Ervaringen van onze klanten

grafsteen met aluminium foto te Harmelen

“Familie de Vos”

Beste Maurice,

Wij willen je hartelijk bedanken voor de uitstekende begeleiding bij het uitzoeken van een steen voor mijn man en vader. De eerste afspraak werd ik overvallen door emotie en op aanraden van jou moest ik eerst rustig nadenken wat ik zou willen en kregen we het advies om op andere begraafplaatsen te gaan kijken wat we wel of niet zouden willen. Dit hebben we gedaan en het gaf meer rust en inzicht. Na de tweede afspraak, waarbij er een schets werd gemaakt, konden we al onze wensen op tafel leggen en werden die gerespecteerd en zo nodig bijgesteld. Dankbaar zijn we voor de goede adviezen die je ons hebt gegeven! Om bij het plaatsen van de steen te zijn hebben wij allemaal als heel bijzonder ervaren. Jullie werken echt als een team,in alle rust en dat maakt het allemaal dragelijker.
Nogmaals hartelijk dank!


Hartelijke groet,
Hanneke de Vos

februari 2018
Harmelen

grafsteen-himalaya-blue-uithoorn-1.jpg

“Fam. Koolhaas”

Een echt familie monument.

Bij ons eerste bezoek aan de showroom Van Dam, zijn we in gesprek gekomen met Ruben.

In dit gesprek adviseerde hij om een persoonlijke tint aan het monument te geven.

Mijn man en onze vader was creatief en altijd bezig in zijn tuin.

De tuinontwerpen waren altijd recht met ronde paden en bordes in verschillende hoogtes.

Na dit gehoord te hebben gaf Ruben een idee aan in een eenvoudige schets.

Dit idee zou dan verder worden uitgewerkt in een autocad tekening. Omdat een kleinkind ook met autocad kan tekenen, werd voorgesteld om het kleinkind zelf een ontwerp te laten maken voor zijn opa. Na wat meetwerk in de mooie showroom bij Van Dam is er thuis op de computer een definitief ontwerp gemaakt.

Bij het volgend bezoek hebben we het monument compleet gemaakt met de letters en persoonlijke aankleding. In dit gesprek is ook afgesproken om het monument te plaatsen op de verjaardag van mijn man, en onze vader, in het bijzijn van de familie.

Vlak voor het plaatsen zijn we nog een keer bij van Dam geweest om het monument te bekijken en de laatste details te bespreken.

Bij het plaatsen mochten we als familie hierbij helpen en afmaken van het monument.

Een heel bijzondere ervaring die wij echt iedereen willen aanraden.

Het is dan ook een prachtig persoonlijk monument geworden.

Van Dam bedankt voor het adviseren en het maken van dit bijzondere monument.

Familie Koolhaas

Amstelveen.

juni 2018
Amstelveen

grafsteen-met-speciale-rode-glasplaat-nieuwegein-1.jpg

“Fam. Gootjes”

Beste Maurice, firma van Dam Natuursteen,

Na lang zoeken op internet kwam ik bij jullie terecht: Familiebedrijf sprak me gelijk aan. Ook duidelijkheid, referenties en er bij mogen zijn bij plaatsing was voor mij doorslaggevend. Maurice wil je graag een compliment geven: wat kan je goed luisteren! Ik had al een ontwerp in mijn hoofd en op papier gezet. Jij gaat aftasten en weet met goede adviezen tot een compromis te komen. Volgens mij was het een moeilijke opdracht rood/zwart en ook nog met glas, maar je gaf ons het vertrouwen dat alles kon en het is voor ons perfect gelukt. We hebben ervaren dat jullie doorgaan tot het naar ieders zin is, heel secuur en met respect!

Dank voor alles, het is voor ons het monument wat wij in gedachten hadden.
Het ga jullie ook goed in de toekomst,
Tonny Gootjes en familie.

juli 2018
Nieuwegein

grafsteen-fam-karlas.jpg

“Fam. Karlas”

Beste Ruben en Maurice,

een jaar geleden overleed onze moeder. Wij hebben als familie vele jaren mantelzorg verleend en ook na haar overlijden wilden wij met zorg een gedenksteen uitzoeken die onze moeder eer aan deed. Persoonlijk vond ik dat een lastige opgave en heb er dan ook uitgebreid de tijd voor genomen. Ik heb met diverse leveranciers gesproken en op jullie advies meerdere begraafplaatsen bezocht om ideeën op te doen. Tenslotte zijn we met jullie in zee gegaan en elke keer als ik het graf bezoek ben er daar nog steeds heel blij om. Ik dank jullie hartelijk voor het geduld en de ruimte die jullie geboden hebben tijdens het gehele proces: van kleurkeuze van de zerk tot lettertype en accessoires. Met name jullie creativiteit en het meedenken in oplossingen heb ik zeer gewaardeerd.
Zelfs de plaatsing is met zorg en respect gebeurd. Dit maakt dat ik met recht trots ben op het eindresultaat.

mei 2018
Zoetermeer

grafsteen met grijs tinten en lantaarn te Woerden

“Familie Ruygt”

Beste Maurice,

Wisten niet zo goed wat ervan te verwachten. Maar het is voor het verwerken en het extra betrokken voelen goed geweest om bij het plaatsen aanwezig te zijn.

