Grafsteen Wijk bij Duurstede

Op zoek naar een grafsteen bij Wijk bij Duurstede? Op een half uur afstand vanaf de stad Wijk bij Duurstede, kunt u terecht bij Van Dam Natuursteen. Wij zijn een familiebedrijf en hebben aandacht voor onze klant als belangrijkste prioriteit. Juist bij het uitzoeken van een grafsteen is het belangrijk om rust en persoonlijke aandacht te ervaren. Onze vakmannen vallen onder een officiële leermeester die ambacht en kwaliteit waarborgt. Samen met u zoeken we een grafsteen uit die precies past bij het leven van uw dierbare.

Grafsteen ontwerpen

Het herinneren van een van uw dierbaren dient op passende wijze te gebeuren. Dat kunt u doen door een persoonlijke grafsteen te ontwerpen samen met onze vakmannen. Wanneer u samen met ons een grafsteen ontwerpt voor een begraafplaats in Wijk bij Duurstede, kunt u over verschillende zaken beslissen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de materiaalkeuze en de afmeting van de grafsteen. Daarnaast kunt u invloed uitoefenen op het ontwerp zelf. Voor elk budget is er een grafsteen te ontwerpen. Wilt u een persoonlijke grafsteen laten plaatsen in Wijk bij Duurstede? Wij helpen u graag!

Grafsteen Wijk Bij Duurstede

Van ontwerp tot plaatsing van grafstenen in Wijk bij Duurstede

Bij Van Dam Natuursteen vinden we het belangrijk om u (desgewenst) mee te nemen in het hele proces. Van het ontwerp van de grafsteen tot de plaatsing. U heeft de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij de plaatsing van de grafsteen in Wijk bij Duurstede. Leg gezamenlijk met ons de laatste hand aan het monument.

Bezoek de showroom

Onze showroom is niet gevestigd in Wijk bij Duurstede zelf. Op slechts een half uur rijden bereikt u ons. Onze showroom is 6 dagen per week geopend (maandag tot en met zaterdag). Doordat wij op afspraak werken, weten we zeker dat we voldoende tijd voor u hebben. Wist u dat het ook mogelijk is om een afspraak te maken in de avonduren?

Download de brochure

Wilt u een indruk krijgen van ons werk, zonder direct onze showroom te bezoeken? Het is mogelijk door onze brochure te downloaden. Door onze brochure te downloaden krijgt u een idee van de verschillende materialen die toe te passen zijn in een grafsteen in Wijk bij Duurstede.

Download hier onze brochure!