entree-van-dam-2.jpg

Showroom

Van Dam Natuursteen is gevestigd aan de Bierbrouwersweg 25 te Woerden. Onze showroom is 6 dagen in de week geopend. Wij werken op afspraak, zodat we ruim de tijd voor u kunnen nemen.

Om een indruk te krijgen van onze showroom, kunt u een kijkje nemen op deze pagina.

Wij zijn van maandag tot en met zaterdag geopend. Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag - vrijdag: 08.00 uur - 17.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 uur - 15.00 uur.

Wilt u langskomen? Wij verzoeken u telefonisch een afspraak te maken (0348 460 828) zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

showroom-4.jpg
showroom-2-1.jpg

In onze showroom staan vele grafmonumenten opgesteld. Bent u benieuwd naar ons assortiment?

Download hier onze brochure


Wist u dat het ook mogelijk is om in de avonduren (op afspraak) bij ons langs te komen? Kunt u niet naar onze showroom komen? Het is ook mogelijk om een afspraak bij u thuis te maken.

Samen met Van Dam Natuursteen maakt u een persoonlijke grafsteen. Op een laatste rustplaats is een persoonlijke noot namelijk ontzettend belangrijk. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

showroom-4-1.jpg
showroom-5-1.jpg

Bij Van Dam Natuursteen staan wij voor rust, tijd en persoonlijke aandacht. Van ontwerp van een grafsteen tot de plaatsing hiervan. Bekwaam en opgeleid personeel helpt u graag verder.


Wilt u alle mogelijkheden bekijken? We ontvangen u graag in onze showroom. Wij vragen u telefonisch of per mail een afspraak te maken. Telefonisch kunt u ons bereiken via 0348 460 828 of stuur een e-mail aan info@vandamnatuursteen.nl

showroom-buiten.jpg