Jullie werknemer ( zijn naam me ontschoten) deed het op een rustige ontspannen manier, onze complimenten.

We zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Het staat voor wat mijn man was , deed en betekende voor ons.

Vriendelijke groet

Familie Ruygt

februari 2018
Woerden

Grafsteen met Azul blauwe zuilen

“Familie Melching”

Beste Ruben,

Wij zijn jou en medewerkers erkentelijk voor het, met inachtneming van onze wensen, creeren van een prachtige gedenkplaats. Je hebt met respect geluisterd, meegedacht, voor-en bijgesteld en voor ons in deze moeilijke tijd zo meegeteld. Papa hield van het water, de natuur, het lezen van een goed boek maar bovenal onvoorwaardelijk van zijn gezin en kleinkinderen. Er was ruimte voor anderen .... zeker, maar familie ging voor alles. Al deze aspecten zien wij terug in deze voor onze vader zo waardige rustplaats. Alles was en blijft liefde. En jij Ruben bent een mooi mens. Dank je voor al je goede zorgen.

december 2017
Oostvoorne

grafsteen-schalkwijk-fam.-vermeulen.jpg

“Fam. Vermeulen”

Dag Maurice,

De plaatsing van de steen is met liefde en zorg gedaan.

Ook de tijd en aandacht die wij hebben ondervonden tijdens onze bezoeken, hebben ons een fijn gevoel gegeven.

Hiervoor onze hartelijke dank.

juni 2018
Schalkwijk

zwart-graniet-gezoeten-zerk-met-zwevend-effect.jpg

“Fam. Zwart”

Beste Maurice en Ruben,

Dank voor de foto's, wij zijn ook tevreden met het resultaat! Verder dank voor jullie goede service. Alle contacten verliepen heel plezierig en respectvol, dat hebben we zeer gewaardeerd. We gaan snel een keer op de begraafplaats kijken.

Met vriendelijke groet,

Martijn Zwart

mei 2018
Cothen, Wijk bij Duurstede

grafsteen-algemeen-hartvorm-1.jpg

“Fam. Kamerman”

Hoi Ruben,

We hebben Van Dam Natuursteen via internet gevonden en vanaf het begin van ons contact zijn we ontzettend goed en zeer vriendelijk geholpen.

We wisten nog niet precies wat we wilden qua steen en kleur maar aan de hand van een gesprek, waarin hele goede vragen werden gesteld, kon Ruben samen met ons een mooi ontwerp neerzetten.

Ons ontwerp is niet 'gewoon' een hart, maar een hart met een prachtig verhaal erachter.

Wij zijn heel erg blij met de service die Van Dam verleend heeft, met veel respect en gelukkig ook een beetje humor (wanneer dat gepast was)

Ik wil jullie (en dan met name Ruben, hij is ons contactpersoon geweest) nogmaals ontzettend bedanken voor alle goede zorgen van begin tot eind.

Als ik nu op de begraafplaats ben, kijk ik met een trots gevoel naar de steen en denk ik aan mooie herinneringen van mijn moeder.

Bedankt.

Groetjes, Diana

juni 2018
Zoetermeer

grafsteen-woerden-fam.-copier.jpg

“Fam. Copier”

Beste Maurcice en overige medewerkers van van Dam,

Wat een mooi werk hebben jullie geleverd.!!!

Wij willen jullie danken voor jullie flexibiliteit en het meedenken om zo met elkaar tot een mooi monument te komen.

Wij zijn super tevreden met de mooie gedenkplaats voor onze man/ vader.

Jullie leveren een super service, zijn zeer kundig en maken hele mooie dingen.

Nogmaals super veel dank.

Fam Copier.

juli 2018
Woerden

Grafzerk te Woerden

“Fam. Bronswijk”

Beste Ruben,

Enkele jaren geleden voor het eerst contact met je gehad over iets heel anders, namelijk een haardplaat. We zijn toen bij jou weggegaan en keken elkaar aan en zeiden, als we ooit een grafmonument nodig hebben dan gaan we hier weer heen.

Dat is nu ook gebeurd. We zijn wederom super geholpen. Wat een liefde en passie hebben jullie voor het werk. Je leeft je in in de klant, zijn/haar emotie, maar daar tegenover je professie, wat kan wel en wat adviseer je niet. Maar toch de keuze aan de klant laten en hem/haar in zijn waarde laten.

Het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden. Zelfs de plaatsing wordt met veel passie en liefde voor het vak gedaan.

We kunnen alleen maar zeggen, BEDANKT.

