Ervaringen van onze klanten

Grafmonument in Labrador blue graniet en glas

“Fam. Rosbeek”

Vandaag is het grafmonument geplaatst; wat fijn dat we erbij konden zijn! Voor ons een mijlpaal in een verdrietige periode. Een mooi en ontroerend moment was het toen alles gereed was.

Het eindresultaat is prachtig!

Het traject van het ontwerpen tot en met de plaatsing hebben we stap voor stap mee kunnen maken. Van te voren hadden we geen idee dat dit mogelijk is. We hadden – gelukkig! - geen ervaring met het uitzoeken van een grafsteen voor de begraafplaats. Bij het eerste bezoek aan Van Dam werden we door Ruben ontvangen; hij luisterde naar onze wensen en begon meteen te schetsen op papier. Met passie en enthousiasme vertelde hij over de mogelijke combinaties met natuursteen, glas, metaal, foto en accessoires.

Met hulp van jullie creatieve ideeën en voorstellen kwamen we tot een mooi ontwerp. Fijn dat jullie duidelijke afspraken maken en goed communiceren. Na een poosje kregen we een telefoontje: het monument was bijna gereed, we konden komen kijken. In de laatste week voor de plaatsing maakten we de teksten, kozen met elkaar het lettertype en bepaalden de kleuraccenten.

Vandaag keken we met trots en bewondering toe, hoe het monument vakkundig en met precisie werd geplaatst.

Dankjewel Ruben, Maurice en medewerkers voor het maatwerk en de persoonlijke begeleiding.

fam. Rosbeek, Oudewater

oktober 2017
Oudewater

Aurora met zwart granieten grafmonument

“Fam. Geurts”

Beste Maurice en Ruben,

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor het mooie resultaat en respectvolle plaatsing van de grafsteen.

We vonden het heel bijzonder om hier bij te mogen zijn.

Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Mevrouw Geurts, fam. Wiedenhof en fam. Van Haaren

--

november 2017
Tiel

“Fam. Ririassa”

Hoi Ruben,

Met ons gaat het goed. Vanmiddag nog even naar het graf geweest, dan zie ik vanuit de verte het hart-vorm, en dan ben ik weer zo blij dat het monument van mama zo mooi is. Wat dat betreft kan ik erg genieten als ik naar mama toe ga. Zelfs het schoonmaken is leuk, het geeft me een enorm goed gevoel!

Ik had mama's steen vorige week op jullie site gezien. Woooow, ging er door me heen. Ik vond het heel bijzonder om te zien. En de filmpjes? Prachtig! Alles is zo goed in beeld gebracht, precies zoals mijn broertje en ik het zelf hebben ervaren.

Het plaatsen van de steen is zo ontzettend mooi om te zien, ik was er echt helemaal stil van (en dan heb je toch wel wat bereikt )!! Echt top!

Mijn complimenten aan allen die hieraan hebben meegewerkt!

Nogmaals bedankt voor alles.

Groeten, Rosina

augustus 2017
Woerden

Grafsteen Impala Jasberg met zwart graniet

“Fam. Groenen”

We hebben de samenwerking met jullie bedrijf als erg prettig ervaren. In een goed gesprek zijn we in alle rust tot een mooi monument gekomen. De plaatsing was bijzonder om bij aanwezig te zijn.

Bedankt!

Familie Groenen


Groeten,

Mw. A. Groenen

november 2017
Wijk bij Duurstede

Glas met natuursteen Labrador donker en brons

“Fam. Strien”

"Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding van Ruben bij het ontwikkelen van het monumentje voor mijn man. In zijn vocabulaire komen de woorden 'dit idee is niet mogelijk' niet voor. Wel legt hij bij elk idee goed uit wat de voor- en nadelen van een mogelijke keuze zijn en staat hij open om dingen die hij zelf nog niet heeft gedaan uit te zoeken of uit te proberen. Uiteindelijk zijn daardoor alle ideeen weloverwogen en ons inziens perfect samengekomen."

Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede zorgen! Je hebt een prachtig, eervol beroep.

Hartelijke groet,

Ria

november 2017
Harmelen

Glasplaat met afbeelding paardebloem

“Fam. Hogendoorn”

Hallo Ruben,

Nogmaals wil ik onze dank uitspreken! Blij met het eindresultaat en ook heel fijn dat het monument er voor woensdag staat.

