Ervaringen van onze klanten

“Fam. Ririassa”

Hoi Ruben,

Met ons gaat het goed. Vanmiddag nog even naar het graf geweest, dan zie ik vanuit de verte het hart-vorm, en dan ben ik weer zo blij dat het monument van mama zo mooi is. Wat dat betreft kan ik erg genieten als ik naar mama toe ga. Zelfs het schoonmaken is leuk, het geeft me een enorm goed gevoel!

Ik had mama's steen vorige week op jullie site gezien. Woooow, ging er door me heen. Ik vond het heel bijzonder om te zien. En de filmpjes? Prachtig! Alles is zo goed in beeld gebracht, precies zoals mijn broertje en ik het zelf hebben ervaren.

Het plaatsen van de steen is zo ontzettend mooi om te zien, ik was er echt helemaal stil van (en dan heb je toch wel wat bereikt )!! Echt top!

Mijn complimenten aan allen die hieraan hebben meegewerkt!

Nogmaals bedankt voor alles.

Groeten, Rosina

augustus 2017
Woerden

telussa.jpg

“Fam. Telussa”

Beste Ruben,

De plantjes staan er nu in, het looppad eromheen opgevuld met grind.
Het grafmonument van mijn vader is nu af en boven verwachting zo mooi geworden...eenvoudig ...maar prachtig!
Héél bijzonder en mooi om met broers en zusters, aantal klein- en achterkleinkinderen aanwezig te mogen zijn bij het plaatsen van het monument.
Namens mijn moeder en de rest van de familie wil ik jullie hartelijk bedanken en waardering uitspreken voor jullie respectvolle benadering/begeleiding, betrokkenheid en geduld...vooral Ruben!

Met vriendelijke groet,

Familie Telussa

september 2017
Woerden

“Fam. Wilbers”

Ik heb de begeleiding van Van Dam Natuursteen bij het uitzoeken van een grafmonument voor mijn ouders als zeer prettig, kundig en respectvol ervaren. Je wilt iets kiezen dat goed bij degene van wie je afscheid neemt past, en in een verdrietige tijd zijn dat soort beslissingen lastig. Met de ideeën en het advies van Van Dam Natuursteen hebben we goede keuzes kunnen maken. Alles is daarbij zeer netjes en helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Ik ben dus erg tevreden over dit familiebedrijf en hun persoonlijke en vakkundige aanpak.

juni 2017
Bunnik

“Fam. Rijnsoever”

Wij willen jullie hartelijk danken voor t plaatsen van het mooie monument van onze moeder.
Wij zijn zeer goed betrokken geweest vanaf het allereerste moment...tot de dag van plaatsing!
Wij hebben zelfs mee mogen werken aan t bewerken van het monument, emotioneel maar oh zo mooi!
Ook jullie geduld en begrip voor al onze ideeën en wensen was echt super.
Wij zijn ook met een aantal familieleden bij het plaatsen geweest en ook dit was geen enkel probleem voor jullie....
Van dam natuursteen en als hoofdpersoon Ruben van Impelen, hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan...in 1 woord TOP!
Met vriendelijke groeten familie van Rijnsoever

mei 2017
Vianen

“Fam. Karman”

Beste Ruben,

We hebben vorige week de plantjes erin gezet. De vogeltjes zitten er mooi op :-) Het ziet er prima uit, dank je wel!

Hartelijke groet,

Fam. Karman


mei 2017
de Meern

“Fam. Bosch”

Dag Maurice,

Mede namens mijn broers en zusters complimenten! Het ziet er zeer verzorgd uit, hartelijk dank daarvoor.

mei 2017
Vleuten

“van Dam”

Beste mensen,

Heel hartelijk bedankt voor het weer prachtig recht zetten van de grafsteen van mijn vrouw, onze moeder en oma.

Staat er weer prachtig bij.

mei 2017
Nieuwkoop

“Fam. Versteeg”

Beste mijnheer van Dam,

Na mijn positieve reactie gisteren op de foto van het teruggeplaatste monument, ben ik vanmorgen wezen kijken op de begraafplaats in Zeist.

We zijn zeer tevreden met het resultaat. Fijn dat het gelukt is om dezelfde letters te gebruiken.