Familie van Bronswijk

Hendrik Ido Ambacht

maart 2018
Hendrik Ido Ambacht

grafsteen-harmelen-fa.-van-breukelen.jpg

“Fam. van Winden”

Geachte heer Van Dam,

Met name mijn vader vond het heel bijzonder om bij het plaatsen van het monument aanwezig te kunnen zijn. Ik ben zelf gisteren naar het graf geweest en het is een mooie gedenkplaats geworden voor mijn moeder. De steen ziet er prachtig uit waarvoor onze dank.

Met vriendelijke groet,

Marry van Winden

juli 2018
Harmelen

grafsteen met ruwe bewekingen te Oudewater

“Familie Martens”

Hallo Maurice,

Dank je wel voor je bericht. Ik vond het fijn er zo even bij te zijn en het monument is meer dan de verwachting, ook de kleur is mooi zo.

Ondanks de situatie, is het toch fijn dat er een plekje is waar je af en toe heen kan gaan.

Nogmaals dank voor de goede zorg en de manier hoe je dit aanpakt, complimenten.

Hartelijke groet,

Dineke

januari 2018
Oudewater

grafsteen star galaxy graniet te Woerden

“Familie Zimmerman”

Firma van Dam

Ik ben blij met de persoonlijke aandacht en piëteit waarmee jullie op mijn wensen hebben gereageerd.

De uitvoering was ook geheel naar mijn tevredenheid.

Een waardig monument, waarnaar ik nog vaak hoop terug te keren.

Bedankt voor de persoonlijke afhandeling.

Groeten, Kees Zimmerman.

januari 2018
Woerden

Grafzerk met bronzen beeld

“Familie Sol”

Beste Ruben,

Ik werd op een heel aangename manier door jullie geholpen. Jullie hebben me goed geadviseerd met het grafmonument van mijn overleden partner Wim Sol en ben dan ook zeer tevreden met het prachtige resultaat. Jullie zijn bij Natuursteen van Dam zeer betrokken en hebben inlevingsvermogen. Chapeau Heren !

Met vriendelijke groet,

Hans Buijs te Amsterdam.

januari 2018
Amsterdam

Grafmonument in Labrador blue graniet en glas

“Fam. Rosbeek”

Vandaag is het grafmonument geplaatst; wat fijn dat we erbij konden zijn! Voor ons een mijlpaal in een verdrietige periode. Een mooi en ontroerend moment was het toen alles gereed was.

Het eindresultaat is prachtig!

Het traject van het ontwerpen tot en met de plaatsing hebben we stap voor stap mee kunnen maken. Van te voren hadden we geen idee dat dit mogelijk is. We hadden – gelukkig! - geen ervaring met het uitzoeken van een grafsteen voor de begraafplaats. Bij het eerste bezoek aan Van Dam werden we door Ruben ontvangen; hij luisterde naar onze wensen en begon meteen te schetsen op papier. Met passie en enthousiasme vertelde hij over de mogelijke combinaties met natuursteen, glas, metaal, foto en accessoires.

Met hulp van jullie creatieve ideeën en voorstellen kwamen we tot een mooi ontwerp. Fijn dat jullie duidelijke afspraken maken en goed communiceren. Na een poosje kregen we een telefoontje: het monument was bijna gereed, we konden komen kijken. In de laatste week voor de plaatsing maakten we de teksten, kozen met elkaar het lettertype en bepaalden de kleuraccenten.

Vandaag keken we met trots en bewondering toe, hoe het monument vakkundig en met precisie werd geplaatst.

Dankjewel Ruben, Maurice en medewerkers voor het maatwerk en de persoonlijke begeleiding.

fam. Rosbeek, Oudewater

oktober 2017
Oudewater

Aurora met zwart granieten grafmonument

“Fam. Geurts”

Beste Maurice en Ruben,

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor het mooie resultaat en respectvolle plaatsing van de grafsteen.

We vonden het heel bijzonder om hier bij te mogen zijn.

Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Mevrouw Geurts, fam. Wiedenhof en fam. Van Haaren

--

november 2017
Tiel

grafmonument met versteend hout glas en cortenstaal te Amsterdam

“Familie Engels”

Hallo Ruben,

Bedankt voor de duidelijke foto. Er zijn al veel positieve reacties op het monument.
Jij en je collega's bedankt voor het geduld en het vertalen van mijn wensen naar dit mooie eerbetoon aan een bijzonder mens.
Veel succes verder met je bedrijf en het geven van de persoonlijke en zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen van de toekomstige monumenten.


Met vriendelijke groeten,
Helga Engels.

januari 2018
Rotterdam

grafsteen hartvorm te Woerden

“Fam. Ririassa”

Hoi Ruben,

Met ons gaat het goed. Vanmiddag nog even naar het graf geweest, dan zie ik vanuit de verte het hart-vorm, en dan ben ik weer zo blij dat het monument van mama zo mooi is. Wat dat betreft kan ik erg genieten als ik naar mama toe ga. Zelfs het schoonmaken is leuk, het geeft me een enorm goed gevoel!