Heel erg bedankt voor al je moeite en het helpen en meedenken aan het ontwerp.

Groet (ook namens Petra),

Nicole

november 2017
Woerden

Cortenstaal met graniet

“Fam. Schipperijn”

Beste Maurice,

Wat was het fijn om bij het plaatsen van de steen te mogen zijn. Heel bijzonder om ook dat proces mee te mogen maken. Ik wil jullie hartelijk bedanken. Ondanks dat er 10 paar ogen op jullie gericht waren, waren jullie zo rustig en respectvol aan het werk.

Ook de ontwerpfase heb ik heel fijn gevonden. Alle ruimte gekregen, maar ook meegedacht. Het eindresultaat vond ik nog mooier dan op papier. Ik ben echt heel erg tevreden en zal Van Dam ook zeker aanraden in mijn omgeving. Mijn complimenten!

Hartelijke groeten,

L. Schipperijn

oktober 2017
Harmelen

Zwart met Olive Green graniet

“Fam. Ten Have”

Geachte Maurice van Dam en productie team,

Heel veel dank! Onuitsprekelijke dank, voor de wijze waarop jullie aandacht, tijd, heel bescheiden de nodige informatie hebben gegeven, die je hard nodig hebt! Een grafmonument voor mijn man uitzoeken, een beladen emotioneel moment. Dan is het grafmonument bijna klaar, lettertype beslissen en indelen, weer heftig. Maar zo rustig wordt overal de tijd voor genomen, met aandacht en warmte. Het zou niet beter kunnen! Geweldig!
Ook bij de plaatsing van de steen, zo verzorgd. In het tuin vak netjes met aarde de bloemen geplaats, ik werd er stil van, zo ontroerend en zorgzaam!

Een dankbare L. ten Have en kinderen.

oktober 2017
Harmelen

Glas met RvS en graniet

“Fam. Kersbergen”

Beste Ruben,

Na het hebben van een eerste gesprek was het voor al snel duidelijk dat ik hier graag verder wilde om een grafbedekking te laten maken. Het meedenken over een juiste invulling van mijn wensen gaf mij het gevoel dat ik hier aan het juiste adres was. Beloftes vooraf werden later ook meer dan waar gemaakt. Een dikke pluim voor Van Dam Natuursteen. De persoonlijke benadering van Ruben van Impelen is bij deze opdracht erg fijn. Met uiteindelijk een prachtig resultaat, dankzij het grote vakmanschap.

Groeten,

J. Kersbergen

november 2017
Utrecht

Viscount White graniet

“Fam. Goebel”

Beste Maurice & Ruben,
Wij kijken als familie met veel warmte terug op jullie persoonlijke begeleiding bij allereerst het uitzoeken van een passend grafmonument. Na het verscheiden van de echtgenoot van onze moeder en vader. De informele en spontane werkwijze van jullie kant en daaraan gekoppeld het goede advies en deskundigheid is meer dan geweldig geweest!
Ook bij het plaatsten van het monument ging alles op een keurige discrete wijze. En alles geheel conform de gemaakte afspraak!
Wij hebben jullie werkwijze ervaren als de bekende "warme deken". Van onze kant zullen we dat als dit ter sprake komt en nabestaanden een juist en passend grafmonument zoeken. Jullie zeer zeker aanbevelen!

Met een warme groet mede namens mijn moeder en broer,

Martin Goebel

september 2017
Woerden

telussa.jpg

“Fam. Telussa”

Beste Ruben,

De plantjes staan er nu in, het looppad eromheen opgevuld met grind.
Het grafmonument van mijn vader is nu af en boven verwachting zo mooi geworden...eenvoudig ...maar prachtig!
Héél bijzonder en mooi om met broers en zusters, aantal klein- en achterkleinkinderen aanwezig te mogen zijn bij het plaatsen van het monument.
Namens mijn moeder en de rest van de familie wil ik jullie hartelijk bedanken en waardering uitspreken voor jullie respectvolle benadering/begeleiding, betrokkenheid en geduld...vooral Ruben!

Met vriendelijke groet,

Familie Telussa

september 2017
Woerden

Granieten grafmonument met brons

“Fam. van der Salm”

Bij het ontwerp werd er goed geluisterd naar onze wensen.

Ruben bood suggesties en voorzag ons van veel bruikbare informatie.

