Ervaringen van onze klanten

hermann.jpg

“Fam. Hermann”

Beste Michelle, Ruben en Remaico

Allereerst heel hartelijk dank voor de beste wensen in de toekomst.
Het is een groot gemis iedere dag dat Hein niet meer in ons midden is maar wij hebben er allemaal vrede mee. Wij hebben de laatste weken gezien hoe ziek hij was en welke strijd hij streed om bij ons te blijven, het was mensonterend.
Gelukkig heeft de begrafenis helemaal in zijn stijl plaatsgevonden, hij heeft zelf de tekst geschreven en de muziek uitgezocht.
Waar hij ons in heeft vrijgelaten, was de grafsteen en de tekst die erop moest komen.
Hoe fijn was de begeleiding van Ruben en Remaico daarbij, Ruben nam uitgebreid de tijd om te informeren wat voor man hij was.
Hij wilde de persoon Hein leren kennen om op die manier tot een mooie grafsteen met tekst te komen.
Ook bijzonder was te ervaren hoe hij bij het laatste bezoek in de werkplaats, de kleinkinderen erbij betrok, zij mochten het beeldje erop lijmen
Ook Remaico betrok de kleinkinderen vandaag op de begraafplaats erbij, heel bijzonder!!!!!

Mijn [ klein ] kinderen en ik zijn jullie dankbaar voor de fijne samenwerking, het is precies gegaan waarop wij hoopten.

Nogmaals heel veel dank,

Met vriendelijke groet,

Marjolie Hermann

October 2022
Nieuwkoop

grafsteen-speciaal-ophemert-1.jpg

“Fam. Zijderveld”

Beste firma van Dam

Middels dit bericht,willen mijn vader,zus en ik, je nogmaals heel hartelijk bedanken voor de hulp bij het uitkiezen van een grafsteen voor mijn moeder.
Wij zijn heel dankbaar voor het prachtige eindresultaat!
Het meedenken om tot dit prachtige monument te komen was fijn.
De tijd die je voor ons nam en de ideeën,maakt dat wij zeer tevreden zijn over het bedrijf.
We hebben al vele mooie en goede reacties gekregen,dat is voor jullie bedrijf een compliment!

Namens mijn vader, en mijn zus,
Nogmaals heel hartelijk dank.

Hartelijke groet,
Corine Ritmeijer

August 2021
Ophemert

veen-hilversum.jpg

“Fam. van Veen”

Goedemiddag

Na het overlijden van mijn vrouw kwam ik in contact met van Dam natuursteen voor een mooi graf monument We zijn daar heel vriendelijk ontvangen en konden in alle rust alles bekijken en bespreken. Na een mooie steen soort te hebben uitgezocht hebben ze ons eigen ontwerp er van gemaakt super netjes.

Nadat hij klaar was kregen we heel netjes een mailtje of we wilde komen kijken hoe de tekst er op zou komen. Daarna meteen een afspraak gemaakt voor de plaatsing waar wij ook bij mogen zijn alles is super netjes geplaatst met veel respect werd er gewerkt Een super goed en mooi familie bedrijf met verstand van zaken Voor ons zeker een 10 +

Groet familie van de Veen

Hilversum

November 2022
Hilversum

ruijter-alphen.jpg

“Fam. Ruijter”

Aan het team van Dam Natuursteen,

Graag spreek ik mijn waardering uit voor jullie mooie bedrijf.
Ik kwam hier met twee dochters om een mooi monument te laten maken voor mijn man die 5 mei 2021 was overleden.
In 2014 maakte ik kennis met het bedrijf toen voor mijn overleden zus.
Ook nu waren jullie er weer om ons in alle rust te ontvangen, onze wensen te horen, de mogelijkheden daar omtrent te laten zien en zo te helpen bij onze beslissing hoe het dan echt moest worden.

Vrijdag 3 juni j.l. is het monument in ons bij zijn geplaatst en zagen wij de zorgvuldigheid waarmee dit gebeurde door Ruben en Michelle.

Nu zijn we als familie heel blij dat mijn man en hun vader zo’n mooi monument heeft waarbij we stil kunnen staan om te gedenken.

Met vriendelijke groet,
de Ruijter – Verheul

June 2022
Alphen aan den Rijn

breedveld.jpg

“Fam. Breedveld”

Beste Familie van Dam,

Hierbij wil ik jullie graag bedanken voor de manier waarop jullie ons geholpen hebben.

In juni 2019 voor het eerst samen met mijn man contact gehad met Maurice van Dam.

Een bijzonder prettig gesprek gehad en een mooi grafmonument uitgekozen voor mijn man die uitbehandeld was en niet lang meer te leven had. Maurice bracht onze ideeën over op een schets die we meenamen naar huis.Echter tot onze grote verbazing sloeg een alternatieve behandeling wel aan.
Een jaar later maar eens gebeld en de situatie uitgelegd, gevraagd of we alvast een betaling moesten doen. Dat was niet nodig, het monument bleef in opslag zolang als nodig was, er werden ons nog vele goede jaren gewenst.

Helaas overleed mijn man in juli 2022 en moest ik weer contact opnemen met jullie.Opnieuw werd ik (nu alleen) bijzonder vriendelijk geholpen door Ruben. Er werd uitgebreid de tijd genomen om te praten over alle gebeurtenissen en om de steen te bekijken die er inderdaad nog was. Als je in zo’n moeilijke en verdrietige tijd op zo’n fantastische manier geholpen wordt dan is dat heel fijn. Het monument is inmiddels keurig en naar volle tevredenheid door Remaico geplaatst. Het was fijn dat ik erbij aanwezig kon zijn.

Ria Breedveld

October 2022
de Meern

visser-linschoten.jpg

“Fam. Visser”

De firma Van Dam Natuursteen werkt keurig volgens afspraak en met professionele ingetogenheid die past bij de context van dit werk rond een overlijden van een dierbare. Zij informeren correct en tijdig over hun handelen en ze stellen je niet voor verrassingen. Dat is in een tijd van rouw comfortabel en plezierig. Wij zijn zeer te speken over hun werk, de kwaliteit en correcte afwikkeling ervan.

 Fam. Visser, Woerden 

Met vriendelijke groet,

Bart Visser

August 2022
Linschoten

terpstra.jpg

“Fam. Terpstra”

Beste Ruben,

Ik wil jou en je collega's bedanken voor de professionele manier waarop je Hans graf hebt voorbereid.
Ik had verwacht dat afgelopen donderdag een treurige ochtend zou worden, maar de manier waarop je met precisie, oog voor detail en de tijd nam om zelfs het graszaad te zaaien maakte het tot een ochtend die ik me nog lang zal herinneren.
Hans zou de "Simple but Stylish" plek die we voor hem - en voor ons beiden in de toekomst -  hebben gecreëerd, zeker hebben gewaardeerd.

Met vriendelijke groeten

Sue

November 2022
Bilthoven

goes.jpg

“Fam. Goes”

Hallo Maurice,

Had al foto van m'n zus ontvangen dat het monument geplaatst was, dank voor de melding.
Wij willen jullie bedanken voor de mooie afwerking, maar ook hoe we zijn ontvangen, de begeleiding , het meedenken en het op de hoogte brengen van de voortgang. Uitvoering met het plaatsen is echt perfect uitgevoerd. 

Met vriendelijke groet,

Marjo Veelenturf

October 2022
Noorden

louhenapessy.jpg

“Fam. Louhenapessy”

Beste firma van Dam, 

Als familie willen wij jullie danken voor jullie klantvriendelijkheid, de mogelijkheden die jullie ons gaven en hoe jullie alles zeer professioneel 

met ons besproken en uitgewerkt hebben. 

Dit heeft er toegeleid dat wij een bijzonder mooi en waardige plek voor mijn man, onze vader en opa hebben. 

Hartelijk dank voor alle goede zorgen, 

Familie Louhenapessy 

October 2022
Breukelen

borst.jpg

“Fam. Borst”

Dag Ruben,

Ik krijg ongelofelijk veel mooie en ontroerende reacties van mensen over het monument. Het is echt prachtig geworden!

Vele malen dank!!!

Met vriendelijke groet,

Annemarie Borst

October 2022
Linschoten

koert.jpg

“Fam. Koert”

VanDamnatuursteen heeft respectvol meegedacht over de mogelijkheden voor een aanpassing van de reeds bestaande  grafsteen betreffende onze vader, waar na de dood van onze moeder nu de namen van onze beide ouders op gepaste wijze worden weergegeven.  Tijdens de advisering door dit bedrijf  voelden we geduld en veel keuzevrijheid qua materiaal en uitvoering.

We zijn tevreden met het keurig afgewerkte uiteindelijke resultaat en de adequaat uitgevoerde herplaatsing van de aangepaste steen op het graf.

Olga van Koert

October 2022
Harmelen

leeuwen-lekkerkerk.jpg

“Fam. van Leeuwen 2022”

Ruben, Maurice en Remaico,

Wij willen jullie heel, heel hartelijk bedanken voor het mooie werk en de goede zorgen die jullie hebben besteed aan prachtige monument voor het graf van mijn man en onze oom. de tijd die jullie nemen, jullie ideeen en het meedenken heeft dit mooie resultaat opgeleverd.
De persoonlijke aandacht heeft ons goed gedaan.
Het was voor ons, ondanks het verdriet, een hele fijne ervaring.

Wilma van Leeuwen

October 2022

docter.jpg

“Fam. Docter”

Wat voelt dit bedrijf als een warm bad.
Wij zijn de afgelopen maanden zo vakkundig geholpen, niks is ze teveel.
Altijd tijd voor je en bij vragen dezelfde dag nog antwoord.
Dag van plaatsing van ons mooie monument was alles super geregeld.

Grote complimenten van ons.

October 2022
de Meern

grafsteen-terneuzen-fam-tramper.jpg

“Fam. Tramper”

Hallo Ruben, Maurice en Remaico

Na meerdere bedrijven bezocht te hebben, kwamen wij bij jullie uit. De warmte en de vriendelijkheid van een familiebedrijf op jullie website sprak ons direct aan. Mede het feit dat je bij de plaatsing aanwezig zou mogen zijn, was voor ons de doorslag om met jullie contact op te nemen.

De eerste afspraak was snel gemaakt met daarna een vriendelijk ontvangst. Na een rondleiding door het bedrijf zijn we het gesprek aangegaan over de wensen voor mijn moeders grafmonument. Wij hadden al een duidelijk beeld in gedachten, dus het schetsen kon direct beginnen.

Wij wilden een persoonlijk grafmonument. Een monument waarvan men zou zeggen dat dit typisch mijn moeder was. Daarom kozen wij ervoor om een foto uit de tuin als achtergrond te laten etsen. Normaal worden er geen grote afbeeldingen geëtst, dus het was een unieke en grote uitdaging om de afbeelding over de gehele tweepersoonssteen te etsen. Jullie hebben talloze uren gezwoegd, maar met waanzinnig resultaat! Mijn moeder/vrouw heeft nu echt haar eigen plekje bij zich.

Ook de glasplaat met haar portretfoto en haar tuintje zijn prachtig geworden. Nog mooier dan wij in gedachten hadden!

Wij zijn jullie zeer dankbaar voor de fijne gesprekken (met goede adviezen), dat we mee mochten helpen met het hakken van de steen, dat we bij de plaatsing aanwezig mochten zijn (op een speciale datum) en natuurlijk het waanzinnige eindresultaat.

Het was prettig om met jullie samen te werken. Jullie zijn een enthousiast, warm team waarvoor niets te veel moeite is. Bedankt!

Tom en Naomi Tramper

September 2019
Terneuzen

fam.-romeijn.jpg

“Fam. Romeijn”

Beste Ruben en Maurice,

Heel erg tevreden met de mooie grafsteen en begeleiding van het uitzoekproces. Toevallig bij van Dam uitgekomen omdat het dichtbij zat, maar ontzettend tevreden met de professionele en ook persoonlijke hulp. We zijn met mijn moeder bij de plaatsing van de grafsteen geweest en dit werd ook ontzettend netjes en respectvol gedaan, tot in de puntjes verzorgd. Zelfs de grafsteen van opa en oma ernaast werd nog even recht gelegd!
Aangezien een grafsteen uitzoeken niet het leukste is om te doen, is een uitstekende service hierin uitermate waardevol.

Dank aan jullie hele Team

January 2021

rozestraten.jpeg

“Fam. Rozestraten”

Beste Ruben en Maurice,
het graf van mijn vader is echt prachtig geworden! Mijn zus heeft gravel gekregen van zijn tennisclub (zij vonden het ook heel mooi en ontroerend). De plantjes en de witte keien maken het geheel af. Ook het lettertype is erg mooi. Heel erg bedankt voor het ontwerp, het meedenken en de communicatie.

Met vriendelijke groet,

Marian Noorthoek-Rozestraten

March 2021
Huizen

grafsteen-leisteen-met-brons-vd-hoven.jpg

“Fam. van den Hoven”

Goedemiddag,

Gisteren is het monument voor mijn man geplaatst, waarvoor dank. Het was een lastig moment, weer, maar goed om erbij te mogen zijn. Het monument doet mijn man eer aan. 
Het was mooi weer, maar koud. Ik heb mooie foto's gemaakt en rondgestuurd naar familie en vrienden. Veel complimenten mogen ontvangen, dus die geef ik door.

Dank voor alles. 