Ik had mama's steen vorige week op jullie site gezien. Woooow, ging er door me heen. Ik vond het heel bijzonder om te zien. En de filmpjes? Prachtig! Alles is zo goed in beeld gebracht, precies zoals mijn broertje en ik het zelf hebben ervaren.

Het plaatsen van de steen is zo ontzettend mooi om te zien, ik was er echt helemaal stil van (en dan heb je toch wel wat bereikt )!! Echt top!

Mijn complimenten aan allen die hieraan hebben meegewerkt!

Nogmaals bedankt voor alles.

Groeten, Rosina

augustus 2017
Woerden

Grafsteen Impala Jasberg met zwart graniet

“Fam. Groenen”

We hebben de samenwerking met jullie bedrijf als erg prettig ervaren. In een goed gesprek zijn we in alle rust tot een mooi monument gekomen. De plaatsing was bijzonder om bij aanwezig te zijn.

Bedankt!

Familie Groenen


Groeten,

Mw. A. Groenen

november 2017
Wijk bij Duurstede

Glas met natuursteen Labrador donker en brons

“Fam. Strien”

"Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding van Ruben bij het ontwikkelen van het monumentje voor mijn man. In zijn vocabulaire komen de woorden 'dit idee is niet mogelijk' niet voor. Wel legt hij bij elk idee goed uit wat de voor- en nadelen van een mogelijke keuze zijn en staat hij open om dingen die hij zelf nog niet heeft gedaan uit te zoeken of uit te proberen. Uiteindelijk zijn daardoor alle ideeen weloverwogen en ons inziens perfect samengekomen."

Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede zorgen! Je hebt een prachtig, eervol beroep.

Hartelijke groet,

Ria

november 2017
Harmelen

Grafsteen algemeen met Glasplaat met afbeelding paardebloem

“Fam. Hogendoorn”

Hallo Ruben,

Nogmaals wil ik onze dank uitspreken! Blij met het eindresultaat en ook heel fijn dat het monument er voor woensdag staat.

Heel erg bedankt voor al je moeite en het helpen en meedenken aan het ontwerp.

Groet (ook namens Petra),

Nicole

november 2017
Woerden

grafsteen-frederiks-de-bruin.jpg

“Fam. Frederiks”

Goedemorgen,

We zijn van het weekend wezen kijken, maar complimenten hoor wat ziet het monument er mooi uit !

Bedankt !

Groeten A. de Bruijn

mei 2018
De Bilt

Grafmonument Cortenstaal met graniet

“Fam. Schipperijn”

Beste Maurice,

Wat was het fijn om bij het plaatsen van de steen te mogen zijn. Heel bijzonder om ook dat proces mee te mogen maken. Ik wil jullie hartelijk bedanken. Ondanks dat er 10 paar ogen op jullie gericht waren, waren jullie zo rustig en respectvol aan het werk.

Ook de ontwerpfase heb ik heel fijn gevonden. Alle ruimte gekregen, maar ook meegedacht. Het eindresultaat vond ik nog mooier dan op papier. Ik ben echt heel erg tevreden en zal Van Dam ook zeker aanraden in mijn omgeving. Mijn complimenten!

Hartelijke groeten,

L. Schipperijn

oktober 2017
Harmelen

Grafsteen zwart met Olive Green graniet

“Fam. Ten Have”

Geachte Maurice van Dam en productie team,

Heel veel dank! Onuitsprekelijke dank, voor de wijze waarop jullie aandacht, tijd, heel bescheiden de nodige informatie hebben gegeven, die je hard nodig hebt! Een grafmonument voor mijn man uitzoeken, een beladen emotioneel moment. Dan is het grafmonument bijna klaar, lettertype beslissen en indelen, weer heftig. Maar zo rustig wordt overal de tijd voor genomen, met aandacht en warmte. Het zou niet beter kunnen! Geweldig!
Ook bij de plaatsing van de steen, zo verzorgd. In het tuin vak netjes met aarde de bloemen geplaats, ik werd er stil van, zo ontroerend en zorgzaam!

Een dankbare L. ten Have en kinderen.

oktober 2017
Harmelen

Glas met RvS en graniet

“Fam. Kersbergen”

Beste Ruben,

Na het hebben van een eerste gesprek was het voor al snel duidelijk dat ik hier graag verder wilde om een grafbedekking te laten maken. Het meedenken over een juiste invulling van mijn wensen gaf mij het gevoel dat ik hier aan het juiste adres was. Beloftes vooraf werden later ook meer dan waar gemaakt. Een dikke pluim voor Van Dam Natuursteen. De persoonlijke benadering van Ruben van Impelen is bij deze opdracht erg fijn. Met uiteindelijk een prachtig resultaat, dankzij het grote vakmanschap.

