Glazen grafstenen

Grafstenen van glas worden steeds vaker toegepast op begraafplaatsen. De grafstenen geven het grafmonument een moderne uitstraling. Glas behoort tot één van de duurzame materialen die toegestaan zijn op bijna iedere begraafplaats. Wilt u een grafsteen die gedeeltelijk uit glas bestaat? Ook dit is mogelijk bij Van Dam Natuursteen. Bij ons kunt u altijd terecht voor diverse toepassingen van glas in glazen grafstenen.

Grafstenen met een foto achter het glas

Wilt u de glazen grafsteen persoonlijk maken? Dit kan door een foto te laten ontwerpen op de grafsteen zelf. Zowel een kleurenfoto als een bewerkte foto zijn mogelijk. De plaats en de aanwezigheid van de foto staat bij het ontwerp centraal. Het grafmonument wordt om de foto heen ontworpen. Een klein detail kan ook in het ontwerp van het grafmonument worden verwerkt. Wel is een foto met kwaliteit belangrijk voor een mooi resultaat.

Van Dam Natuursteen 10 /10 - 6 beoordelingen

Gedenktekens van glas

Tegenwoordig zijn er heel wat glazen grafmonumenten. Deze glazen grafstenen moeten wel een degelijke fundatie hebben. Een betonnen fundatie is bijna altijd essentieel. Dit kan gelijk de fundatie zijn voor het glas. Van Dam Natuursteen weet precies hoe het glas geplaatst moet worden. Hierdoor kunnen wij complete gedenktekens van glas maken. Zowel een 'bandenstel' als staande platen kunnen hierop bevestigd worden.

Glas in verschillende vormen en afmetingen

Graniet of ruwe glazen grafstenen worden het meest gebruikt. Wilt u dat het natuursteen minder aanwezig is? Leg dan het accent op het glas. U kunt het glas buigen. Ook bieden wij dit glas in een hartvorm aan. De uitstraling van deze combinatie is mooi, degelijk en modern. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Wij leveren de juiste kwaliteit voor de duurzaamheid voor een glazen grafmonument.


Grafsteen met full colour glasplaat te Woerden

Na het ontwerp

Wat gebeurd er als het ontwerp af is? Eerst worden de materialen voor de glazen grafsteen samengesteld. Vervolgens worden deze besteld bij de leverancier. Alle materialen komen bij elkaar. De nabestaanden worden in de werkplaats uitgenodigd. Zo wordt samen de positie van de materialen van de grafsteen bepaald. Ook volgt een laatste check. Wij zijn er dan zeker van dat de glazen grafsteen goed wordt geplaatst. Uiteindelijk wordt bepaald wanneer we overgaan tot het plaatsen.

Een afspraak maken?

U ziet op onze website de glazen grafmonumenten die wij al hebben gemaakt. Inspiratie nodig? Bezoek dan onze website. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook kunt u altijd een afspraak maken. Ons doel is dan om antwoord te geven op al uw vragen. Van Dam Natuursteen helpt u met het uitzoeken van het juiste glazen grafmonument.