Vriendelijke groet,

 

Tanja van den Hoven 

March 2021
Montfoort

grafsteen-lopik-fam.-janse.jpg

“Fam. Janse”

Beste Maurice,
Vanmorgen is het grafmonument geplaatst.
Mijn dochter Margriet en ik waren best een beetje zenuwachtig hoe het in het echt geworden zou zijn.
Het is echt prachtig. Komt ook heel mooi uit voor een bruine haag.
Wij willen je graag hartelijk danken voor de prettige manier van meedenken en samenwerken.
Vooral ook voor de goede ideeën van bijv. een poortje onder de steen door, het prachtige zonnetje met kabbelend water eronder, de zorgvuldig gekozen indeling van de mooie letters etc.
Wij zijn heel tevreden en dankbaar voor het resultaat.
Nogmaals dank.
Een hartelijke groet van Margriet en Wil de Groot

February 2021
Lopik

van-klink.jpg

“Fam. Van Klink”

Beste mensen van Van Dam,

Vanavond hebben wij het monument nogmaals bezocht van onze dochter.
Hiermee is voor ons weer een stukje afgesloten. We vinden het een prachtig geheel geworden.
Langs deze weg willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de gehele gang van zaken.
Van de eerste ontvangst tot het plaatsen van het monument.
We vonden het heel mooi zoals alles is gegaan.
Ook krijgen we heel positieve reacties van de mensen die het inmiddels gezien hebben.

Vriendelijke groeten, Familie van Klink.

February 2021
Nieuwkoop

schiller.jpg

“Fam. Schiller”

Beste Ruben en medewerkers,

Een grafmonument laten ontwerpen voor een dierbare, is gelukkig niet iets wat wij dagelijks doen.

Via de brochure kwamen mijn zus Marja en ik met jullie in contact.

Per telefoon hadden we het e.e.a. al doorgesproken en vervolgens maakten wij een afspraak voor een

bezoek bij jullie in de "winkel" in Woerden. Er ontspon een mooi en intensief gesprek, waarbij ook

een eerdere trieste ervaring in mijn persoonlijk leven voorbij kwam. Heden en verleden kwamen

voor even samen. Jouw warme betrokkenheid en geduldig meedenken in de vertaling van onze wensen 

voor het grafmonument van onze vader heeft een onuitwisbare indruk achtergelaten.

De prachtige gedenksteen met de bergen die we bij jullie zagen, was precies waar we feitelijk naar 

op zoek waren voor zijn laatste rustplaats. Op 7 januari jl. waren mijn zus en ik in alle vroegte 

aanwezig bij de plaatsing en voltooiing hiervan op de begraafplaats van Den en Rust in Bilthoven. 

Zorgvuldig, betrokken en met veel respect hebben beide zeer sympathieke mannen van Van Dam 

Natuursteen het graf samen met ons naar beste kunnen voltooid. 

Een ieder van jullie die aan de totstandkoming hiervan heeft meegewerkt, willen wij complimenteren 

met het resultaat en zeer bedanken voor alle goede zorgen. Het hele traject vanaf het eerste 

gesprek tot de wijze van uitvoering is zo belangrijk voor nabestaanden. In een gedenkmonument 

krijgen herinneringen gestalte, het vormt een bewijs van eer aan de dierbare en het is een plek om 

altijd naartoe te kunnen gaan.

 

Hartelijke groet,

Margitte Schiller 

January 2021
Bilthoven

van-oostrom-peek-de-meern-.jpg

“Fam. van Oostrom”

Goedendag  heer Maurice van Dam

Namens  de familie van Oostrom wil ik u en uw medewerkers  bedanken voor de mooie grafsteen is SUPER mooi geworden,

En de heren hebben het vandaag perfect werk afgeleverd ook de afwerking, grint grond en zelfs de plantjes terug gezet. Was ook prettig om met de heren te praten en lieten zich door ons gekwek niet van hun perfecte werk  afleiden.
Was dus een goede keuze om voor u te kiezen.
Op de zaak al prettig, mooie afwerking en prettige plaatsing .

Alsnog heel erg bedankt voor het mooie werk we zijn er erg blij mee.

Dus namens de hele familie, BEDANKT

Met vriendelijke groet,

Lidwin van Oostrom

January 2021
de Meern

grafsteen-ontwerpen-met-van-dam-natuursteen-1.jpg

“Fam. Latumeten”

Beste Ruben en Maurice,

We willen jullie bij deze hartelijk bedanken voor de mooie steen die jullie hebben gemaakt en onlangs hebben geplaatst. Onze complimenten hiervoor.

We zijn echt tevreden en de rest van de familie ook. 

Jullie zijn een geweldig team en bedrijf.

Met vriendelijke groet,

Familie Latumeten-Tuhuteru

Moordrecht

February 2021
Moordrecht

schonewille-1.jpg

“Fam. Schonewille”

Beste allemaal,

Wat zijn wij voortreffelijk door jullie geholpen.
Van het meedenken tot het plaatsen van de steen en alles daar tussen in.

Zojuist heb ik foto's ontvangen van mijn zusters, het ziet er prachtig uit.

Wat gaan jullie zorgvuldig te werk ook, fantastisch.

Ook namens mijn zusters,  hartelijk dank voor alles!

Met vriendelijke groet,

L. Schonewille

January 2021
Montfoort

kanneworff.jpg

“Fam. Kanneworff”

Beste Maurice,

In één woord: prachtig!

Met belangstelling zijn we bij de plaatsing geweest en het resultaat is zoals we het graag wilden: strak, rustig en door de planten en zeer mooie blauwe stenen niet saai.

Ook uit onze omgeving krijgen we vele complimenten.

Bedankt voor het leveren en de prettige manier van begeleiden bij het tot stand komen van dit mooie aandenken aan voor ons een heel bijzonder persoon.

Vriendelijke groet,

Astrid Buitelaar

September 2019
Heerjansdam

bruijnen.jpg

“Fam. Bruijnen”

Beste meneer van Dam,

Hierbij wil ik u laten weten dat we erg verrast zijn hoe prachtig het ornament eruit ziet nu het geplaatst is. Ook wil ik mijn complimenten overbrengen aan de jongen die de plaatsing in orde heeft gemaakt. Een heel prettig persoon, hij deed het allemaal erg respectvol en met nog wat duidelijke uitleg over de verzorging van de steen. Het was echt een goede ervaring.

Met vriendelijke groet,

Carla Bruijnen

December 2019
Gouda

de-graaf.jpg

“Fam. de Graaf”

Het automerk Citroën liep en loopt als een rode draad door ons leven. Toen ik Ton in 1974 leerde kennen reed hij een blauw eendje. In de jaren 80/90 reden we een Acadiane (soort bestel eend), hiermee doorkruisten we heel Europa. Een mooie gelukkige tijd.
Toen Ton ziek werd, stelde een goede vriend voor om een grafmonument in de vorm van de achterkant van de Acadiane te ontwerpen. Dit idee is na het overlijden van Ton verder uitgewerkt met de firma van Dam. Ze hebben onze ideeën perfect aangevoeld en dit kunnen omzetten naar een prachtig grafmonument.
Wij zijn heel blij met de manier waarop dit tot stand is gekomen. Het prettige overleg over onze wat afwijkende wensen, aanvullingen hierop en de uitvoering hiervan hebben we als heel positief ervaren. Het grafmonument is nog mooier geworden dan wij vooraf in gedachten hadden. Daarvoor willen we Ruben en de firma van Dam heel hartelijk bedanken.

Met vriendelijke groet,

Mw. T. de Graaf

September 2019
de Meern

grafsteen-woerden-bijzonder-1.jpg

“A van Maurik”

Beste Ruben,

Het monument van mijn man is geplaatst. Het was prettig om erbij te zijn.
Het is zeer mooi geworden!
Mijn man en ik hadden samen een liefde voor Rome; kunst was en is onze passie.
Je hebt dit verwerkt in het grafmonument. De koepel en ronde vormen symboliseren de geborgenheid en de warmte.

Bedankt voor de prettige samenwerking en begeleiding. Dezelfde dag ben ik nog een keer gaan kijken. Het is uniek!

Hartelijk dank voor de goede zorgen.

Met vriendelijke groeten,

Annemarie van Maurik

August 2019
Woerden

huveneers-rosmalen.jpg

“Fam. Huveneers”

Beste Maurice,

Paul, mijn zoon, en ik waren vanochtend aanwezig bij het plaatsen van de grafsteen. Ik wil je even laten weten dat wij waren allebei heel erg tevreden over de resultaat. Echt super mooi - de hele uitstraling, de lettering alles was naar ons wens. Ook zijn wij heel erg tevreden over jullie communicatie met ons. Jou collega vanochtend was ook heel vriendelijk en heeft zijn werk heel zorgvuldig gedaan.

Van ons kant zijn wij heel tevreden dat wij hebben jullie gekozen als ondernemer.

Met veel dank, namens ons familie,

Susie Huveneers

November 2019
Rosmalen

adriaans-maarsen.jpg

“Fam. Adriaans”

Beste Ruben

Wij allen zijn ook erg blij, met Het vakwerk wat is geleverd door Van Dam Natuursteen. Harde werkers met een glimlach, dit is waar! Jullie staan voor vakwerk, vriendelijkheid en betrouwbaarheid. Hartelijk dank voor het uitstekend resultaat. Wat jullie hebben geleverd.

De honden en waterbak.

Honden gingen altijd mee op visite bij Gerda, daar werden ze altijd verwend met een koekje. Ze wisten dan ook precies de grens dat was de keuken en bleven daar ook rustig wachten tot ze hun koekje en bakje water kregen van Gerda. Als je zonder honden kwam was ze altijd een beetje teleurgesteld.
Na het overlijden hebben ze ook uitgebreid afscheid van haar genomen, ook waren ze bij de uitvaart waar ze zich keurig hebben gedragen.
Als wij het graf bezoeken gaan de honden mee, ze weten precies waar ze moeten zijn daar krijgen ze een koekje en water, dus de waterbak is voor hun dat zou Gerda niet anders hebben gewild.

Met succesvolle groet,

Sierk

August 2019
Maarssen

grafsteen-nootdorp.-gehakte-tulp-met-3-verdiepte-vogels-1.jpg

“Fam. Jakobs”

Beste Ruben en Maurice,

Wat is het monument voor Peter prachtig geworden!!
Nu met de tekst erop en nu het geplaatst is .... we zijn er erg blij mee ! Het monument doet Peter echt recht zo hij was !
Het plaatsen was ook heel fijn om mee te maken .

Fijn dat Maurice er zelf bij was met zijn collega Remaico.
In alle rust is het monument neergezet .
Daarna hebben Dennis en ik zelf de plantjes er weer ingezet, dat was ook fijn om te doen.

We zijn blij dat we voor jullie bedrijf gekozen hebben! Zoals jullie je presenteren sprak ons aan .
Vanaf het ontwerp tot en met de plaatsing is alles zo fijn verlopen.
Jullie verstaan de kunst om je te verplaatsen in hoe Peter was en hoe wij als gezin met hem geleefd hebben.
Het resultaat is een prachtig , een eigen monument.

Heel veel dank namens de kinderen en mijzelf !

Hartelijke groeten,

Gerda Jakobs

August 2019
Nootdorp

konijnenburg.jpg

“Konijnenburg”

Helaas zijn mijn moeder en mijn man heel kort na elkaar overleden. De graven liggen naast elkaar en ik wilde een ontwerp van de stenen laten maken, los van elkaar maar toch op de een of andere manier verbonden, zodat je kunt zien dat de overledenen tot dezelfde familie behoren. Ik heb daarvoor verschillende grafsteen bedrijven benaderd en een ontwerp laten maken. Geen enkel ontwerp was naar mijn zin. Totdat ik via Internet bij Van Dam Natuursteen terechtkwam. In overleg met mij schetste Ruben gelijk een goed ontwerp waar ik me helemaal in kon vinden. De samenwerking met voornamelijk Ruben is prima verlopen van begin tot het eind met de intentie om een prachtig geheel te verkrijgen. Dat is fantastisch gelukt en het is een vreselijk goed gevoel dat diegenen die me zo lief waren zo'n mooie rustplaats hebben gekregen. Hartelijk dank dus Ruben en Maurice en ik kan jullie vertellen dat het het mooiste monument van de gehele begraafplaats is en dat er vaak mensen bij het graf blijven staan omdat het zo'n prachtig monument is. Nogmaals mijn hartelijke dank voor jullie tomeloze inzet.

Groetjes,

Lenny van Konijnenburg

August 2019
Vlaardingen

foto-na-plaatsen-uylenbroek.jpg

“Fam.Uylenbroek”

Hallo Ruben,

Kees en ik hebben de onderlinge samenwerking als zeer positief ervaren. Met onze wensen is zeer zeker rekening gehouden.

Het geheel is inderdaad mooi en persoonlijk geworden. Wij allen zijn er heel erg blij mee.

Het ontwerp van het grafmonument moest persoonlijk en eenvoudig zijn, persoonlijk.
Het marmer dat gebruikt is, is van een vrijgekomen grafmonument van een familielid en 'hergebruikt'
De teksten op de RVS 'bordjes' zijn persoonlijke boodschappen van moeder, zus, zwager, nicht en neef, eenvoudig.
De teksten zijn de uitspraken van de overledene.

Hartelijke groet,

Sandra

July 2019
Houten

foto-na-plaatsen-schouw.jpg

“Fam. Schouw”

Goedemiddag Ruben,

Mijn dank gaat uit naar jou professionele begeleiding tijdens het uitzoeken van een grafmonument voor het graf van mijn moeder Tijdens deze periode zijn wij op een zeer vriendelijke en warme manier door je geholpen en hebben dit als zeer prettig ervaren.

Het eindresultaat is werkelijk prachtig wij zijn ontzettend blij met monument. Nogmaals hartelijk dank voor alles.