Groeten,

J. Kersbergen

november 2017
Utrecht

Grafsteen voorbeeld Wiscount White graniet Woerden

“Fam. Goebel”

Beste Maurice & Ruben,
Wij kijken als familie met veel warmte terug op jullie persoonlijke begeleiding bij allereerst het uitzoeken van een passend grafmonument. Na het verscheiden van de echtgenoot van onze moeder en vader. De informele en spontane werkwijze van jullie kant en daaraan gekoppeld het goede advies en deskundigheid is meer dan geweldig geweest!
Ook bij het plaatsten van het monument ging alles op een keurige discrete wijze. En alles geheel conform de gemaakte afspraak!
Wij hebben jullie werkwijze ervaren als de bekende "warme deken". Van onze kant zullen we dat als dit ter sprake komt en nabestaanden een juist en passend grafmonument zoeken. Jullie zeer zeker aanbevelen!

Met een warme groet mede namens mijn moeder en broer,

Martin Goebel

september 2017
Woerden

Grafsteen met vaas en lantaarn

“Fam. Telussa”

Beste Ruben,

De plantjes staan er nu in, het looppad eromheen opgevuld met grind.
Het grafmonument van mijn vader is nu af en boven verwachting zo mooi geworden...eenvoudig ...maar prachtig!
Héél bijzonder en mooi om met broers en zusters, aantal klein- en achterkleinkinderen aanwezig te mogen zijn bij het plaatsen van het monument.
Namens mijn moeder en de rest van de familie wil ik jullie hartelijk bedanken en waardering uitspreken voor jullie respectvolle benadering/begeleiding, betrokkenheid en geduld...vooral Ruben!

Met vriendelijke groet,

Familie Telussa

september 2017
Woerden

Granieten grafmonument met brons

“Fam. van der Salm”

Bij het ontwerp werd er goed geluisterd naar onze wensen.

Ruben bood suggesties en voorzag ons van veel bruikbare informatie.

Hij heeft dit alles mooi vertaald en we zijn dan ook gezamenlijk tot een mooi resultaat gekomen.

Bedankt

november 2017
Wijk bij Duurstede

Grafsteen Olive green met bronzen tekst Montfoort

“Fam. van Rossum”

Beste ruben,

Hieronder een korte referentie:

Mede dankzij jullie professionaliteit,vakmanschap, passie en adviezen is dit voor ons een bijzondere en mooie plek geworden om onze moeder te bezoeken en te gedenken.

Wij kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking.

Met hartelijke groet
Familie van Rossum

oktober 2017
Montfoort

Grafsteen met ruwe zijkanten

“Fam. Wilbers”

Ik heb de begeleiding van Van Dam Natuursteen bij het uitzoeken van een grafmonument voor mijn ouders als zeer prettig, kundig en respectvol ervaren. Je wilt iets kiezen dat goed bij degene van wie je afscheid neemt past, en in een verdrietige tijd zijn dat soort beslissingen lastig. Met de ideeën en het advies van Van Dam Natuursteen hebben we goede keuzes kunnen maken. Alles is daarbij zeer netjes en helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Ik ben dus erg tevreden over dit familiebedrijf en hun persoonlijke en vakkundige aanpak.

juni 2017
Bunnik

Grafmonument met diamant steentjes

“Fam. Rijnsoever”

Wij willen jullie hartelijk danken voor t plaatsen van het mooie monument van onze moeder.
Wij zijn zeer goed betrokken geweest vanaf het allereerste moment...tot de dag van plaatsing!
Wij hebben zelfs mee mogen werken aan t bewerken van het monument, emotioneel maar oh zo mooi!
Ook jullie geduld en begrip voor al onze ideeën en wensen was echt super.
Wij zijn ook met een aantal familieleden bij het plaatsen geweest en ook dit was geen enkel probleem voor jullie....
Van dam natuursteen en als hoofdpersoon Ruben van Impelen, hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan...in 1 woord TOP!
Met vriendelijke groeten familie van Rijnsoever

mei 2017
Vianen

Grafsteen zwart met Impala graniet

“Fam. Karman”

Beste Ruben,

We hebben vorige week de plantjes erin gezet. De vogeltjes zitten er mooi op :-) Het ziet er prima uit, dank je wel!

Hartelijke groet,

Fam. Karman


mei 2017
de Meern

Grafsteen Impala met Viscount White graniet

“Fam. Ballegooijen”

Hoi Maurice

Via deze weg willen we mijn vader en ik zelf jou en je medewerkers bedanken , voor het secure werk aan de grafsteen van onze vrouw/ moeder.

De manier waarop jullie hierin te werk gaan, om het een mooi geheel te maken, hebben wij als heel fijn ervaren.

Nogmaals Dank je wel.

Met vriendelijke groet

Fam. van Ballegooijen

oktober 2017
Montfoort

Grafsteen algemeen graf zwart graniet te Nieuwveen

“Fam. de Kuijer”

Wij zijn bijzonder tevreden over onze ervaring met de Firma v Dam.
Een brede keuze in de showroom en de verdere afhandeling was voorbeeldig.
Correct de afspraken nagekomen en een mooi stuk werk geleverd.
Namens de familie onze dank.