Het ziet er mooi en verzorgd uit! Onze complimenten voor dit vakwerk.

Met vriendelijke groet,

juni 2017
Zeist

“Fam. Lek”

Beste Maurice,

Jullie ook bedankt voor het prachtige monument en de snelle levering.

Met vriendelijke groet,


juni 2017
Noorden

“Fam. de Koning”

Beste Ruben,

Nogmaals dank voor jouw hulp bij het kiezen van een mooi monument en het keurig plaatsen hiervan.

Kennis, kunde, ervaring en de nodige rust is wat ik ervaren heb bij jou/ Van Dam Natuursteen. Met één woord geweldig!

Met vriendelijke groet,

Peter

juni 2017
Oudewater

“Fam. Soe-Agnie”

Beste Van Dam medewerkers,

Na de dood van mama in oktober 2016 hadden wij, Soe-Agnie kinderen, een missie: een waardige plek creëren om onze ouders te herenigen.

Vanaf het eerste telefonische contact tot de uiteindelijke realisatie van ons doel hebben we steeds het gevoel gehad dat we in goede handen waren. Zonder uitzondering heeft elk van jullie ons het gevoel gegeven dat niets jullie te veel was; dat jullie ondanks de fysieke afstanden dicht bij ons stonden.

Wat een fantastische dag gisteren.

Nooit hebben we het vertrouwen verloren. "Alles komt goed". En het was goed. Jullie hebben ons een onvergetelijke ervaring bezorgd. En een prachtige plek waar onze ouders in liefde en respect hun 5 generaties nageslacht kunnen ontvangen.

Dank, dank en nogmaals dank.

Rudolf, Henk, Jenny, Herman, Hilly, Erick, Leo, Frank en Carmen Soe-Agnie

juni 2017
Woerden

“Fam. van de Bovenkamp”

Beste Ruben en collega's,

Wij zijn heel tevreden over het resultaat van overleg, maken, materiaalkeuze en plaatsen.

Het is een mooi grafmonument geworden !

Breng ook onze dank over aan je collega's.

Met vriendelijke groeten, familie van de Bovenkamp

juni 2017
de Meern

“Fam. den Hartog”

Maurice,

Het ziet er keurig uit!

Ik wil je bedanken, ook namens de familie, voor de prettige samenwerking en jullie inzet dat het monument toch nog precies voor de datum van overlijden geplaatst is!

Dat deed ons goed.

Bedankt nogmaals en indien nodig maken wij graag weer van jullie diensten gebruik.

Hopelijk duurt dat nog even.

mvg. K. den Hartog

juli 2017
Oudewater

“Fam.'t Hoog”

Beste Ruben,

Wij zijn heel erg blij met het monument.

Het is fantastisch geworden, onze dank.


Met vriendelijke groet,

Tineke

juli 2017
Harmelen

“Fam. Klijnstra”


Ieder monument heeft zijn eigen verhaal, zo ook ons monument, Ruben en Maurice hebben ons bij iedere stap geholpen en ondersteund.
We zijn ook in iedere stap betrokken geweest en hebben ook zelf veel mogen doen. De communicatie verliep goed en er werd met ons rekening gehouden.
Niks anders dan lof!

Mvgr Paul


juli 2017
Alphen aan den Rijn

“Fam. Hoogendoorn”

Hallo Maurice,

Bedankt voor het telefoontje.

Via deze weg willen wij nog even doorgeven dat alles naar wens is. We zijn tevreden over hoe alles verlopen is en de steen is erg mooi.

Met vriendelijke groet,

Karin Hoogendoorn

juli 2017
Montfoort

“Fam. Verweij”

Beste Ruben,

Dank voor de foto's. Mooi! Ik ben ook zeer tevreden.

Jij/jullie ook dank voor de goede samenwerking. Ik kijk hier met een warm gevoel op terug.

Natuurlijk laat ik het weten wat de kleuren van de kiezels uit Noorwegen zijn, ik ben ook zo benieuwd. We komen al zo lang in Noorwegen maar daar hebben wij nog nooit opgelet.

Ruben een hele fijne welverdiende vakantie.