Hij heeft dit alles mooi vertaald en we zijn dan ook gezamenlijk tot een mooi resultaat gekomen.

Bedankt

november 2017
Wijk bij Duurstede

Olive green met bronzen tekst

“Fam. van Rossum”

Beste ruben,

Hieronder een korte referentie:

Mede dankzij jullie professionaliteit,vakmanschap, passie en adviezen is dit voor ons een bijzondere en mooie plek geworden om onze moeder te bezoeken en te gedenken.

Wij kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking.

Met hartelijke groet
Familie van Rossum

oktober 2017
Montfoort

“Fam. Wilbers”

Ik heb de begeleiding van Van Dam Natuursteen bij het uitzoeken van een grafmonument voor mijn ouders als zeer prettig, kundig en respectvol ervaren. Je wilt iets kiezen dat goed bij degene van wie je afscheid neemt past, en in een verdrietige tijd zijn dat soort beslissingen lastig. Met de ideeën en het advies van Van Dam Natuursteen hebben we goede keuzes kunnen maken. Alles is daarbij zeer netjes en helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Ik ben dus erg tevreden over dit familiebedrijf en hun persoonlijke en vakkundige aanpak.

juni 2017
Bunnik

“Fam. Rijnsoever”

Wij willen jullie hartelijk danken voor t plaatsen van het mooie monument van onze moeder.
Wij zijn zeer goed betrokken geweest vanaf het allereerste moment...tot de dag van plaatsing!
Wij hebben zelfs mee mogen werken aan t bewerken van het monument, emotioneel maar oh zo mooi!
Ook jullie geduld en begrip voor al onze ideeën en wensen was echt super.
Wij zijn ook met een aantal familieleden bij het plaatsen geweest en ook dit was geen enkel probleem voor jullie....
Van dam natuursteen en als hoofdpersoon Ruben van Impelen, hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan...in 1 woord TOP!
Met vriendelijke groeten familie van Rijnsoever

mei 2017
Vianen

“Fam. Karman”

Beste Ruben,

We hebben vorige week de plantjes erin gezet. De vogeltjes zitten er mooi op :-) Het ziet er prima uit, dank je wel!

Hartelijke groet,

Fam. Karman


mei 2017
de Meern

Impala met Viscount White graniet

“Fam. Ballegooijen”

Hoi Maurice

Via deze weg willen we mijn vader en ik zelf jou en je medewerkers bedanken , voor het secure werk aan de grafsteen van onze vrouw/ moeder.

De manier waarop jullie hierin te werk gaan, om het een mooi geheel te maken, hebben wij als heel fijn ervaren.

Nogmaals Dank je wel.

Met vriendelijke groet

Fam. van Ballegooijen

oktober 2017
Montfoort

Zwart graniet

“Fam. de Kuijer”

Wij zijn bijzonder tevreden over onze ervaring met de Firma v Dam.
Een brede keuze in de showroom en de verdere afhandeling was voorbeeldig.
Correct de afspraken nagekomen en een mooi stuk werk geleverd.
Namens de familie onze dank.

G.J. de Kuijer.

oktober 2017
Nieuwveen

Grafmonument van graniet

“Fam. Vonk”

Beste Ruben en Maurice (firma van Dam)

Deze week is het grafmonument op de begraafplaats in Aarlanderveen geplaatst. Het monument is bijzonder mooi geworden. De familie is er heel blij mee. We zijn door jullie goed op weg geholpen een gepaste keuze te maken. Het is door jullie met passie ontworpen en met vakmanschap gemaakt. Het is daarom een prachtig monument geworden passend bij onze overleden zus. Ook de plaatsing op de begraafplaats is met zorg gedaan. Het ziet er geweldig uit. Daarvoor aan allen van jullie die hier aan meegewerkt hebben onze oprechte dank.

Hartelijke groeten familie Vonk

oktober 2017
Aarlanderveen

“Fam. Bosch”

Dag Maurice,

Mede namens mijn broers en zusters complimenten! Het ziet er zeer verzorgd uit, hartelijk dank daarvoor.

mei 2017
Vleuten

“van Dam”

Beste mensen,

Heel hartelijk bedankt voor het weer prachtig recht zetten van de grafsteen van mijn vrouw, onze moeder en oma.