Met vriendelijke groet,

Stefan Schouw

August 2019
Houten

grafsteen-kunstwerk-ontworpen-van-rvs-1.jpg

“Fam. Turk”

Dit is het grafmonument van onze beide ouders.

De een overleed 2 dagen na de ander, waardoor ze tegelijkertijd begraven konden worden in 1 graf.
Dit zorgde voor een dilemma, want je hebt maar 1 graf, maar je wilt beide ouders evenveel recht doen.
Wij naar van Dam om de mogelijkheden te bespreken, alwaar wij Ruben troffen die met ons om de tafel ging.
Die informeerde naar onze familie om een goed beeld te krijgen van onze ouders, maar ook van het complete gezin.
Wij wilden een modern monument, maar wisten nog niet precies wat.
Al pratende vallen er mogelijkheden af, maar ja wat dan?
Ruben heeft gelukkig een schat aan ideeën achter de hand van monumenten die hij zelf graag nog wil (laten) maken.
Hij nam ons mee in de wereld van grafmonumenten en stak daarbij zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken.
Al brainstormend kom je zo met elkaar tot een mooi en uniek ontwerp, waarvan bovenstaande het resultaat is.
Wij hebben het traject als zeer prettig ervaren, waarbij er ondanks de droevige aanleiding ook ruimte was voor humor.

We zijn zeer verheugd met het resultaat en volgens ons jij, Ruben ook.

Firma van Dam en in het bijzonder Ruben, bedankt.

July 2019
Noordwijk aan Zee

stok.jpg

“Fam. van der Stok”

Beste Ruben

Vandaag is het monument voor Hans geplaatst. Wat ben ik er blij mee. Het is zo mooi geworden.
Hartelijk dank voor jullie vakmanschap en inzet, en een groot compliment voor de mensen waar ik binnen jullie bedrijf mee te maken heb gehad.
Kundig, goede adviezen, realistisch en zeker geen haast.

Wat zijn jullie prettige mensen.

Ik zag er best wel tegenop om aanwezig te zijn tijdens het plaatsen maar de sfeer was gewoon prettig en relaxed.

Heel veel dank.

Met vriendelijke groet

Jeannette

September 2019
Oudewater

grafsteen-schoonhoven-bij-de-rooms-katholieke-kerk-1.jpg

“Fam. Looman”

Hoi Ruben ,

Dank je wel voor de foto. Het ziet er prachtig uit, wij zijden tegen elkaar het graf springt eruit is echt top!! Heel fijn dat jullie het konden regelen voor de verjaardag van mijn vader . Nogmaals dank topwerk geleverd !!!

Groet , Erik Looman

August 2019
Schoonhoven

fam.-vork.jpg

“Fam. Vork”

Beste Ruben,

Vorige week is de grafsteen door jullie geplaatst op het graf van mijn vrouw.
We zijn je dankbaar voor je luisterend oor en je adviezen tijdens ons gesprek en je deskundige begeleiding tijdens ons bezoek aan jullie showroom.

Je hebt ons op het idee gebracht een symbool in het 'tuintje' van het graf te plaatsen en je hebt hiervoor een heel persoonlijk ontwerp gemaakt. De vier bollen staan symbool voor onze vier dochters, maar ook voor Oost-West-Thuis-Best. Een toepasselijk gezegde op mijn vrouw. De cirkel staat symbool voor de hechte band tussen mijn vrouw en mij en voor de hechte band tussen ons gezin. Het is echt prachtig geworden.
Samen met mijn dochters en kleinkinderen ben ik bij de plaatsing van de steen aanwezig geweest. Een bijzonder en emotioneel moment, maar wat was het mooi om erbij te zijn.
We hebben negen plantjes in de cirkel geplaatst, voor elke kleinkind één. Zo is het helemaal af. Het is een fijne gedenkplek geworden.

Nogmaals dank aan jou en je collega's.

Familie J. Vork
Ter Aar

March 2019
Ter Aar

grafsteen-nieuwegein-1.jpg

“Fam. Zwaan”

Hoi Maurice,

Was gisteren gelijk er na toe gegaan en ik ben uiterst tevreden, vind ondanks het een grafsteen is echt heel mooi. is gewoon anders dan anders echt iets voor mijn man.

Ik wil jou ook bedanken met de hulp en service om deze keuze te kunnen maken .

Groetjes.

Laura Zwaan

April 2019
Nieuwegein

voorneveld.jpg

“Fam. Voorneveld”

Mijn man hield van het buitenleven.
Hij was altijd te vinden in zijn tuin.
Daar genoot hij van het geluid van de vogels, en de bloemenpracht om hem heen.
Dit inspireerde mij om voor hem op zijn laatste rustplaats een glas in lood object te maken wat bij hem past.
Het is een prachtig geheel geworden, mede door jullie zijn al mijn wensen vervuld.

Zo geduldig, vriendelijk en respectvol. Echt bijzonder.

Dank hiervoor..

Jeannette Voorneveld

Miranda en Kees.

February 2019
Weesp

haan.jpg

“Fam. Den Haan”

Hoi Ruben,

Ja, we waren erbij vanmiddag. We zijn heel blij met het eindresultaat en ook met jullie begeleiding door het hele proces.

Was een fijne samenwerking!

Vreindelijke groet, Astrid

February 2019
Nieuwer ter Aar

schothorst.jpg

“Fam. Oorschot”

Beste Ruben en Maurice,

Vandaag zijn we met het hele gezin op de begraafplaats geweest om gezamenlijk het grafmonument van mijn vader te zien.

We waren het unaniem met elkaar eens dat het prachtig is geworden. Mijn moeder is er ontzettend blij mee. Bedankt dat jullie de kiezels nog hebben verwisseld, ziet er als één mooi geheel uit.

Hartelijk dank voor alles en ook nog even een compliment voor de twee medewerkers die de steen hebben geplaatst. Wat een meelevende jongens!

Hartelijke groet,

Cora Kornaat

March 2019
Werkhoven

kleinveld.jpg

“Fam. Kleinveld”

Mijnheer van Dam,

Vorig jaar hebben onze kinderen en ik contact gehad met U voor het plaatsen van een bedekking voor het graf van mijn man.

Vanaf het moment dat we bij U binnenkwamen tot het moment van plaatsen hebben we Uw vakmanschap, vriendelijkheid, begrip en meedenken ervaren.

Uw aanbod ook van versteend hout breidde u uit zodat we een goede keus konden maken. De Agraat steentjes werden gereserveerd, de wijzigingen in de staalopbouw, alles was bespreekbaar en we werden geadviseerd.

De plaatsing op zich hebben we ook inderdaad zoals U op Uw website via een filmpje laat zien als respectvol ervaren.

De twee buitengewoon vriendelijke heren luisterden en onze inbreng werd op prijs gesteld. Een centimeter naar links of een centimeter naar rechts, plantje hier of plantje daar, om tot een mooi respectvol eindresultaat te komen, hetgeen tot onze volle tevredenheid is gelukt.

U met uw medewerkers wil ik graag dankzeggen.

J.M.Kleinveld-v.d.vegte

February 2019
Wassenaar

begraafplaats polsbroek romantica graniet

“Familie Romijn”

Hoi Ruben,

Vriendelijk dank voor de mooie foto.

Het monument is prachtig geworden! het geeft in vorm, kleur, materialen en zeker ook als geheel een prachtige, waardige herinnering aan mijn vader; met veel symboliek voor wie hij was als mens, voor ons en met het oog op Zijn Schepper, de Heer van hemel en aarde. Het is een heel mooie gedenkplek geworden en we zijn jullie heel dankbaar dat dit zo mooi kon worden gemaakt.

Complimenten voor de vakmensen, die het facet zo prachtig geslepen hebben en het ontwerp zo perfect uitgevoerd! Ook de plaatsing verliep op een rustige, respectvolle en aangename wijze. Dank ook voor je goede begeleiding, adviezen, je begrip en het zo even samen oplopen in deze voor ons bijzondere tijd. Heel veel dank aan jullie allen!

Graag wens ik jullie nu en in de toekomst veel creativiteit, vakmanschap en inlevingsvermogen toe, met daarbij -hoe droevig voor de klant ook de aanleiding- voor jullie toch ook genoegen in het werk en de samenwerking met vele (diverse) families.

Veel zegen gewenst op jullie werk en in jullie persoonlijk/gezinsleven!

met een hartelijke groet, namens familie Romijn uit Polsbroek,

Mariska Verbeek

December 2018
Polsbroek

grafsteen-met-gebogen-letterplaten-en-brons-1.jpg

“Familie van der Meijde”

De kracht van steen

Na de begrafenis van Willy stond het voor ons, de directe nabestaanden, vast dat haar monument een eigen uitstraling moest krijgen. Wij wilde diepte voor liefde en gevoel, vleugels voor vrijheid en kracht en heel veel steun in de achtergrond. Met deze uitgangspunten en overleg met de makers kwam het ontwerp tot leven en was een vlakke steen niet toepasbaar. Zeer persoonlijke punten zijn het bronzen paartje en de enig aanwezige tekst, in eigen handschrift, die duidelijk aangeven dat Echte liefde voor eeuwig is.

Dank aan de makers voor het geduldig meedenken en aangeven van de mogelijkheden om tot realisatie in steen te komen.

Het geheel voldoet helemaal aan onze wensen.

Met vriendelijke groet,

Cora van der Meijde

December 2018
Hellevoetsluis

grafsteen met aluminium foto te Harmelen

“Familie de Vos”

Beste Maurice,

Wij willen je hartelijk bedanken voor de uitstekende begeleiding bij het uitzoeken van een steen voor mijn man en vader. De eerste afspraak werd ik overvallen door emotie en op aanraden van jou moest ik eerst rustig nadenken wat ik zou willen en kregen we het advies om op andere begraafplaatsen te gaan kijken wat we wel of niet zouden willen. Dit hebben we gedaan en het gaf meer rust en inzicht. Na de tweede afspraak, waarbij er een schets werd gemaakt, konden we al onze wensen op tafel leggen en werden die gerespecteerd en zo nodig bijgesteld. Dankbaar zijn we voor de goede adviezen die je ons hebt gegeven! Om bij het plaatsen van de steen te zijn hebben wij allemaal als heel bijzonder ervaren. Jullie werken echt als een team,in alle rust en dat maakt het allemaal dragelijker.
Nogmaals hartelijk dank!


Hartelijke groet,
Hanneke de Vos

February 2018
Harmelen

fam.-van-dam.jpg

“Fam. van Dam”

Beste firma van Dam,

Heel hartelijk dank voor de foto!

Wij zijn heel blij met hoe het is geworden, het is precies zoals wij het in ons hoofd hadden!

Wil je namens ons ook de jongens bedanken voor de respectvolle manier waarop zij het plaatsen van de steen hebben gedaan?!

Bedankt voor alles!

Groetjes Arianne van Dam

March 2019
Den Haag

Grafmonument met cortenstaal

“Familie Terlingen”

Beste Maurice,

Hartelijk dank voor het maken van dit mooie graf. Jullie zijn heel geduldig, denken goed mee en leveren een mooi resultaat. Het was geen probleem om zelf voorwerpen voor op het graf te leveren, die jullie er op monteren. Hierdoor is er echt een heel persoonlijk graf gekomen. De communicatie was prettig en eigenlijk heb ik niks aan te merken op de service, want deze was top. Nogmaals hartelijk dank.

Met vriendelijke groet,

Jim Paul Terlingen

December 2018
Utrecht

Grafsteen Alphen aan den Rijn

“Familie Niekerk”

Hallo Maurice,

We hebben het hele proces als heel fijn ervaren, de samenwerking met jou vooraf en de plaatsing door jouw collega. Nogmaals dank hiervoor. Hierbij nog een paar foto's van de plaatsing.

Gr. Suzanne en familie.

December 2018
Alphen aan den Rijn

grafsteen-himalaya-blue-uithoorn-1.jpg

“Fam. Koolhaas”

Een echt familie monument.

Bij ons eerste bezoek aan de showroom Van Dam, zijn we in gesprek gekomen met Ruben.

In dit gesprek adviseerde hij om een persoonlijke tint aan het monument te geven.

Mijn man en onze vader was creatief en altijd bezig in zijn tuin.

De tuinontwerpen waren altijd recht met ronde paden en bordes in verschillende hoogtes.

Na dit gehoord te hebben gaf Ruben een idee aan in een eenvoudige schets.

Dit idee zou dan verder worden uitgewerkt in een autocad tekening. Omdat een kleinkind ook met autocad kan tekenen, werd voorgesteld om het kleinkind zelf een ontwerp te laten maken voor zijn opa. Na wat meetwerk in de mooie showroom bij Van Dam is er thuis op de computer een definitief ontwerp gemaakt.

Bij het volgend bezoek hebben we het monument compleet gemaakt met de letters en persoonlijke aankleding. In dit gesprek is ook afgesproken om het monument te plaatsen op de verjaardag van mijn man, en onze vader, in het bijzijn van de familie.

Vlak voor het plaatsen zijn we nog een keer bij van Dam geweest om het monument te bekijken en de laatste details te bespreken.

Bij het plaatsen mochten we als familie hierbij helpen en afmaken van het monument.

Een heel bijzondere ervaring die wij echt iedereen willen aanraden.

Het is dan ook een prachtig persoonlijk monument geworden.

Van Dam bedankt voor het adviseren en het maken van dit bijzondere monument.

Familie Koolhaas

Amstelveen.

June 2018
Amstelveen

grafsteen-janny-odijk.jpg

“Familie de Hoog”

Grafmonument voor onze zus Janny

Onze zus Janny was 66 jaar toen ze overleed aan kanker. Zij wilde begraven worden op het kerkhof in haar woonplaats, een omgeving waar ze graag wandelde.