Met vriendelijk groet,

Dike

juli 2017
Linschoten

“Fam. Schuitema”

Hai Maurice ,

Ja ! Dit is hoe we het bedacht hadden ! Heel erg mooi !

Ik wil je hartelijk danken voor de prachtige stenen die je hebt gemaakt voor mijn ouders .

En Nogmaals hartelijk dank voor al je inspanningen .

Met vriendelijke groet ,

Marion

juli 2017
Bilthoven

“Fam. Boorsma”

Goedemiddag,

Wat fijn dat dit zo vlot gegaan is.

Het ziet er heel mooi uit ter plekke.

We zijn erg tevreden, dank jullie wel.

m.vr.gr.

Fam Boorsma

augustus 2017
de Meern

“Fam. Schoonderwoerd”

Dag Maurice,

Dank jullie wel. Ik ben gelijk gaan kijken en het ziet er prachtig uit.

Wij zijn heel tevreden.

groet,

Nicoline

september 2017
Oudewater

“Fam. Gouw”

Dag Ruben, Maurice en Remaico,

Heel hartelijk dank voor jullie passie en het meedenken in het grafmonument voor mijn man, vader, familielid.

Het is prachtig geworden, dank jullie wel.

Familie Gouw

augustus 2017
Woerden

“Fam. Muder”

Hiermee willen we jullie bedanken voor het herstellen van de grafsteen met de vlinder van mijn moeder.

We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is super mooi geworden.

Met vriendelijke groet fam. Mulder

september 2017
Woerden

“Fam. Rietveld”

Team van Dam

Als familie zijn we ontzettend tevreden wat betreft de klantvriendelijkheid,mogelijkheden en professionaliteit bij
Van Dam Natuursteen.
Daarbij krijg je de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij het plaatsen van het grafmonument. Zij maken hiervoor een persoonlijk afspraak. Een goede service waar je gebruik van kan maken.

Mvrgr. C. Rietveld

april 2017

“Fam. Angenent”

Wij zijn ontzettend blij met de manier hoe van Dam Natuursteen, in de persoon van Ruben, ons heeft begeleid in het aanpassen en plaatsen van het grafmonument van onze ouders. Na het overlijden van onze vader in 2004 hebben wij in overleg met onze moeder een grafmonument uitgezocht en laten plaatsen. Toen onze moeder, begin van het jaar overleed, hebben wij het monument laten weghalen door van Dam Natuursteen. Na enige tijd zijn we om tafel gegaan met Ruben en heeft hij ons he...el betrokken en in alle rust begeleid in de keuze van de aanpassingen. Ook het vakmanschap kwam hier naar voren in de aanpassingen die zijn gedaan, niet zichtbaar maar wel van grote betekenis voor de komende jaren. Ook de communicatie tijdens het proces was uitstekend, altijd in goed onderling overleg de juiste stappen genomen. De plaatsing net voor Moederdag was eigenlijk best speciaal. Het geeft net een extra dimensie om tijdens de eerste Moederdag zonder Moeder toch te kunnen stilstaan bij een bijzondere plek.

Als familie zijn we ontzettend tevreden wat betreft de klantvriendelijkheid en professionaliteit bij Van Dam Natuursteen en in het bijzonder met Ruben van Impelen.

Met vriendelijke groet,
Familie Angenent

mei 2017
Woerden

“Fam. Haagen”

Ruben heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze voor een mooi monument. Onze persoonlijke touch kon zeker verwerkt worden. En dat is zeker! Na wat heen en weer mailen en bellen stond al heel snel het monument. Fijn hoe we gewoon met elkaar om konden gaan. We voelden ons erg op ons gemak. Bij plaatsing kon ik zelf en broer er helaas niet bij zijn. Maar mijn moeder kreeg de kans erbij te zijn.

Heel fijn je te leren kennen Ruben en collega's

mei 2017
Oudewater

“Fam. Brandsen”

Afgelopen donderdag is door van Dam de steen voor mijn overleden vader geplaatst. Erg fijn dat we er bij konden zijn. Goede service, alles geheel naar onze wensen. Kortom, zeer tevreden.

juni 2017
Woerden