Staat er weer prachtig bij.

mei 2017
Nieuwkoop

“Fam. Versteeg”

Beste mijnheer van Dam,

Na mijn positieve reactie gisteren op de foto van het teruggeplaatste monument, ben ik vanmorgen wezen kijken op de begraafplaats in Zeist.

We zijn zeer tevreden met het resultaat. Fijn dat het gelukt is om dezelfde letters te gebruiken.

Het ziet er mooi en verzorgd uit! Onze complimenten voor dit vakwerk.

Met vriendelijke groet,

juni 2017
Zeist

“Fam. Lek”

Beste Maurice,

Jullie ook bedankt voor het prachtige monument en de snelle levering.

Met vriendelijke groet,


juni 2017
Noorden

“Fam. de Koning”

Beste Ruben,

Nogmaals dank voor jouw hulp bij het kiezen van een mooi monument en het keurig plaatsen hiervan.

Kennis, kunde, ervaring en de nodige rust is wat ik ervaren heb bij jou/ Van Dam Natuursteen. Met één woord geweldig!

Met vriendelijke groet,

Peter

juni 2017
Oudewater

“Fam. Soe-Agnie”

Beste Van Dam medewerkers,

Na de dood van mama in oktober 2016 hadden wij, Soe-Agnie kinderen, een missie: een waardige plek creëren om onze ouders te herenigen.

Vanaf het eerste telefonische contact tot de uiteindelijke realisatie van ons doel hebben we steeds het gevoel gehad dat we in goede handen waren. Zonder uitzondering heeft elk van jullie ons het gevoel gegeven dat niets jullie te veel was; dat jullie ondanks de fysieke afstanden dicht bij ons stonden.

Wat een fantastische dag gisteren.

Nooit hebben we het vertrouwen verloren. "Alles komt goed". En het was goed. Jullie hebben ons een onvergetelijke ervaring bezorgd. En een prachtige plek waar onze ouders in liefde en respect hun 5 generaties nageslacht kunnen ontvangen.

Dank, dank en nogmaals dank.

Rudolf, Henk, Jenny, Herman, Hilly, Erick, Leo, Frank en Carmen Soe-Agnie

juni 2017
Woerden

“Fam. van de Bovenkamp”

Beste Ruben en collega's,

Wij zijn heel tevreden over het resultaat van overleg, maken, materiaalkeuze en plaatsen.

Het is een mooi grafmonument geworden !

Breng ook onze dank over aan je collega's.

Met vriendelijke groeten, familie van de Bovenkamp

juni 2017
de Meern

“Fam. den Hartog”

Maurice,

Het ziet er keurig uit!

Ik wil je bedanken, ook namens de familie, voor de prettige samenwerking en jullie inzet dat het monument toch nog precies voor de datum van overlijden geplaatst is!

Dat deed ons goed.

Bedankt nogmaals en indien nodig maken wij graag weer van jullie diensten gebruik.

Hopelijk duurt dat nog even.

mvg. K. den Hartog

juli 2017
Oudewater

“Fam.'t Hoog”

Beste Ruben,

Wij zijn heel erg blij met het monument.

Het is fantastisch geworden, onze dank.


Met vriendelijke groet,

Tineke

juli 2017
Harmelen

“Fam. Klijnstra”


Ieder monument heeft zijn eigen verhaal, zo ook ons monument, Ruben en Maurice hebben ons bij iedere stap geholpen en ondersteund.
We zijn ook in iedere stap betrokken geweest en hebben ook zelf veel mogen doen. De communicatie verliep goed en er werd met ons rekening gehouden.
Niks anders dan lof!

Mvgr Paul


juli 2017
Alphen aan den Rijn

“Fam. Hoogendoorn”

Hallo Maurice,

Bedankt voor het telefoontje.

Via deze weg willen wij nog even doorgeven dat alles naar wens is. We zijn tevreden over hoe alles verlopen is en de steen is erg mooi.

Met vriendelijke groet,

Karin Hoogendoorn

juli 2017
Montfoort

“Fam. Verweij”

Beste Ruben,

Dank voor de foto's. Mooi! Ik ben ook zeer tevreden.

Jij/jullie ook dank voor de goede samenwerking. Ik kijk hier met een warm gevoel op terug.