Haar grafmonument is tot stand gekomen in nauw overleg en prettige samenwerking met Ruben.

Onze eerste afspraak was in haar huis zodat hij een goed beeld kon krijgen over haar als persoon.

Zo kwamen al pratende tot een ontwerp waarin de beelden die zij gemaakt had als hobby een plaats kregen in het monument. Ook was er veel ruimte voor bloemen die we daarin konden planten. Onze zus hield veel van bloemen en planten, zij was een echt natuurmens. De stenen herinneren aan de verre reizen die zij graag maakte.

De tekst op de gebarsten steen "Gracias al la vida' (Dank aan het leven) komt uit het lied (door haar gekozen) dat op haar afscheidsbijeenkomst werd gedraaid. De barst in de steen symboliseert haar leven met geluk en verdriet.

Bij de oplevering waren we aanwezig als familie en goede vrienden/ vriendinnen van Janny.

Met elkaar hebben we bloemen geplant en wat stenen neergelegd.

Het was een mooie afscheidsbijeenkomst die we met elkaar hadden, dat blijkt ook uit de reacties die we kregen, zoals onderstaande.

'Wat was het een bijzondere dag met veel herinneringen aan Janny. Haar gedenkplek is echt heel mooi geworden, helemaal in de sfeer van jullie lieve zus en vriendin.'

October 2018
Odijk

grafsteen-met-speciale-rode-glasplaat-nieuwegein-1.jpg

“Fam. Gootjes”

Beste Maurice, firma van Dam Natuursteen,

Na lang zoeken op internet kwam ik bij jullie terecht: Familiebedrijf sprak me gelijk aan. Ook duidelijkheid, referenties en er bij mogen zijn bij plaatsing was voor mij doorslaggevend. Maurice wil je graag een compliment geven: wat kan je goed luisteren! Ik had al een ontwerp in mijn hoofd en op papier gezet. Jij gaat aftasten en weet met goede adviezen tot een compromis te komen. Volgens mij was het een moeilijke opdracht rood/zwart en ook nog met glas, maar je gaf ons het vertrouwen dat alles kon en het is voor ons perfect gelukt. We hebben ervaren dat jullie doorgaan tot het naar ieders zin is, heel secuur en met respect!

Dank voor alles, het is voor ons het monument wat wij in gedachten hadden.
Het ga jullie ook goed in de toekomst,
Tonny Gootjes en familie.

July 2018
Nieuwegein

grafsteen-met-glas-en-zwart-graniet-de-graaf.jpg

“Familie de Graaf”

Goedenavond Ruben,

Dank voor de foto. En dank voor het prachtige werk!!! Wat zijn we er blij mee. Het is mooier geworden dan ik had kunnen bedenken. De hele familie is erg tevreden.
Onderhoudsvrij had de hoogste prioriteit. Daarom wilden we een vlakke plaat.
Op jouw advies is de tekst niet op de vlakke plaat gezet, omdat dat eerder lelijk wordt onder
invloed van weersomstandigheden en algen-groei. Achteraf ben ik heel blij met deze tip,
omdat het ruimte heeft gemaakt voor een meer persoonlijke toevoeging en het daardoor
iets minder sober is.
Er is voor een glasplaat gekozen omdat we een verticale stenen plaat niet mooi vinden.
Glas verwijst naar mijn vader zijn grootste passie: IJs om op te schaatsen. De uitsnede (het silhouette van de schaatser)
is afkomstig van de rouwkaart. Het is mijn vader die bij een uitje naar de Frieslandhal deze pose heeft aangenomen
om een foto te maken bij het beeld 'De schaatsenrijder'. Zijn grootste trots, de 3 elfstedentochten die hij heeft volbracht,
krijgt hiermee een eervolle plaats.

De uitsnede is een bijzonder geslaagd detail.
Hierdoor zie je mijn vader al staan in zijn favoriete houding als je de begraafplaats op loopt. Dan zie je het grafmonument
van de achterzijde en is het silhouette al van verre herkenbaar. Een heel eervol detail dat onmiddellijk een
glimlach op mijn gezicht tovert.

De granieten zuil is een verwijzing naar een heipaal. Dat is een link naar zijn werk. Hij heeft ontelbare
heipalen de grond in geslagen als machinist van een heikraan.
De glans op het zwarte graniet weerspiegelt de verticale elementen en de lucht. En een klein
beetje ruimte voor een plantje maakt het geheel wat vriendelijker en geeft de mogelijkheid
om af en toe wat leuks voor hem mee te brengen als we bij het graf gaan kijken.

Nogmaals enorm bedankt Ruben!

Groet,

familie de Graaff

October 2018
Wilnis

img-20180830-wa0006.jpg

“Familie Vendrig”

Goedemorgen Ruben,

Het grafmonument is heel mooi geworden. Daar zijn we jullie heel dankbaar voor. Jouw begeleiding om tot dit eindresultaat te komen was heel fijn. Top! Ook het erbij zijn gisteren vond ik indrukwekkend. Wat respectvol heeft Remaico dat gedaan. Bijgaand een foto van ons nadat hij de plantjes er ingezet heeft. Het is zo mooi geworden. Namens onze familie hartelijk dank voor het mooie vakwerk dat jullie geleverd hebben.

Vriendelijke groet,

C. Vendrig

November 2018
Montfoort

grafsteen-alphen-aan-den-rijn-met-bronzen-vogel-fam.-van-leeuwen.jpg

“Familie van Leeuwen”

Beste Maurice / firma van Dam,
Hierbij willen wij jullie bedanken, voor de goede adviezen, keuzes en plaatsing van het graf van onze vader en echtgenoot de heer AB. van Leeuwen. Het is heel mooi geworden. Gisteravond zijn wij met z'n allen wezen kijken. Nogmaals super bedankt namens vrouw en kinderen.

October 2018

foto-na-plaatsen-fam.-van-vliet.jpg

“Familie van Vliet”

Hallo Ruben,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het begeleiden en meedenken,wij wilden een speciaal monumentje voor mijn man,onze vader en opa en het is prachtig geworden !

Wat was het ook fijn dat we in de gelegenheid gesteld werden om bij het plaatsen aanwezig te zijn,met dank aan Remaico die het netjes afgerond heeft.

Met vriendelijke groet,

Fam. van Vliet

October 2018
Woerden

grafsteen-fam-karlas.jpg

“Fam. Karlas”

Beste Ruben en Maurice,

een jaar geleden overleed onze moeder. Wij hebben als familie vele jaren mantelzorg verleend en ook na haar overlijden wilden wij met zorg een gedenksteen uitzoeken die onze moeder eer aan deed. Persoonlijk vond ik dat een lastige opgave en heb er dan ook uitgebreid de tijd voor genomen. Ik heb met diverse leveranciers gesproken en op jullie advies meerdere begraafplaatsen bezocht om ideeën op te doen. Tenslotte zijn we met jullie in zee gegaan en elke keer als ik het graf bezoek ben er daar nog steeds heel blij om. Ik dank jullie hartelijk voor het geduld en de ruimte die jullie geboden hebben tijdens het gehele proces: van kleurkeuze van de zerk tot lettertype en accessoires. Met name jullie creativiteit en het meedenken in oplossingen heb ik zeer gewaardeerd.
Zelfs de plaatsing is met zorg en respect gebeurd. Dit maakt dat ik met recht trots ben op het eindresultaat.

May 2018
Zoetermeer

fam.-van-ee-grafsteen.jpg

“Familie van Ee”

Dag Ruben,

Dank voor deze mail en ja die foto was moeilijk vanwege het zonlicht. Zelf ook foto's gemaakt die misschien nog beter de werkelijkheid weer geven.

Ik heb er behoefte aan je te bedanken voor ons bezoek aan jullie winkel maar ook voor de ontmoeting gisteren op het kerkhof. In beide gevallen zeer prettige persoonlijke contacten en keurig werk geleverd.

In zulke situaties zal ik met "plezier" de nota na ontvangst per omgaande betalen.

Nogmaals dank en succes met jullie bedrijf maar misschien wel bovenal met jullie aanpak, manier van werken.

November 2018
Westbroek

fam.-ommeren.jpg

“Familie van Ommeren”

Goedemorgen Ruben,

Wij willen jullie laten weten dat wij meer dan content zijn met het eind resultaat.

Het monument is geworden zoals we dat voor ogen hadden.

Erg knap van jou hoe je dat hebt gedaan!

Daarnaast zijn wij erg tevreden over de manier hoe jullie te werk gaan.

Het eerste gesprek bij ons thuis, de komst van ons in Woerden en uit eindelijk het plaatsten.

Wij willen jullie hiervoor bedanken!

Het is goed om dit deel op deze manier af te sluiten.

Complimenten aan jullie!

Met vriendelijke groeten,

Geurtje, Willemien en Anita

October 2018
Ingen

grafsteen met grijs tinten en lantaarn te Woerden

“Familie Ruygt”

Beste Maurice,

Wisten niet zo goed wat ervan te verwachten. Maar het is voor het verwerken en het extra betrokken voelen goed geweest om bij het plaatsen aanwezig te zijn.

Jullie werknemer ( zijn naam me ontschoten) deed het op een rustige ontspannen manier, onze complimenten.

We zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Het staat voor wat mijn man was , deed en betekende voor ons.

Vriendelijke groet

Familie Ruygt

February 2018
Woerden

Grafsteen met Azul blauwe zuilen

“Familie Melching”

Beste Ruben,

Wij zijn jou en medewerkers erkentelijk voor het, met inachtneming van onze wensen, creeren van een prachtige gedenkplaats. Je hebt met respect geluisterd, meegedacht, voor-en bijgesteld en voor ons in deze moeilijke tijd zo meegeteld. Papa hield van het water, de natuur, het lezen van een goed boek maar bovenal onvoorwaardelijk van zijn gezin en kleinkinderen. Er was ruimte voor anderen .... zeker, maar familie ging voor alles. Al deze aspecten zien wij terug in deze voor onze vader zo waardige rustplaats. Alles was en blijft liefde. En jij Ruben bent een mooi mens. Dank je voor al je goede zorgen.

December 2017
Oostvoorne

grafsteen Schalkwijk

“Fam. Vermeulen”

Dag Maurice,

De plaatsing van de steen is met liefde en zorg gedaan.

Ook de tijd en aandacht die wij hebben ondervonden tijdens onze bezoeken, hebben ons een fijn gevoel gegeven.

Hiervoor onze hartelijke dank.

June 2018
Schalkwijk

zwart graniet gezoeten zerk met zwevend effect

“Fam. Zwart”

Beste Maurice en Ruben,

Dank voor de foto's, wij zijn ook tevreden met het resultaat! Verder dank voor jullie goede service. Alle contacten verliepen heel plezierig en respectvol, dat hebben we zeer gewaardeerd. We gaan snel een keer op de begraafplaats kijken.

Met vriendelijke groet,

Martijn Zwart

May 2018
Cothen, Wijk bij Duurstede

grafsteen-algemeen-hartvorm-1.jpg

“Fam. Kamerman”

Hoi Ruben,

We hebben Van Dam Natuursteen via internet gevonden en vanaf het begin van ons contact zijn we ontzettend goed en zeer vriendelijk geholpen.

We wisten nog niet precies wat we wilden qua steen en kleur maar aan de hand van een gesprek, waarin hele goede vragen werden gesteld, kon Ruben samen met ons een mooi ontwerp neerzetten.

Ons ontwerp is niet 'gewoon' een hart, maar een hart met een prachtig verhaal erachter.

Wij zijn heel erg blij met de service die Van Dam verleend heeft, met veel respect en gelukkig ook een beetje humor (wanneer dat gepast was)

Ik wil jullie (en dan met name Ruben, hij is ons contactpersoon geweest) nogmaals ontzettend bedanken voor alle goede zorgen van begin tot eind.

Als ik nu op de begraafplaats ben, kijk ik met een trots gevoel naar de steen en denk ik aan mooie herinneringen van mijn moeder.

Bedankt.

Groetjes, Diana

June 2018
Zoetermeer

grafsteen woerden RK

“Fam. Copier”

Beste Maurcice en overige medewerkers van van Dam,

Wat een mooi werk hebben jullie geleverd.!!!

Wij willen jullie danken voor jullie flexibiliteit en het meedenken om zo met elkaar tot een mooi monument te komen.

Wij zijn super tevreden met de mooie gedenkplaats voor onze man/ vader.

Jullie leveren een super service, zijn zeer kundig en maken hele mooie dingen.

Nogmaals super veel dank.

Fam Copier.

July 2018
Woerden

Grafzerk te Woerden

“Fam. Bronswijk”

Beste Ruben,

Enkele jaren geleden voor het eerst contact met je gehad over iets heel anders, namelijk een haardplaat. We zijn toen bij jou weggegaan en keken elkaar aan en zeiden, als we ooit een grafmonument nodig hebben dan gaan we hier weer heen.

Dat is nu ook gebeurd. We zijn wederom super geholpen. Wat een liefde en passie hebben jullie voor het werk. Je leeft je in in de klant, zijn/haar emotie, maar daar tegenover je professie, wat kan wel en wat adviseer je niet. Maar toch de keuze aan de klant laten en hem/haar in zijn waarde laten.

Het uiteindelijke resultaat is prachtig geworden. Zelfs de plaatsing wordt met veel passie en liefde voor het vak gedaan.

We kunnen alleen maar zeggen, BEDANKT.