G.J. de Kuijer.

oktober 2017
Nieuwveen

Grafmonument van graniet met plantvak Nieuwveen

“Fam. Vonk”

Beste Ruben en Maurice (firma van Dam)

Deze week is het grafmonument op de begraafplaats in Aarlanderveen geplaatst. Het monument is bijzonder mooi geworden. De familie is er heel blij mee. We zijn door jullie goed op weg geholpen een gepaste keuze te maken. Het is door jullie met passie ontworpen en met vakmanschap gemaakt. Het is daarom een prachtig monument geworden passend bij onze overleden zus. Ook de plaatsing op de begraafplaats is met zorg gedaan. Het ziet er geweldig uit. Daarvoor aan allen van jullie die hier aan meegewerkt hebben onze oprechte dank.

Hartelijke groeten familie Vonk

oktober 2017
Aarlanderveen

Grafsteen te Vleuten

“Fam. Bosch”

Dag Maurice,

Mede namens mijn broers en zusters complimenten! Het ziet er zeer verzorgd uit, hartelijk dank daarvoor.

mei 2017
Vleuten

grafsteen te Nieuwkoop

“van Dam”

Beste mensen,

Heel hartelijk bedankt voor het weer prachtig recht zetten van de grafsteen van mijn vrouw, onze moeder en oma.

Staat er weer prachtig bij.

mei 2017
Nieuwkoop

Grafzerk met granieten roef

“Fam. Versteeg”

Beste mijnheer van Dam,

Na mijn positieve reactie gisteren op de foto van het teruggeplaatste monument, ben ik vanmorgen wezen kijken op de begraafplaats in Zeist.

We zijn zeer tevreden met het resultaat. Fijn dat het gelukt is om dezelfde letters te gebruiken.

Het ziet er mooi en verzorgd uit! Onze complimenten voor dit vakwerk.

Met vriendelijke groet,

juni 2017
Zeist

Grafsteen met bronzen boom

“Fam. Lek”

Beste Maurice,

Jullie ook bedankt voor het prachtige monument en de snelle levering.

Met vriendelijke groet,


juni 2017
Noorden

Grafsteen mat zwart

“Fam. de Koning”

Beste Ruben,

Nogmaals dank voor jouw hulp bij het kiezen van een mooi monument en het keurig plaatsen hiervan.

Kennis, kunde, ervaring en de nodige rust is wat ik ervaren heb bij jou/ Van Dam Natuursteen. Met één woord geweldig!

Met vriendelijke groet,

Peter

juni 2017
Oudewater

“Fam. Soe-Agnie”

Beste Van Dam medewerkers,

Na de dood van mama in oktober 2016 hadden wij, Soe-Agnie kinderen, een missie: een waardige plek creëren om onze ouders te herenigen.

Vanaf het eerste telefonische contact tot de uiteindelijke realisatie van ons doel hebben we steeds het gevoel gehad dat we in goede handen waren. Zonder uitzondering heeft elk van jullie ons het gevoel gegeven dat niets jullie te veel was; dat jullie ondanks de fysieke afstanden dicht bij ons stonden.

Wat een fantastische dag gisteren.

Nooit hebben we het vertrouwen verloren. "Alles komt goed". En het was goed. Jullie hebben ons een onvergetelijke ervaring bezorgd. En een prachtige plek waar onze ouders in liefde en respect hun 5 generaties nageslacht kunnen ontvangen.

Dank, dank en nogmaals dank.

Rudolf, Henk, Jenny, Herman, Hilly, Erick, Leo, Frank en Carmen Soe-Agnie

juni 2017
Woerden

Grafsteen Paradiso graniet

“Fam. van de Bovenkamp”

Beste Ruben en collega's,

Wij zijn heel tevreden over het resultaat van overleg, maken, materiaalkeuze en plaatsen.

Het is een mooi grafmonument geworden !

Breng ook onze dank over aan je collega's.

Met vriendelijke groeten, familie van de Bovenkamp

juni 2017
de Meern

Grafsteen klassieke vorm

“Fam. den Hartog”

Maurice,

Het ziet er keurig uit!

Ik wil je bedanken, ook namens de familie, voor de prettige samenwerking en jullie inzet dat het monument toch nog precies voor de datum van overlijden geplaatst is!

Dat deed ons goed.

Bedankt nogmaals en indien nodig maken wij graag weer van jullie diensten gebruik.

Hopelijk duurt dat nog even.

mvg. K. den Hartog

juli 2017
Oudewater

Grafsteen

“Fam.'t Hoog”

Beste Ruben,

Wij zijn heel erg blij met het monument.

Het is fantastisch geworden, onze dank.


Met vriendelijke groet,

Tineke

juli 2017
Harmelen

Kinder grafsteen

“Fam. Klijnstra”


Ieder monument heeft zijn eigen verhaal, zo ook ons monument, Ruben en Maurice hebben ons bij iedere stap geholpen en ondersteund.
We zijn ook in iedere stap betrokken geweest en hebben ook zelf veel mogen doen. De communicatie verliep goed en er werd met ons rekening gehouden.
Niks anders dan lof!