Natuurlijk laat ik het weten wat de kleuren van de kiezels uit Noorwegen zijn, ik ben ook zo benieuwd. We komen al zo lang in Noorwegen maar daar hebben wij nog nooit opgelet.

Ruben een hele fijne welverdiende vakantie.

Met vriendelijk groet,

Dike

juli 2017
Linschoten

“Fam. Schuitema”

Hai Maurice ,

Ja ! Dit is hoe we het bedacht hadden ! Heel erg mooi !

Ik wil je hartelijk danken voor de prachtige stenen die je hebt gemaakt voor mijn ouders .

En Nogmaals hartelijk dank voor al je inspanningen .

Met vriendelijke groet ,

Marion

juli 2017
Bilthoven

“Fam. Boorsma”

Goedemiddag,

Wat fijn dat dit zo vlot gegaan is.

Het ziet er heel mooi uit ter plekke.

We zijn erg tevreden, dank jullie wel.

m.vr.gr.

Fam Boorsma

augustus 2017
de Meern

“Fam. Schoonderwoerd”

Dag Maurice,

Dank jullie wel. Ik ben gelijk gaan kijken en het ziet er prachtig uit.

Wij zijn heel tevreden.

groet,

Nicoline

september 2017
Oudewater

“Fam. Gouw”

Dag Ruben, Maurice en Remaico,

Heel hartelijk dank voor jullie passie en het meedenken in het grafmonument voor mijn man, vader, familielid.

Het is prachtig geworden, dank jullie wel.

Familie Gouw

augustus 2017
Woerden

“Fam. Muder”

Hiermee willen we jullie bedanken voor het herstellen van de grafsteen met de vlinder van mijn moeder.

We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is super mooi geworden.

Met vriendelijke groet fam. Mulder

september 2017
Woerden

“Fam. Rietveld”

Team van Dam

Als familie zijn we ontzettend tevreden wat betreft de klantvriendelijkheid,mogelijkheden en professionaliteit bij
Van Dam Natuursteen.
Daarbij krijg je de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij het plaatsen van het grafmonument. Zij maken hiervoor een persoonlijk afspraak. Een goede service waar je gebruik van kan maken.

Mvrgr. C. Rietveld

april 2017

“Fam. Angenent”

Wij zijn ontzettend blij met de manier hoe van Dam Natuursteen, in de persoon van Ruben, ons heeft begeleid in het aanpassen en plaatsen van het grafmonument van onze ouders. Na het overlijden van onze vader in 2004 hebben wij in overleg met onze moeder een grafmonument uitgezocht en laten plaatsen. Toen onze moeder, begin van het jaar overleed, hebben wij het monument laten weghalen door van Dam Natuursteen. Na enige tijd zijn we om tafel gegaan met Ruben en heeft hij ons he...el betrokken en in alle rust begeleid in de keuze van de aanpassingen. Ook het vakmanschap kwam hier naar voren in de aanpassingen die zijn gedaan, niet zichtbaar maar wel van grote betekenis voor de komende jaren. Ook de communicatie tijdens het proces was uitstekend, altijd in goed onderling overleg de juiste stappen genomen. De plaatsing net voor Moederdag was eigenlijk best speciaal. Het geeft net een extra dimensie om tijdens de eerste Moederdag zonder Moeder toch te kunnen stilstaan bij een bijzondere plek.

Als familie zijn we ontzettend tevreden wat betreft de klantvriendelijkheid en professionaliteit bij Van Dam Natuursteen en in het bijzonder met Ruben van Impelen.

Met vriendelijke groet,
Familie Angenent

mei 2017
Woerden

“Fam. Haagen”

Ruben heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze voor een mooi monument. Onze persoonlijke touch kon zeker verwerkt worden. En dat is zeker! Na wat heen en weer mailen en bellen stond al heel snel het monument. Fijn hoe we gewoon met elkaar om konden gaan. We voelden ons erg op ons gemak. Bij plaatsing kon ik zelf en broer er helaas niet bij zijn. Maar mijn moeder kreeg de kans erbij te zijn.

Heel fijn je te leren kennen Ruben en collega's

mei 2017
Oudewater

“Fam. Brandsen”

Afgelopen donderdag is door van Dam de steen voor mijn overleden vader geplaatst. Erg fijn dat we er bij konden zijn. Goede service, alles geheel naar onze wensen. Kortom, zeer tevreden.

juni 2017
Woerden