Familie van Bronswijk

Hendrik Ido Ambacht

March 2018
Hendrik Ido Ambacht

grafsteen-harmelen-fa.-van-breukelen.jpg

“Fam. van Winden”

Geachte heer Van Dam,

Met name mijn vader vond het heel bijzonder om bij het plaatsen van het monument aanwezig te kunnen zijn. Ik ben zelf gisteren naar het graf geweest en het is een mooie gedenkplaats geworden voor mijn moeder. De steen ziet er prachtig uit waarvoor onze dank.

Met vriendelijke groet,

Marry van Winden

July 2018
Harmelen

grafsteen met ruwe bewekingen te Oudewater

“Familie Martens”

Hallo Maurice,

Dank je wel voor je bericht. Ik vond het fijn er zo even bij te zijn en het monument is meer dan de verwachting, ook de kleur is mooi zo.

Ondanks de situatie, is het toch fijn dat er een plekje is waar je af en toe heen kan gaan.

Nogmaals dank voor de goede zorg en de manier hoe je dit aanpakt, complimenten.

Hartelijke groet,

Dineke

January 2018
Oudewater

grafsteen star galaxy graniet te Woerden

“Familie Zimmerman”

Firma van Dam

Ik ben blij met de persoonlijke aandacht en piëteit waarmee jullie op mijn wensen hebben gereageerd.

De uitvoering was ook geheel naar mijn tevredenheid.

Een waardig monument, waarnaar ik nog vaak hoop terug te keren.

Bedankt voor de persoonlijke afhandeling.

Groeten, Kees Zimmerman.

January 2018
Woerden

Grafzerk met bronzen beeld

“Familie Sol”

Beste Ruben,

Ik werd op een heel aangename manier door jullie geholpen. Jullie hebben me goed geadviseerd met het grafmonument van mijn overleden partner Wim Sol en ben dan ook zeer tevreden met het prachtige resultaat. Jullie zijn bij Natuursteen van Dam zeer betrokken en hebben inlevingsvermogen. Chapeau Heren !

Met vriendelijke groet,

Hans Buijs te Amsterdam.

January 2018
Amsterdam

Grafmonument in Labrador blue graniet en glas

“Fam. Rosbeek”

Vandaag is het grafmonument geplaatst; wat fijn dat we erbij konden zijn! Voor ons een mijlpaal in een verdrietige periode. Een mooi en ontroerend moment was het toen alles gereed was.

Het eindresultaat is prachtig!

Het traject van het ontwerpen tot en met de plaatsing hebben we stap voor stap mee kunnen maken. Van te voren hadden we geen idee dat dit mogelijk is. We hadden – gelukkig! - geen ervaring met het uitzoeken van een grafsteen voor de begraafplaats. Bij het eerste bezoek aan Van Dam werden we door Ruben ontvangen; hij luisterde naar onze wensen en begon meteen te schetsen op papier. Met passie en enthousiasme vertelde hij over de mogelijke combinaties met natuursteen, glas, metaal, foto en accessoires.

Met hulp van jullie creatieve ideeën en voorstellen kwamen we tot een mooi ontwerp. Fijn dat jullie duidelijke afspraken maken en goed communiceren. Na een poosje kregen we een telefoontje: het monument was bijna gereed, we konden komen kijken. In de laatste week voor de plaatsing maakten we de teksten, kozen met elkaar het lettertype en bepaalden de kleuraccenten.

Vandaag keken we met trots en bewondering toe, hoe het monument vakkundig en met precisie werd geplaatst.

Dankjewel Ruben, Maurice en medewerkers voor het maatwerk en de persoonlijke begeleiding.

fam. Rosbeek, Oudewater

October 2017
Oudewater

Aurora met zwart granieten grafmonument

“Fam. Geurts”

Beste Maurice en Ruben,

Via deze weg willen wij jullie bedanken voor het mooie resultaat en respectvolle plaatsing van de grafsteen.

We vonden het heel bijzonder om hier bij te mogen zijn.

Nogmaals bedankt.

Met vriendelijke groeten,

Mevrouw Geurts, fam. Wiedenhof en fam. Van Haaren

--

November 2017
Tiel

grafmonument met versteend hout glas en cortenstaal te Amsterdam

“Familie Engels”

Hallo Ruben,

Bedankt voor de duidelijke foto. Er zijn al veel positieve reacties op het monument.
Jij en je collega's bedankt voor het geduld en het vertalen van mijn wensen naar dit mooie eerbetoon aan een bijzonder mens.
Veel succes verder met je bedrijf en het geven van de persoonlijke en zorgvuldige aandacht bij het vervaardigen van de toekomstige monumenten.


Met vriendelijke groeten,
Helga Engels.

January 2018
Rotterdam

grafsteen hartvorm te Woerden

“Fam. Ririassa”

Hoi Ruben,

Met ons gaat het goed. Vanmiddag nog even naar het graf geweest, dan zie ik vanuit de verte het hart-vorm, en dan ben ik weer zo blij dat het monument van mama zo mooi is. Wat dat betreft kan ik erg genieten als ik naar mama toe ga. Zelfs het schoonmaken is leuk, het geeft me een enorm goed gevoel!

Ik had mama's steen vorige week op jullie site gezien. Woooow, ging er door me heen. Ik vond het heel bijzonder om te zien. En de filmpjes? Prachtig! Alles is zo goed in beeld gebracht, precies zoals mijn broertje en ik het zelf hebben ervaren.

Het plaatsen van de steen is zo ontzettend mooi om te zien, ik was er echt helemaal stil van (en dan heb je toch wel wat bereikt )!! Echt top!

Mijn complimenten aan allen die hieraan hebben meegewerkt!

Nogmaals bedankt voor alles.

Groeten, Rosina

August 2017
Woerden

de-jong-woerden.jpg

“Fam. de Jong”

Beste Ruben,

Wij zijn bijzonder tevreden met het urnen grafmonument voor Sigrid. M'n zusje heeft gisteren een hele mooie gedenkplaats gekregen.

Middels deze mail nogmaals onze dank voor je deskundigheid, inlevingsvermogen, begrip en geduld en niet te vergeten de uitstekende service.

Met vriendelijke groet,

Astrid de Jong namens de familie

August 2019
Woerden

Grafsteen Impala Jasberg met zwart graniet

“Fam. Groenen”

We hebben de samenwerking met jullie bedrijf als erg prettig ervaren. In een goed gesprek zijn we in alle rust tot een mooi monument gekomen. De plaatsing was bijzonder om bij aanwezig te zijn.

Bedankt!

Familie Groenen


Groeten,

Mw. A. Groenen

November 2017
Wijk bij Duurstede

van-ingen.jpg

“Fam. Ingen”

Hallo Ruben,

Mijn dank is groot zoals ik al vermeld heb persoonlijk aan jou.
Dames aan de telefoon mijn complimenten ( jullie weten wat ontzorgen  en meedenken is)

Onderstaande zo heb ik jullie familie bedrijf van Dam Natuurstenen ervaren ( met name Ruben omdat ik met hem het meest te maken heb gehad)
Jullie hebben een moeilijke periode wat makkelijker gemaakt.

Ineens heb je te maken met de dood
Dus ook met een gedenkteken. Wat moet je nu kiezen. Waar? Wie is goed? Hoe wordt je geholpen? Je kunt het maar een keer goed doen
Na één  jaar ben ik mij gaan oriënteren. Samen met mijn kinderen en kleinkinderen. Een gedenkteken voor mijn moeder.
Na een teleurstellend gesprek kwam ik via internet uit bij “ familie bedrijf van Dam Natuurstenen
De site was zo persoonlijk en uitnodigend dat ik er een rit van 50 min voor over had.
Mijn gevoel klopte
Ik werd met veel persoonlijkheid, respect en aandacht opgevangen. Er werd geluisterd naar ons verhaal. Er was veel mogelijk
Er werd op een persoonlijke wijze meegedacht
We waren geen nummer maar een klant met vragen, verdriet, zorgen, komt het wel goed.
Die middag hebben we de gedenksteen gebouwd met elkaar. Er werd open en duidelijk gecommuniceerd naar ons. Ook over de prijs
Het was een heldere en duidelijke uitleg. Er was tijd en ruimte om na te denken. SAMEN hebben we zorgvuldig iedere stap gezet. Schets werd gemaakt. We werden na gebeld. Wij zijn van A tot Z begeleid. Wij mochten erbij zijn bij het plaatsen van de gedenksteen. Met zorg en aandacht is de steen geplaatst
Met zorg en aandacht zijn wij geholpen
Voor ons was het een mooie waardevolle afsluiting
Ik ben erg trots zoals mijn moeder, onze oma erbij ligt

Familie van Dam onze dank is groot.
Jullie weten wat oprechte aandacht en zorg is voor een beslissing na de dood van een dierbare
Een familie die nu een moeilijke  periode kan afsluiten en kan gaan verwerken

Nogmaals dank 

Zet jullie levens werkt voort

Met vriendelijke groet,
Wilma van Ingen
Lucienne, Mitchell, Lars en Fleur

November 2021
Buurmalsen

Glas met natuursteen Labrador donker en brons

“Fam. Strien”

"Wij zijn ontzettend blij met de begeleiding van Ruben bij het ontwikkelen van het monumentje voor mijn man. In zijn vocabulaire komen de woorden 'dit idee is niet mogelijk' niet voor. Wel legt hij bij elk idee goed uit wat de voor- en nadelen van een mogelijke keuze zijn en staat hij open om dingen die hij zelf nog niet heeft gedaan uit te zoeken of uit te proberen. Uiteindelijk zijn daardoor alle ideeen weloverwogen en ons inziens perfect samengekomen."

Nogmaals ontzettend bedankt voor de goede zorgen! Je hebt een prachtig, eervol beroep.

Hartelijke groet,

Ria

November 2017
Harmelen

Grafsteen algemeen met Glasplaat met afbeelding paardebloem

“Fam. Hogendoorn”

Hallo Ruben,

Nogmaals wil ik onze dank uitspreken! Blij met het eindresultaat en ook heel fijn dat het monument er voor woensdag staat.

Heel erg bedankt voor al je moeite en het helpen en meedenken aan het ontwerp.

Groet (ook namens Petra),

Nicole

November 2017
Woerden

grafsteen-frederiks-de-bruin.jpg

“Fam. Frederiks”

Goedemorgen,

We zijn van het weekend wezen kijken, maar complimenten hoor wat ziet het monument er mooi uit !

Bedankt !

Groeten A. de Bruijn

May 2018
De Bilt

Grafmonument Cortenstaal met graniet

“Fam. Schipperijn”

Beste Maurice,

Wat was het fijn om bij het plaatsen van de steen te mogen zijn. Heel bijzonder om ook dat proces mee te mogen maken. Ik wil jullie hartelijk bedanken. Ondanks dat er 10 paar ogen op jullie gericht waren, waren jullie zo rustig en respectvol aan het werk.

Ook de ontwerpfase heb ik heel fijn gevonden. Alle ruimte gekregen, maar ook meegedacht. Het eindresultaat vond ik nog mooier dan op papier. Ik ben echt heel erg tevreden en zal Van Dam ook zeker aanraden in mijn omgeving. Mijn complimenten!

Hartelijke groeten,

L. Schipperijn

October 2017
Harmelen

Grafsteen zwart met Olive Green graniet

“Fam. Ten Have”

Geachte Maurice van Dam en productie team,

Heel veel dank! Onuitsprekelijke dank, voor de wijze waarop jullie aandacht, tijd, heel bescheiden de nodige informatie hebben gegeven, die je hard nodig hebt! Een grafmonument voor mijn man uitzoeken, een beladen emotioneel moment. Dan is het grafmonument bijna klaar, lettertype beslissen en indelen, weer heftig. Maar zo rustig wordt overal de tijd voor genomen, met aandacht en warmte. Het zou niet beter kunnen! Geweldig!
Ook bij de plaatsing van de steen, zo verzorgd. In het tuin vak netjes met aarde de bloemen geplaats, ik werd er stil van, zo ontroerend en zorgzaam!

Een dankbare L. ten Have en kinderen.

October 2017
Harmelen

Glas met RvS en graniet

“Fam. Kersbergen”

Beste Ruben,

Na het hebben van een eerste gesprek was het voor al snel duidelijk dat ik hier graag verder wilde om een grafbedekking te laten maken. Het meedenken over een juiste invulling van mijn wensen gaf mij het gevoel dat ik hier aan het juiste adres was. Beloftes vooraf werden later ook meer dan waar gemaakt. Een dikke pluim voor Van Dam Natuursteen. De persoonlijke benadering van Ruben van Impelen is bij deze opdracht erg fijn. Met uiteindelijk een prachtig resultaat, dankzij het grote vakmanschap.

Groeten,

J. Kersbergen

November 2017
Utrecht

Grafsteen voorbeeld Wiscount White graniet Woerden

“Fam. Goebel”

Beste Maurice & Ruben,
Wij kijken als familie met veel warmte terug op jullie persoonlijke begeleiding bij allereerst het uitzoeken van een passend grafmonument. Na het verscheiden van de echtgenoot van onze moeder en vader. De informele en spontane werkwijze van jullie kant en daaraan gekoppeld het goede advies en deskundigheid is meer dan geweldig geweest!
Ook bij het plaatsten van het monument ging alles op een keurige discrete wijze. En alles geheel conform de gemaakte afspraak!
Wij hebben jullie werkwijze ervaren als de bekende "warme deken". Van onze kant zullen we dat als dit ter sprake komt en nabestaanden een juist en passend grafmonument zoeken. Jullie zeer zeker aanbevelen!

