Grafsteen ontwerpen

Wanneer een van uw dierbaren komt te overlijden, wilt u hem of haar op een passende wijze herinneren. Door een persoonlijke grafsteen te ontwerpen, kunt u het karakter van de overledene eer aandoen. Wilt u zelf een grafsteen ontwerpen? Samen met ons maakt u een persoonlijke grafsteen. Op een laatste rustplaats is een persoonlijke noot namelijk ontzettend belangrijk. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak om onze showroom te bezoeken.

De kosten van een zelf ontworpen grafsteen

De kosten van een zelf ontworpen grafsteen, zijn van verschillende factoren afhankelijk. In de eerste plaats is het ontwerp bepalend. Denk hierbij aan verschillende zaken, zoals: de materiaalkeuze en afmetingen die gelden op de begraafplaats, het model, moeilijkheidsgraad en de manier van tekst aanbrengen. Daarnaast hebben wij tijdens het plaatsen van de zelf ontworpen grafsteen ook te maken met vergunningskosten. Om u een goede inschatting te geven: de kosten van grafstenen beginnen rond de 700 euro. De kosten van een grafsteen kunnen oplopen tot 5000 euro of meer. Het budget dat u aan de steen wilt uitgeven, bepaalt u uiteraard zelf. Er is voor ieder budget wel iets te realiseren.

Verschillende materialen mogelijk!

Grafstenen worden in de meeste gevallen van natuursteen gemaakt. Dit materiaal is niet alleen ontzettend sterk, maar heeft ook weinig onderhoud nodig. Welke soort u kiest, is mede bepalend voor de prijs die u betaalt voor een grafsteen. Kiest u voor zwart natuursteen of veelkleurig graniet? Ook kunt u kiezen voor grijs impala of marmer, en zijn er varianten met corten-staal, RVS of glas. Van Dam Natuursteen helpt u graag de keuze van het materiaal te bepalen voor uw zelf ontworpen grafsteen. We maken het graag persoonlijk voor u. Dit hoeft per definitie niet duurder te zijn dan een bestaand model.

Grafsteen ontwerpen met Van Dam Natuursteen

Het ontwerpen en plaatsen van een grafsteen of -monument is een uiterst intiem en emotioneel proces. Desgewenst kunt u zelf aanwezig zijn tijdens het plaatsen van de grafsteen. Binnen ons familiebedrijf staan wij dan ook voor rust, tijd en persoonlijke aandacht. Wij luisteren aandachtig naar de wensen van nabestaanden, waarna wij samen met u een persoonlijke grafsteen kunnen ontwerpen. Benieuwd naar ervaringen van anderen? Bekijk onze referenties.

Samen ontwerpen we een persoonlijke grafsteen

Bezoek onze grote binnen showroom aan de Bierbrouwersweg 25 in Woerden, wij raden aan hiervoor een telefonische afspraak te maken. Dan nemen we voor u ook ruim de tijd om tot een persoonlijk en waardig grafmonument te komen. U kunt ons telefonisch bereiken via 0348 460 828. Een mail sturen naar info@vandamnatuursteen.nl kan natuurlijk ook. Samen met u ontwerpen we geheel vrijblijvend een grafsteen voor uw dierbare.

De Werkplaats

plaatsing