Mvgr Paul


juli 2017
Alphen aan den Rijn

Urnenmuur steen

“Fam. Hoogendoorn”

Hallo Maurice,

Bedankt voor het telefoontje.

Via deze weg willen wij nog even doorgeven dat alles naar wens is. We zijn tevreden over hoe alles verlopen is en de steen is erg mooi.

Met vriendelijke groet,

Karin Hoogendoorn

juli 2017
Montfoort

Grafsteen met cortenstaal

“Fam. Verweij”

Beste Ruben,

Dank voor de foto's. Mooi! Ik ben ook zeer tevreden.

Jij/jullie ook dank voor de goede samenwerking. Ik kijk hier met een warm gevoel op terug.

Natuurlijk laat ik het weten wat de kleuren van de kiezels uit Noorwegen zijn, ik ben ook zo benieuwd. We komen al zo lang in Noorwegen maar daar hebben wij nog nooit opgelet.

Ruben een hele fijne welverdiende vakantie.

Met vriendelijk groet,

Dike

juli 2017
Linschoten

Grafstenen dubbelgraf

“Fam. Schuitema”

Hai Maurice ,

Ja ! Dit is hoe we het bedacht hadden ! Heel erg mooi !

Ik wil je hartelijk danken voor de prachtige stenen die je hebt gemaakt voor mijn ouders .

En Nogmaals hartelijk dank voor al je inspanningen .

Met vriendelijke groet ,

Marion

juli 2017
Bilthoven

Grafsteen met grind

“Fam. Boorsma”

Goedemiddag,

Wat fijn dat dit zo vlot gegaan is.

Het ziet er heel mooi uit ter plekke.

We zijn erg tevreden, dank jullie wel.

m.vr.gr.

Fam Boorsma

augustus 2017
de Meern

Grafsteen met strakke vorm

“Fam. Schoonderwoerd”

Dag Maurice,

Dank jullie wel. Ik ben gelijk gaan kijken en het ziet er prachtig uit.

Wij zijn heel tevreden.

groet,

Nicoline

september 2017
Oudewater

Grafsteen voorbeeld met cortenstaal, glas en ruwe steen

“Fam. Gouw”

Dag Ruben, Maurice en Remaico,

Heel hartelijk dank voor jullie passie en het meedenken in het grafmonument voor mijn man, vader, familielid.

Het is prachtig geworden, dank jullie wel.

Familie Gouw

augustus 2017
Woerden

Grafstenen met vlinder van graniet

“Fam. Muder”

Hiermee willen we jullie bedanken voor het herstellen van de grafsteen met de vlinder van mijn moeder.

We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is super mooi geworden.

Met vriendelijke groet fam. Mulder

september 2017
Woerden

“Fam. Rietveld”

Team van Dam

Als familie zijn we ontzettend tevreden wat betreft de klantvriendelijkheid,mogelijkheden en professionaliteit bij
Van Dam Natuursteen.
Daarbij krijg je de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij het plaatsen van het grafmonument. Zij maken hiervoor een persoonlijk afspraak. Een goede service waar je gebruik van kan maken.

Mvrgr. C. Rietveld

april 2017

Grafsteen Paradiso graniet

“Fam. Angenent”

Wij zijn ontzettend blij met de manier hoe van Dam Natuursteen, in de persoon van Ruben, ons heeft begeleid in het aanpassen en plaatsen van het grafmonument van onze ouders. Na het overlijden van onze vader in 2004 hebben wij in overleg met onze moeder een grafmonument uitgezocht en laten plaatsen. Toen onze moeder, begin van het jaar overleed, hebben wij het monument laten weghalen door van Dam Natuursteen. Na enige tijd zijn we om tafel gegaan met Ruben en heeft hij ons he...el betrokken en in alle rust begeleid in de keuze van de aanpassingen. Ook het vakmanschap kwam hier naar voren in de aanpassingen die zijn gedaan, niet zichtbaar maar wel van grote betekenis voor de komende jaren. Ook de communicatie tijdens het proces was uitstekend, altijd in goed onderling overleg de juiste stappen genomen. De plaatsing net voor Moederdag was eigenlijk best speciaal. Het geeft net een extra dimensie om tijdens de eerste Moederdag zonder Moeder toch te kunnen stilstaan bij een bijzondere plek.

Als familie zijn we ontzettend tevreden wat betreft de klantvriendelijkheid en professionaliteit bij Van Dam Natuursteen en in het bijzonder met Ruben van Impelen.

Met vriendelijke groet,
Familie Angenent

mei 2017
Woerden

Leisteen grafmonument met glasplaat

“Fam. Haagen”

Ruben heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze voor een mooi monument. Onze persoonlijke touch kon zeker verwerkt worden. En dat is zeker! Na wat heen en weer mailen en bellen stond al heel snel het monument. Fijn hoe we gewoon met elkaar om konden gaan. We voelden ons erg op ons gemak. Bij plaatsing kon ik zelf en broer er helaas niet bij zijn. Maar mijn moeder kreeg de kans erbij te zijn.