Met een warme groet mede namens mijn moeder en broer,

Martin Goebel

September 2017
Woerden

Grafsteen met vaas en lantaarn

“Fam. Telussa”

Beste Ruben,

De plantjes staan er nu in, het looppad eromheen opgevuld met grind.
Het grafmonument van mijn vader is nu af en boven verwachting zo mooi geworden...eenvoudig ...maar prachtig!
Héél bijzonder en mooi om met broers en zusters, aantal klein- en achterkleinkinderen aanwezig te mogen zijn bij het plaatsen van het monument.
Namens mijn moeder en de rest van de familie wil ik jullie hartelijk bedanken en waardering uitspreken voor jullie respectvolle benadering/begeleiding, betrokkenheid en geduld...vooral Ruben!

Met vriendelijke groet,

Familie Telussa

September 2017
Woerden

Granieten grafmonument met brons

“Fam. van der Salm”

Bij het ontwerp werd er goed geluisterd naar onze wensen.

Ruben bood suggesties en voorzag ons van veel bruikbare informatie.

Hij heeft dit alles mooi vertaald en we zijn dan ook gezamenlijk tot een mooi resultaat gekomen.

Bedankt

November 2017
Wijk bij Duurstede

Grafsteen Olive green met bronzen tekst Montfoort

“Fam. van Rossum”

Beste ruben,

Hieronder een korte referentie:

Mede dankzij jullie professionaliteit,vakmanschap, passie en adviezen is dit voor ons een bijzondere en mooie plek geworden om onze moeder te bezoeken en te gedenken.

Wij kijken met een goed gevoel terug op de samenwerking.

Met hartelijke groet
Familie van Rossum

October 2017
Montfoort

Grafsteen met ruwe zijkanten

“Fam. Wilbers”

Ik heb de begeleiding van Van Dam Natuursteen bij het uitzoeken van een grafmonument voor mijn ouders als zeer prettig, kundig en respectvol ervaren. Je wilt iets kiezen dat goed bij degene van wie je afscheid neemt past, en in een verdrietige tijd zijn dat soort beslissingen lastig. Met de ideeën en het advies van Van Dam Natuursteen hebben we goede keuzes kunnen maken. Alles is daarbij zeer netjes en helemaal volgens afspraak uitgevoerd. Ik ben dus erg tevreden over dit familiebedrijf en hun persoonlijke en vakkundige aanpak.

June 2017
Bunnik

Grafmonument met diamant steentjes

“Fam. Rijnsoever”

Wij willen jullie hartelijk danken voor t plaatsen van het mooie monument van onze moeder.
Wij zijn zeer goed betrokken geweest vanaf het allereerste moment...tot de dag van plaatsing!
Wij hebben zelfs mee mogen werken aan t bewerken van het monument, emotioneel maar oh zo mooi!
Ook jullie geduld en begrip voor al onze ideeën en wensen was echt super.
Wij zijn ook met een aantal familieleden bij het plaatsen geweest en ook dit was geen enkel probleem voor jullie....
Van dam natuursteen en als hoofdpersoon Ruben van Impelen, hartelijk dank voor alles wat jullie voor ons hebben gedaan...in 1 woord TOP!
Met vriendelijke groeten familie van Rijnsoever

May 2017
Vianen

Grafsteen zwart met Impala graniet

“Fam. Karman”

Beste Ruben,

We hebben vorige week de plantjes erin gezet. De vogeltjes zitten er mooi op :-) Het ziet er prima uit, dank je wel!

Hartelijke groet,

Fam. Karman


May 2017
de Meern

Grafsteen Impala met Viscount White graniet

“Fam. Ballegooijen”

Hoi Maurice

Via deze weg willen we mijn vader en ik zelf jou en je medewerkers bedanken , voor het secure werk aan de grafsteen van onze vrouw/ moeder.

De manier waarop jullie hierin te werk gaan, om het een mooi geheel te maken, hebben wij als heel fijn ervaren.

Nogmaals Dank je wel.

Met vriendelijke groet

Fam. van Ballegooijen

October 2017
Montfoort

Grafsteen algemeen graf zwart graniet te Nieuwveen

“Fam. de Kuijer”

Wij zijn bijzonder tevreden over onze ervaring met de Firma v Dam.
Een brede keuze in de showroom en de verdere afhandeling was voorbeeldig.
Correct de afspraken nagekomen en een mooi stuk werk geleverd.
Namens de familie onze dank.

G.J. de Kuijer.

October 2017
Nieuwveen

Grafmonument van graniet met plantvak Nieuwveen

“Fam. Vonk”

Beste Ruben en Maurice (firma van Dam)

Deze week is het grafmonument op de begraafplaats in Aarlanderveen geplaatst. Het monument is bijzonder mooi geworden. De familie is er heel blij mee. We zijn door jullie goed op weg geholpen een gepaste keuze te maken. Het is door jullie met passie ontworpen en met vakmanschap gemaakt. Het is daarom een prachtig monument geworden passend bij onze overleden zus. Ook de plaatsing op de begraafplaats is met zorg gedaan. Het ziet er geweldig uit. Daarvoor aan allen van jullie die hier aan meegewerkt hebben onze oprechte dank.

Hartelijke groeten familie Vonk

October 2017
Aarlanderveen

Grafsteen te Vleuten

“Fam. Bosch”

Dag Maurice,

Mede namens mijn broers en zusters complimenten! Het ziet er zeer verzorgd uit, hartelijk dank daarvoor.

May 2017
Vleuten

grafsteen te Nieuwkoop

“van Dam”

Beste mensen,

Heel hartelijk bedankt voor het weer prachtig recht zetten van de grafsteen van mijn vrouw, onze moeder en oma.

Staat er weer prachtig bij.

May 2017
Nieuwkoop

Grafzerk met granieten roef

“Fam. Versteeg”

Beste mijnheer van Dam,

Na mijn positieve reactie gisteren op de foto van het teruggeplaatste monument, ben ik vanmorgen wezen kijken op de begraafplaats in Zeist.

We zijn zeer tevreden met het resultaat. Fijn dat het gelukt is om dezelfde letters te gebruiken.

Het ziet er mooi en verzorgd uit! Onze complimenten voor dit vakwerk.

Met vriendelijke groet,

June 2017
Zeist

Grafsteen met bronzen boom

“Fam. Lek”

Beste Maurice,

Jullie ook bedankt voor het prachtige monument en de snelle levering.

Met vriendelijke groet,


June 2017
Noorden

Grafsteen mat zwart

“Fam. de Koning”

Beste Ruben,

Nogmaals dank voor jouw hulp bij het kiezen van een mooi monument en het keurig plaatsen hiervan.

Kennis, kunde, ervaring en de nodige rust is wat ik ervaren heb bij jou/ Van Dam Natuursteen. Met één woord geweldig!

Met vriendelijke groet,

Peter

June 2017
Oudewater

“Fam. Soe-Agnie”

Beste Van Dam medewerkers,

Na de dood van mama in oktober 2016 hadden wij, Soe-Agnie kinderen, een missie: een waardige plek creëren om onze ouders te herenigen.

Vanaf het eerste telefonische contact tot de uiteindelijke realisatie van ons doel hebben we steeds het gevoel gehad dat we in goede handen waren. Zonder uitzondering heeft elk van jullie ons het gevoel gegeven dat niets jullie te veel was; dat jullie ondanks de fysieke afstanden dicht bij ons stonden.

Wat een fantastische dag gisteren.

Nooit hebben we het vertrouwen verloren. "Alles komt goed". En het was goed. Jullie hebben ons een onvergetelijke ervaring bezorgd. En een prachtige plek waar onze ouders in liefde en respect hun 5 generaties nageslacht kunnen ontvangen.

Dank, dank en nogmaals dank.

Rudolf, Henk, Jenny, Herman, Hilly, Erick, Leo, Frank en Carmen Soe-Agnie

June 2017
Woerden

Grafsteen Paradiso graniet

“Fam. van de Bovenkamp”

Beste Ruben en collega's,

Wij zijn heel tevreden over het resultaat van overleg, maken, materiaalkeuze en plaatsen.

Het is een mooi grafmonument geworden !

Breng ook onze dank over aan je collega's.

Met vriendelijke groeten, familie van de Bovenkamp

June 2017
de Meern

Grafsteen klassieke vorm

“Fam. den Hartog”

Maurice,

Het ziet er keurig uit!

Ik wil je bedanken, ook namens de familie, voor de prettige samenwerking en jullie inzet dat het monument toch nog precies voor de datum van overlijden geplaatst is!

Dat deed ons goed.

Bedankt nogmaals en indien nodig maken wij graag weer van jullie diensten gebruik.

Hopelijk duurt dat nog even.

mvg. K. den Hartog

July 2017
Oudewater

Grafsteen

“Fam.'t Hoog”

Beste Ruben,

Wij zijn heel erg blij met het monument.

Het is fantastisch geworden, onze dank.


Met vriendelijke groet,

Tineke

July 2017
Harmelen

Kinder grafsteen

“Fam. Klijnstra”


Ieder monument heeft zijn eigen verhaal, zo ook ons monument, Ruben en Maurice hebben ons bij iedere stap geholpen en ondersteund.
We zijn ook in iedere stap betrokken geweest en hebben ook zelf veel mogen doen. De communicatie verliep goed en er werd met ons rekening gehouden.
Niks anders dan lof!

Mvgr Paul


July 2017
Alphen aan den Rijn

Urnenmuur steen

“Fam. Hoogendoorn”

Hallo Maurice,

Bedankt voor het telefoontje.

Via deze weg willen wij nog even doorgeven dat alles naar wens is. We zijn tevreden over hoe alles verlopen is en de steen is erg mooi.

Met vriendelijke groet,

Karin Hoogendoorn

July 2017
Montfoort

Grafsteen met cortenstaal

“Fam. Verweij”

Beste Ruben,

Dank voor de foto's. Mooi! Ik ben ook zeer tevreden.

Jij/jullie ook dank voor de goede samenwerking. Ik kijk hier met een warm gevoel op terug.

Natuurlijk laat ik het weten wat de kleuren van de kiezels uit Noorwegen zijn, ik ben ook zo benieuwd. We komen al zo lang in Noorwegen maar daar hebben wij nog nooit opgelet.

Ruben een hele fijne welverdiende vakantie.

Met vriendelijk groet,

Dike

July 2017
Linschoten

Grafstenen dubbelgraf

“Fam. Schuitema”

Hai Maurice ,

Ja ! Dit is hoe we het bedacht hadden ! Heel erg mooi !

Ik wil je hartelijk danken voor de prachtige stenen die je hebt gemaakt voor mijn ouders .

En Nogmaals hartelijk dank voor al je inspanningen .

Met vriendelijke groet ,

Marion

July 2017
Bilthoven

Grafsteen met grind

“Fam. Boorsma”

Goedemiddag,

Wat fijn dat dit zo vlot gegaan is.

Het ziet er heel mooi uit ter plekke.

We zijn erg tevreden, dank jullie wel.

m.vr.gr.

Fam Boorsma

August 2017
de Meern

Grafsteen met strakke vorm

“Fam. Schoonderwoerd”

Dag Maurice,

Dank jullie wel. Ik ben gelijk gaan kijken en het ziet er prachtig uit.

Wij zijn heel tevreden.

groet,

Nicoline

September 2017
Oudewater

Grafsteen voorbeeld met cortenstaal, glas en ruwe steen

“Fam. Gouw”

Dag Ruben, Maurice en Remaico,

Heel hartelijk dank voor jullie passie en het meedenken in het grafmonument voor mijn man, vader, familielid.

Het is prachtig geworden, dank jullie wel.

Familie Gouw

August 2017
Woerden

Grafstenen met vlinder van graniet

“Fam. Muder”

Hiermee willen we jullie bedanken voor het herstellen van de grafsteen met de vlinder van mijn moeder.

We zijn erg tevreden met het resultaat. Het is super mooi geworden.

Met vriendelijke groet fam. Mulder

September 2017
Woerden

“Fam. Rietveld”

Team van Dam

Als familie zijn we ontzettend tevreden wat betreft de klantvriendelijkheid,mogelijkheden en professionaliteit bij
Van Dam Natuursteen.
Daarbij krijg je de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij het plaatsen van het grafmonument. Zij maken hiervoor een persoonlijk afspraak. Een goede service waar je gebruik van kan maken.

Mvrgr. C. Rietveld

April 2017

verdouw.jpg

“Fam. Verdouw”

Beste Remaico, 

Bedankt voor het bericht, we zijn zeer tevreden over het plaatsen van het monument en vonden het heel bijzonder om hierbij aanwezig te zijn geweest.

De afwerking van het monument heeft onze verwachtingen overtroffen.. heel erg mooi!

We willen Maurice bedanken voor de respectvolle ontvangst en de manier waarop alles heel duidelijk met ons is besproken, het gaf ons vertrouwen en dat was heel fijn.

Onze dank gaat ook uit naar de de twee medewerkers die het monument hebben geplaatst.. er is zorgvuldig en respectvol gewerkt en alles is naar wens verlopen.

Dankbaar dit in samenwerking met Van Dam Natuursteen b.v. te hebben volbracht.

Met vriendelijke groeten,

January 2022
Benschop

“Fam Peters”

Beste Remaico,

Ik wil jullie namens de familie Peters , hartelijk danken voor het verzorgen van ons graf.
Zijn zeer te vreden met de gravering en het afwerken van de steen.
Ook het plaatsen op een betonnen plaat en de ingetrilde palen , waren/ zijn een goed advies geweest.

Nogmaals dank voor jullie hulp en adviezen.

Vr Gr John Peters 

February 2022
Odijk

risseuw-woerden.jpg

“Fam.Risseuw”

Beste Maurice en Remaico,

Heel veel dank voor jullie zorgvuldige begeleiding, goede adviezen en geduld bij het ontwerpen en plaatsen van de gedenksteen van onze pa.

