Grafstenen Utrecht

Na een periode van rouw, is het tijd om in Utrecht grafstenen uit te zoeken. Met het laten ontwerpen van een mooi monument wilt u uw overleden geliefde een laatste eer bewijzen. Bij Van Dam Natuursteen begrijpen wij hoe belangrijk deze gebeurtenis voor u is. Wij nemen u dan ook in alle stappen mee. Dus ook bij het plaatsen van onze grafstenen in het mooie Utrecht. Interesse? Download vandaag nog onze brochure!

Begraafplaatsen in Utrecht

De gemeente Utrecht is ontzettend groot. Met een oppervlakte van 99,21 km2 en ruim 350.000 inwoners zijn er veel begraafplekken nodig. Die zijn er gelukkig ook. Ons bedrijf ontwerpt grafstenen voor - onder andere - de volgende rustplaatsen in Utrecht:

Grafstenen Utrecht

Soestbergen

De alleroudste, algemene begraafplaats van Utrecht is Soestbergen. Kenmerkend is de Ring van Zocher. Dit is een cirkel van grafkelders, die uniek is in zijn soort.

Kovelswade

De begraafplaats Kovelswade is vandaag de dag een rijksmonument. Het is in 1901 opgericht en staat bekend om zijn koepelvormige aula. Sinds 2006 is er ook een kinderhofje aangelegd.

Tolsteeg

In 1934 is de begraafplaats Tolsteeg aangelegd. Bijzonder is de aula. Hierin heeft kunstenaar M.C. Escher een muurschildering gemaakt.

Daelwijck

De jongste begraafplaats van Utrecht is gebouwd in 1967 en draagt de naam Daelwijck. Bijzonder aan deze plek is het herdenkingskunstwerk 'Aan mijn Liefste'. Hier kunt u brieven schrijven en posten.

De goede verzorging van Van Dam Natuursteen

Van Dam Natuursteen is een specialist in grafmonumenten. Gezien ons vakgebied, vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Dat houdt in dat wij goed naar u - als nabestaande - luisteren. Alleen zo kunnen wij bepalen welke grafstenen in Utrecht het beste bij uw overleden geliefde zouden passen. Wat hier uw eigen rol in is, kunt u zelf bepalen. Wij bieden u altijd de mogelijkheid om bij de plaatsing van het monument aanwezig te zijn. Zo kunnen wij samen de laatste hand aan het monument leggen.

Van Dam Natuursteen ontwerpt nabij Utrecht de volgende grafstenen:

In Utrecht grafstenen bestellen?

Het uitzoeken van grafstenen in Utrecht gaat vaak met veel emotie gepaard. Misschien wilt u er liever niet aan denken. Het kan ook zijn dat u het ziet als een manier om uw verdriet vorm te geven. Hoe u ook tegen het proces aankijkt: Van Dam Natuursteen helpt u graag bij het ontwerpen van het ideale monument. Bel - voor het maken van een afspraak - naar 0348 460 828. In onze showroom aan de Bierbrouwersweg 25 in Woerden bespreken wij dan graag de mogelijkheden. Welke grafstenen geven uw geliefde in Utrecht het beste weer?