Heel fijn je te leren kennen Ruben en collega's

mei 2017
Oudewater

grafsteen algemeen himalaya blue

“Fam. Brandsen”

Afgelopen donderdag is door van Dam de steen voor mijn overleden vader geplaatst. Erg fijn dat we er bij konden zijn. Goede service, alles geheel naar onze wensen. Kortom, zeer tevreden.

juni 2017
Woerden

Grafsteen met leisteen en graniet

“Familie Bloot”

Hallo Ruben,

Wij zijn er zo blij mee.

Zo mooi geworden. Eindelijk ligt ze er netjes bij.

Jullie onwijs bedankt voor alles. Dikke pluim.

En dat de toekomst vrolijk, gezond en liefdevol mag zijn.

Zal de uitvaarbegeleiding nog inlichten over jullie perfecte service.

Groetjes,

Helene

Waddinxveen

januari 2018
Waddinxveen

Grafsteen met grote bronzen roos

“Familie Eijk”

Beste Ruben en Remaico,

Wat een prachtig mooi afscheid hebben jullie ons vanmiddag laten ervaren. Heel veel dank voor deze fantastische momenten waarbij de kilte in ons hart werd verdreven door jullie warmte en empathie voor ons, maar zeker voor onze ouders door met zorg het laatste deel van hun aardse reis af te sluiten.
Heel veel liefs van ons allemaal, de kinderen van Pieter van Eijk en Wilhelmina van Eijk-van den Hul.

december 2017
Utrecht

grafzerk met bronzen tekst en luxe plinten

“Familie Huik”

Geachte heer Van Impelen,

Vanmiddag heb ik de eindafwerking van de plaatsing nieuwe grafsteen voor mevrouw Van Huik bijgewoond. Het is een schitterend resultaat. Prachtige steen en fraaie letters. Chique uitstraling. Dank u voor uw dienstverlening.

Met vriendelijke groet en prettig weekeinde,

J.J. Pijpers

februari 2018
Alphen aan den Rijn

Grafsteen Waardenburg

“Fam. Cardol”

Beste Ruben,

Bedankt voor je mail. Ik ben gisteravond gaan kijken en het ziet er inderdaad alles bij elkaar heel mooi en netjes uit.

Fijn dat het allemaal zo goed gegaan is. Hartelijk dank daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Familie Cardol

maart 2018
Waardenburg

Grafteen te Alphen aan den Rijn

“Fam. van Waveren”

Hoi Ruben

Wij willen jou en je collega's heel hartelijk danken voor het mooie monument en de menselijke afwikkeling ervan.
Als we ooit nog iets nodig hebben komen we zeker naar jullie en zal jullie ook zeker aanbevelen als dat nodig is.
Nogmaals vele dank voor alles.
Vanaf het begin tot het eind super goed geholpen door jullie

Dank dank en dank

Gr S. van waveren

maart 2018
Leiden

Grafsteen speciaal ontwerp te Zeist

“Fam. Huijser”

Hi, Ruben,

Dank je wel voor je mail. Het is erg fijn dat het monument er nu is! En het is prachtig geworden. Ik heb respect voor hoe jij en Remaico het contact met de kinderen afgelopen vrijdag gedaan hebben. Dat maakte het ontspannen en vertrouwd.

Het proces er naar toe heb ik als erg warm en open ervaren. Fijn dat je de tijd genomen hebt.

Zodra er plantjes in zitten, zal ik weer een paar foto's maken en naar je doorsturen. Dank voor jouw foto!

Hartelijke groet,

Jos

maart 2018
Zeist

grafsteen van baksteen met graniet

“Fam. Janssen”

Beste team van Dam

Na wat zoeken in het boekje van van Dam had onze vader meteen zijn oog laten vallen op de grafsteen met het gemetselde rondje. Die vond hij heel apart en mooi. Zelf had hij op de boerderij ook wel eens iets gemetseld en daarom sprak dit hem aan, ook vanwege de landelijke uitstraling. De liggende plaat gaf iets meer problemen. Wat past erbij en is mooi? Ruben, van van Dam, kwam ook met ideetjes wat ons enorm heeft geholpen. En hij had heel veel geduld. Wij waren het namelijk niet altijd met onze vader eens, maar hij wist dit toch steeds weer in de goede richting te manoeuvreren, waarvoor onze hartelijke dank

Fam. Janssen

maart 2018
Haastrecht

Grafsteen te Lienden

“Fam. van Ommeren”

Hallo Maurice

Kunnen niet anders zeggen dat het er keurig netjes uit ziet en we zijn dan ook zeer tevreden .

Ook wij willen jullie hierbij bedanken voor het ontvangst in woerden en de fijne afhandeling

en we zullen Jullie dan ook zeker aanraden bij een ieder die een monument zoekt .

Nogmaals dank voor alles .

Met vriendelijke groet .

Jan van Ommeren

maart 2018
Lienden