De enorme ervaring van Maurice waarmee hij ons heeft geadviseerd op het gebied van steensoort, vorm, onderhoud, lettertype en kleur etc. heeft ons heel goed geholpen om de juiste keuzes te maken. Ook aan de afwerking en het plaatsen is alle zorg besteedt. Het resultaat vinden wij erg mooi en past precies bij onze pa.

Het was fijn dat mijn dochter en ik bij het plaatsen van de gedenksteen kon zijn, dit werd zo respectvol en netjes gedaan door Remaico, petje af! En dank voor de foto.

Met de familie plannen we binnenkort nog een dag waarop wij met z'n allen erbij kunnen zijn en de grote witte keien uit de tuin van mijn ouders op zijn graf zullen leggen, één door ieder (klein)kind.

En planten we nog de primula's uit de voortuin (daar was pa dol op omdat die het hele jaar door bloeien).

Nogmaals dank Maurice, voor je geduld, waardevolle adviezen en het fraaie vakwerk dat jullie hebben geleverd!

Hartelijke groet,

Familie Risseeuw

January 2022
Woerden

grafsteen-leliveld.jpg

“Fam Leliveld”

Beste Ruben , Maurice en medewerkers 

Bedankt voor de prachtige grafsteen van onze Plonie . Wat is het mooi geworden .
Een pluim voor jullie meedenken , plaatsen voor Allerzielen  we waarderen het .
Hartelijke groeten 

Jan Leliveld

Claudia Kuipers-Leliveld 

November 2021
Nieuwveen

polman-den-haag.jpg

“Fam. Polman”

Beste Ruben en Maurice,

Een half jaar geleden schreef ik een briefje voor jullie.
Gisteren vond ik het terug. Ik stuur het nu gauw door voor het tussen het Sintpapier verdwijnt.
Iedere keer als we op de begraafplaats komen, zijn we blij met het resultaat van ons overleg.

Bedankt Ruben en Maurice voor het intensief meedenken en het zorgvuldig uitvoeren van dat wat wij graag geplaatst wilden zien!

Hartelijke groeten, 

Familie Polman

January 2022
Den Haag

Grafsteen Paradiso graniet

“Fam. Angenent”

Wij zijn ontzettend blij met de manier hoe van Dam Natuursteen, in de persoon van Ruben, ons heeft begeleid in het aanpassen en plaatsen van het grafmonument van onze ouders. Na het overlijden van onze vader in 2004 hebben wij in overleg met onze moeder een grafmonument uitgezocht en laten plaatsen. Toen onze moeder, begin van het jaar overleed, hebben wij het monument laten weghalen door van Dam Natuursteen. Na enige tijd zijn we om tafel gegaan met Ruben en heeft hij ons he...el betrokken en in alle rust begeleid in de keuze van de aanpassingen. Ook het vakmanschap kwam hier naar voren in de aanpassingen die zijn gedaan, niet zichtbaar maar wel van grote betekenis voor de komende jaren. Ook de communicatie tijdens het proces was uitstekend, altijd in goed onderling overleg de juiste stappen genomen. De plaatsing net voor Moederdag was eigenlijk best speciaal. Het geeft net een extra dimensie om tijdens de eerste Moederdag zonder Moeder toch te kunnen stilstaan bij een bijzondere plek.

Als familie zijn we ontzettend tevreden wat betreft de klantvriendelijkheid en professionaliteit bij Van Dam Natuursteen en in het bijzonder met Ruben van Impelen.

Met vriendelijke groet,
Familie Angenent

May 2017
Woerden

Leisteen grafmonument met glasplaat

“Fam. Haagen”

Ruben heeft ons uitstekend geholpen bij de keuze voor een mooi monument. Onze persoonlijke touch kon zeker verwerkt worden. En dat is zeker! Na wat heen en weer mailen en bellen stond al heel snel het monument. Fijn hoe we gewoon met elkaar om konden gaan. We voelden ons erg op ons gemak. Bij plaatsing kon ik zelf en broer er helaas niet bij zijn. Maar mijn moeder kreeg de kans erbij te zijn.

Heel fijn je te leren kennen Ruben en collega's

May 2017
Oudewater

grafsteen algemeen himalaya blue

“Fam. Brandsen”

Afgelopen donderdag is door van Dam de steen voor mijn overleden vader geplaatst. Erg fijn dat we er bij konden zijn. Goede service, alles geheel naar onze wensen. Kortom, zeer tevreden.

June 2017
Woerden

Grafsteen met leisteen en graniet

“Familie Bloot”

Hallo Ruben,

Wij zijn er zo blij mee.

Zo mooi geworden. Eindelijk ligt ze er netjes bij.

Jullie onwijs bedankt voor alles. Dikke pluim.

En dat de toekomst vrolijk, gezond en liefdevol mag zijn.

Zal de uitvaarbegeleiding nog inlichten over jullie perfecte service.

Groetjes,

Helene

Waddinxveen

January 2018
Waddinxveen

verbeek-waddinxveen.jpg

“Fam. Verbeek”

Beste firma van Dam,

Zeer tevreden over en heel erg blij met het vervaardigde monument voor onze ouders. Veel dank aan de medewerkers van Van Dam Natuursteen. Wij hebben een bijzonder grote mate van inlevingsvermogen ervaren, alsook veel creativiteit en nauwkeurigheid. Een grote pluim voor jullie werk! Wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.

Familie Verbeek

January 2022
Waddinxveen

Grafsteen met grote bronzen roos

“Familie Eijk”

Beste Ruben en Remaico,

Wat een prachtig mooi afscheid hebben jullie ons vanmiddag laten ervaren. Heel veel dank voor deze fantastische momenten waarbij de kilte in ons hart werd verdreven door jullie warmte en empathie voor ons, maar zeker voor onze ouders door met zorg het laatste deel van hun aardse reis af te sluiten.
Heel veel liefs van ons allemaal, de kinderen van Pieter van Eijk en Wilhelmina van Eijk-van den Hul.

December 2017
Utrecht

grafzerk met bronzen tekst en luxe plinten

“Familie Huik”

Geachte heer Van Impelen,

Vanmiddag heb ik de eindafwerking van de plaatsing nieuwe grafsteen voor mevrouw Van Huik bijgewoond. Het is een schitterend resultaat. Prachtige steen en fraaie letters. Chique uitstraling. Dank u voor uw dienstverlening.

Met vriendelijke groet en prettig weekeinde,

J.J. Pijpers

February 2018
Alphen aan den Rijn

Grafsteen Waardenburg

“Fam. Cardol”

Beste Ruben,

Bedankt voor je mail. Ik ben gisteravond gaan kijken en het ziet er inderdaad alles bij elkaar heel mooi en netjes uit.

Fijn dat het allemaal zo goed gegaan is. Hartelijk dank daarvoor.

Met vriendelijke groet,

Familie Cardol

March 2018
Waardenburg

Grafteen te Alphen aan den Rijn

“Fam. van Waveren”

Hoi Ruben

Wij willen jou en je collega's heel hartelijk danken voor het mooie monument en de menselijke afwikkeling ervan.
Als we ooit nog iets nodig hebben komen we zeker naar jullie en zal jullie ook zeker aanbevelen als dat nodig is.
Nogmaals vele dank voor alles.
Vanaf het begin tot het eind super goed geholpen door jullie

Dank dank en dank

Gr S. van waveren

March 2018
Leiden

Grafsteen speciaal ontwerp te Zeist

“Fam. Huijser”

Hi, Ruben,

Dank je wel voor je mail. Het is erg fijn dat het monument er nu is! En het is prachtig geworden. Ik heb respect voor hoe jij en Remaico het contact met de kinderen afgelopen vrijdag gedaan hebben. Dat maakte het ontspannen en vertrouwd.

Het proces er naar toe heb ik als erg warm en open ervaren. Fijn dat je de tijd genomen hebt.

Zodra er plantjes in zitten, zal ik weer een paar foto's maken en naar je doorsturen. Dank voor jouw foto!

Hartelijke groet,

Jos

March 2018
Zeist

grafsteen van baksteen met graniet

“Fam. Janssen”

Beste team van Dam

Na wat zoeken in het boekje van van Dam had onze vader meteen zijn oog laten vallen op de grafsteen met het gemetselde rondje. Die vond hij heel apart en mooi. Zelf had hij op de boerderij ook wel eens iets gemetseld en daarom sprak dit hem aan, ook vanwege de landelijke uitstraling. De liggende plaat gaf iets meer problemen. Wat past erbij en is mooi? Ruben, van van Dam, kwam ook met ideetjes wat ons enorm heeft geholpen. En hij had heel veel geduld. Wij waren het namelijk niet altijd met onze vader eens, maar hij wist dit toch steeds weer in de goede richting te manoeuvreren, waarvoor onze hartelijke dank

Fam. Janssen

March 2018
Haastrecht

Grafsteen te Lienden

“Fam. van Ommeren”

Hallo Maurice

Kunnen niet anders zeggen dat het er keurig netjes uit ziet en we zijn dan ook zeer tevreden .

Ook wij willen jullie hierbij bedanken voor het ontvangst in woerden en de fijne afhandeling

en we zullen Jullie dan ook zeker aanraden bij een ieder die een monument zoekt .

Nogmaals dank voor alles .

Met vriendelijke groet .

Jan van Ommeren

March 2018
Lienden

fam.-kappen-begraafplaats-rosmalen.jpg

“Familie Kappen”

Beste Ruben en collega's,

Wij zijn heel erg blij met het mooie monument voor ons mam. Ook namens ons pap heel erg bedankt voor dit mooie resultaat!! Heel fijn. Er zijn al heel veel positieve reacties gekomen van familie en vrienden.

Dank je wel!

Theo

October 2018
Rosmalen

hardsteen-monument-met-verheven-tekst-en-prikwerk-rondom-fam-de-jong.jpg

“Familie de Jong”

Goedemorgen Maurice van Dam,

Wij vonden het een bijzondere ervaring om erbij te zijn. Zo konden we ook zien hoe het monument met veel zorg is geplaatst.

Wij zijn ook heel blij met het resultaat. Het is dankzij het zorgvuldige traject van het ontwerp, en de aandacht van u voor het beeld van de tekst, is het heel mooi geworden.

Met vriendelijke groet,

Diny de Jong

October 2018
Leidschendam

ziessen-noorden.jpg

“Fam. Ziessen”

Goedemiddag,

Wil hierbij doorgeven dat we zeer tevreden zijn over hoe we geholpen zijn.

Er is goed met ons meegedacht en alles is zeer prettig verlopen. Iedereen was zeer vriendelijk.

Met vriendelijk groet,

Renate Ziessen

February 2022
Noorden

grafsteen-ruw-met-bronze-tekst-1.jpg

“Fam. Kreuger”

Goedemorgen Ruben,

Afgelopen dinsdag zijn we bij de plaatsing geweest van de steen van Hijmen. Het is allemaal goed en naar onze tevredenheid verlopen. Ook de naaste grafstenen zijn wat opgehaald, waardoor het geheel er netjes uit ziet.

We willen jullie dan ook (nogmaals) hartelijk bedanken voor de adviezen en plaatsing van het grafmonument.

Met vriendelijke groet,

Gerrit & Willy Kreuger

July 2019
Loenen aan de Vecht

fam.-andriessen.jpg

“Fam. Andriessen”

Beste Maurice, geachte heer van Dam,

Langs deze weg wil ik je – mede namens mijn vrouw - bedanken voor het mooie eindresultaat van de door jou ontworpen grafsteen.
Het is geworden zoals wij het gewild hebben.
De manier waarop een en ander tot stand is gekomen, hebben wij zeer gewaardeerd.
Onze dank hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Fam. Andriessen

August 2020
Alphen aan den Rijn

wensveen.jpg

“Fam. Wensveen”

Namens mijn dochters en ik willen we u, directie en personeel, heel-heel hartelijk bedanken voor de warme en respectvolle manier hoe u ons met raad
en daad terzijde hebben gestaan bij het tot standkomen van het grafmonument. Wij zijn bijzonder tevreden. Als ik uw bedrijf een rapportcijfer zou moeten geven kom ik in de knoei. Het gaat maar tot 10. Mijn dochters en ik geven u een hele dikke 10. Nogmaals heel hartelijk bedankt, het komt
u allen toe.

Groeten van ons, familie Wensveen

August 2020
Bodegraven

kasenda.jpg

“Familie Kasenda”

"Van Dam Natuursteen heeft een prachtig grafmonument voor onze moeder gemaakt. We zijn diep dankbaar voor hen. Het team dacht echt goed met ons mee om een bijzonder en mooi ontwerp te maken, dat een verhaal vertelt. Ze hebben oog voor detail en zijn echte professionals. Niet alleen dat, wat het werken met het Van Dam team zo bijzonder maakte, is dat we ons gezien en gehoord voelden. Ze luisterden aandachtig, leefden met ons mee, en we hebben altijd heel fijn contact gehad in dit hele proces. In zo'n moeilijke tijd, had ik geen betere grafmonument maker kunnen wensen."

Veel succes met jullie bedrijf / werkzaamheden

August 2020
Tiel

kemp-bassa.jpg

“Fam. Kemp”

Beste Maurice,

Dankjewel voor de fijne samenwerking met betrekking tot het bestellen, graveren en plaatsen van de grafsteen van onze moeder. We zijn erg blij met het resultaat, maar ook met de snelle levering en plaatsing. Jullie bedrijf zullen we zeker aanraden bij de mensen om ons heen.

Vriendelijke groet,

Jan, Elly, Jeannette 

July 2020
Bodegraven

nieuwstad.jpg

“Fam. Nieuwstad”

Beste,

Ik wil jullie hierbij nogmaals bedanken voor het mooie grafmonument wat jullie gemaakt hebben.

