze brochure!