Het ziet er prachtig uit.

Vriendelijke groet,

Marie-Louise Nieuwstad

July 2020
Barneveld

vrijhof.jpg

“Fam. Vrijhof”

Beste Maurice en team,

Vandaag monument geplaatst door jullie in Lelystad. Ik heb foto’s mogen ontvangen van Sandra Meijer die aanwezig was bij de plaatsing, keurig gedaan.
Maurice, Ik wil jou bedanken voor het geduld, uitleg, mogelijkheden en advies  bij het samenstellen van het monument en ons mailcontact .Ondanks dat we zelf voorlopig geen mogelijkheid zien om naar Lelystad te gaan zie ik op de foto’s dat het precies geworden is zoals we samen hadden bedacht.
Echt in het teken van mijn vader.

Succes verder met jullie bedrijf , blijf gezond ,let op jezelf en elkaar

Vriendelijke groeten,

Mireille Vrijhof

August 2020
Lelystad

keizer-nieuw-vennep.jpg

“Fam. Keizer”

Goeden middag meneer Van Dam, beste Maurice,

Door de drukke week een iets verlaat bericht, maar niet minder gemeend.
Afgelopen woensdag hebben jouw medewerkers de grafsteen van mijn vrouw / onze moeder geplaatst in Nieuw Vennep.
Wij willen je bij deze nogmaals laten weten dat wij zeer content zijn met het gehele proces en het eindresultaat.
Daarnaast onze complimenten over de werkwijze van jouw medewerkers ter plaatse. Keurige jongens die netjes en met respect voor de situatie hebben gewerkt. 

Al met al; helemaal Top! Wij zijn er blij mee.

Hartelijk bedankt
Vr. Gr.

fam. Keizer

July 2020
Nieuw Vennep

versteend-hout-met-glas-vd-geest.jpg

“Fam. van der Geest”

Beste Ruben en collega's ,
Wat ben ik nog steeds "blij" met het grafmonument voor mijn man! Ik kwam na een tip bij jullie terecht en was al eens bij een andere ondernemer wezen kijken. Vanaf het eerste moment was de klik er en begreep jij bijna exact wat ik bedoelde en graag wilde. Gewoon menselijk en meedenkend binnen budget. En dan nog jou tips met ervaring met de materialen erbij. Het is een ontzettend mooi en persoonlijk monument geworden en erbij zijn met plaatsen vond ik ook heel bijzonder, weer werd alle tijd genomen en zoveel respect uitgestraald. Dankjewel, ik zal jullie bedrijf zeker adviseren als er in mijn omgeving nog iemand voor deze moeilijke taak komt te staan!
Groetjes,
Mascha van der Geest

September 2020
Koudekerk aan den IJssel

keijzer.jpg

“Fam. Keijzer”

Goedenavond,

Mede namens mijn kinderen wil ik jullie bedanken voor de prettige en zorgvuldige begeleiding de afgelopen maanden.

Het is een prachtig eindresultaat geworden!

Met vriendelijke groeten,

fam. de Keijzer

November 2020
Woerden

diemen.jpg

“Fam. van Diemen”

Beste Maurice,

Via de uitvaartverzorging hadden we een 'gids' met jullie informatie ontvangen.
Na een bezoek aan jullie, waarbij wij de vele mogelijkheden voor een grafmonument konden zien, hebben wij onze wensen kenbaar gemaakt.
We zijn door u zéér goed geïnformeerd over de mogelijkheden m.b.t. hét gewenste grafmonument van onze moeder, schoonmoeder én oma.
Hét is een héél mooi grafmonument geworden.

Mét vriendelijke groet,
Familie van Diemen.

December 2020
Aarlanderveen

vliet.jpg

“Fam. van Vliet”

Geachte Maurice 

Bij deze weg wil ik u en ook de collega's die t voor elkaar gekregen hebben....de steen ophalen...graveren ....en ook het terug plaatsen..wat vakkundig en netjes gedaan werdt en natuurlijk dat het zo snel herplaatst is...

Onze dank is heel erg groot. We willen jullie fijne kerstdagen en een goed gezond 2021 wensen

Fam van vliet

December 2020
Boskoop

halm.jpg

“Fam. van Halm”

Vandaag is de steen geplaatst op het graf van mijn vader (Gerrit van Halm). Het is prachtig en we zijn dankbaar voor de prettige samenwerking. Iedereen was vriendelijk en behulpzaam.

Met hartelijke groet,

Letty Grismore van Halm.

December 2020
Oudewater

kalksma.jpg

“Fam. Kalksma”

Beste Ruben,

Zoals met je collega’s afgesproken stuur ik je hierbij enkel foto’s van het graf van André nadat de meiden er plantjes in hebben gezet.

Wij zijn erg blij met het resultaat. Wat we ons niet hadden gerealiseerd, maar waar we aangenaam verrast door waren, was dat bij de juiste lichtinval de rivier lijkt door te lopen in de naamsteen. Prachtig.

Het resultaat is bijzonder en uniek, precies zoals André voor ons was.

We willen je bedanken voor de gesprekken die je met ons hebt gevoerd, je inzet, ideeën en tijd. Je voelde ons goed aan, een serieuze toon met gelukkig veel ruimte voor humor.

Dank je wel.

Met vriendelijke groet,

Familie Kalksma

September 2020
de Meern

ariesen.jpg

“Fam. Ariesen”

Beste Maurice,

Fijn dat de plaatsing vrijdag is gebeurd en dat we zaterdag al konden kijken. Afgelopen zaterdag ben ik met mijn schoonmoeder, schoonzus, zwager en mijn vrouw naar het graf geweest om het grafmonument te bekijken. We zijn erg tevreden met het resultaat, de afwerking, de kleur van de letters en de grootte van letters.

Kortom een mooi resultaat. Bedankt.

Met vriendelijke groet

Familie Bos

January 2020
Woerden

santen.jpg

“fam. van Santen”

Dag Maurice,

Ik ben het weekend gaan kijken bij de nieuw geplaatste grafsteen van mijn vader en het zag er keurig uit! Heel mooi met het grind ook!

Dank je wel voor de nette en snelle afwikkeling!

Met vriendelijke groet,

Familie van Santen.

December 2020
Houten

zanen.jpg

“Fam. van Zanen”

Beste Ruben,

Ik willen jou en het hele team namens ons allemaal enorm bedanken voor het super mooie werk dat is geleverd!

De steen is meer dan mooi geworden, en méér dan wij hadden verwacht.

Gister was heel emotioneel dus werden deze woorden niet uitbundig uitgesproken, dus vandaar dit mailtje als blijk van onze waardering voor de prachtige steen.

Bijgevoegd heb ik nog wat foto's gedaan die ik gister heb gemaakt.

Nogmaals, uit het diepste van ons hart, enorm bedankt!!

Met vriendelijke groet,

Fam. van Zanen

October 2020
Wormerveer

zoutendijk.jpg

“Fam. Zoutendijk”

Beste Ruben,

Bedankt voor het toesturen van de mooie foto van het graf, wil je jouw collega die de foto gemaakt heeft ook bedanken?

En natuurlijk ook bedankt voor de lieve woorden van jouw mail.

Ik vond het een bijzondere mooie  ervaring om samen met jou en Adri de steen voor Henk samen te stellen. Het is gewoon een plaatje.

Gisteren heb ik al wat foto’s door gestuurd naar goede vrienden en iedereen was onder de indruk van de mooie steen.

Jullie zijn Toppers!

Nogmaals heel  erg bedankt en een lieve groet van C. Zoutendijk.

December 2020
Nieuwkoop

“Fam. van Wijk”

Beste Maurice,

Ik wil je nog even laten weten dat wij ontzettend blij zijn met het resultaat, wat is het ontzettend mooi zeg, prachtig gewoon!
Dank voor de empathie, geduld en service.
We zullen jullie te allen tijde aanbevelen.
Ik zeg in dit geval liever niet tot ziens maar met vriendelijke groet,

Namens de kinderen Van Wijk en ik,

N. vd Pol.

March 2021
Haarlem

meijers.jpg

“Fam. Meijers”

Beste firma van Dam

Vandaag is de steen geplaatst .Is heel mooi geworden. Erg bedankt voor de hulp bij het uitzoeken en advies wat jullie hebben gegeven .Heb het als heel fijn ervaren.

Hartelijke groet mevr Meijers

June 2021
Kamerik

grafsteen-linschoten-hoven.jpg

“Fam. van Hoven”

Goedemiddag,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking.
Zowel het ontwerpen samen met Maurice als de indeling van de tekst  op de steen vorige week woensdag samen met Remaico hebben wij als heel fijn ervaren. Ook de plaatsing van de steen ging snel en het was fijn om er bij aanwezig te zijn.
De steen is helemaal geworden zoals ik in gedachten had.

Nogmaals dank,
Ook namens mijn zonen,

P. van Hoven

June 2021
Linschoten

“Fam. Snelderwaard”

Beste heren.

Het is inmiddels al weer enige tijd geleden, dat jullie het grafmonument voor mijn echtgenote Sophie in Abcoude geplaatst hebben.
Ik wil jullie echter hierbij nog wel mijn dank uitspreken voor de prettige en ontspannen sfeer van het samenstellen van het grafmonument. Ook het aanwezig zijn bij het plaatsen van het monument vond ik een mooie ervaring. Wij (mijn zoon, dochter en ikzelf) zijn heel tevreden over het geheel en vinden dit een waardig monument voor mijn vrouw en hun moeder. Verder krijg ik tot op heden alleen maar lovende reacties over het geheel.

De kleinschaligheid van jullie bedrijf en daardoor directe reacties waren voor mij een heel positieve ervaring. Ik zal niet nalaten jullie naam te noemen, indien er over grafmonumenten gesproken wordt. 

Met vriendelijke groet.

Frans Snelderwaard

May 2021
Abcoude

voorbach.jpg

“Fam. Voorbach”

Goedenavond,

Namens mijzelf en de kinderen willen wij u bedanken voor de vakkundige hulp, bij het uitzoeken van de grafsteen,  de levering en het plaatsen
van de grafsteen. Wij zijn zeer tevreden met de geplaatste grafsteen, het deed ons goed om te zien hoe mooi het geheel geworden is.

Nogmaals onze dank hiervoor.

Met vriendelijke groeten,

C. Voorbach

 

June 2021
Vlaardingen

sem.jpg

“Fam. van der Linden”

Hallo Maurice,

Hartelijk dank voor je mail.

We vonden het erg prettig bij de plaatsing aanwezig te zijn.

Het ging erg rustig en met veel respect.

We vinden het dan ook erg mooi en bijzonder geworden. 

We hebben smiddags verder ingedeeld hoe we t willen hebben, we zullen ook een foto toevoegen ervan.

We willen jullie heel erg bedanken voor alle zorgen en het maken van t mooiste monumentje wat mogelijk was voor onze lieve knul.

Grote dank hiervoor!

Met vriendelijke groet  

June 2021
Alphen aan den Rijn

grafsteen-montfoort-cortenstaal-1.jpg

“Fam. van Leeuwen”

Dag Ruben en Remaico

Zelfs tot en met zijn laatste -93e- levensjaar, stond onze vader op de ladder. Zijn fruitbomen waren zijn lust en zijn leven. "Wat zou het mooi zijn als er ook een ladder op zijn graf geplaatst kan worden", dachten we. We hadden er al een appelboompje en een fruitkist geplaatst.

We maakten een afspraak bij "van Dam natuursteen" en we gingen in gesprek met Ruben over de mogelijke vormgeving.  Hij stelde voor om de ladder te gebruiken, waar onze vader op gestaan had. Een idee, waar we heel blij van werden. Maar de toegestane afmetingen op de begraafplaats maakten het onmogelijk om de ladder rechtop te plaatsen. " Jullie vader is klaar met zijn werk", zei Ruben, " de ladder mag rusten". Zo'n krachtige symboliek!

Het is een bijzondere plek geworden. Een eervolle laatste rustplaats voor onze vader.

Dank

De dochters van Kees van Leeuwen

September 2021
Montfoort

grafsteen-met-beelden-1.jpg

“Fam. Nielen”

Goedemiddag allen

Wat heeft iedereen hard en proffesioneel gewerkt om het monument voor mijn man Ton, voor zijn geboortedag te plaatsen!!!

De service, het meedenken, de uitvoering en het plaatsen waren voor ons heel erg fijn!

Wij willen jullie dan ook allen heel hartelijk bedanken voor de goede service!

Wij zijn erg blij met het eindresultaat!!!

Dank jullie wel!!!!

Met vriendelijke groeten 

Ook namens mijn kinderen

Marrie Nielen

September 2021
Loenen aan de Vecht

beek-van-harmelen.jpg

“Fam. van Beek”

Op prettige wijze zijn we geadviseerd en begeleid bij de keuze van het grafmonument voor onze man/vader.Ook de plaatsing, waarbij we aanwezig waren, verliep goed en respectvol.
Wij zijn heel tevreden over het resultaat en bedanken de firma Van Dam voor de goede afwikkeling van alles.

Familie Van der Beek

February 2022
Harmelen

blom-breukelen.jpg

“Fam. Blom”

Beste van Dam,

Toevallig ontdekten we het bedrijf van Dam in Woerden. In de adviesgesprekken kregen we duidelijk advies en de keus werd aan ons overgelaten. In de uitgebreide showroom werden alle materialen en mogelijkheden duidelijk, kregen we een kijkje in de bedrijfsruimte. Bestelling ging relatief snel, voordat definitieve tekst op de steen werd gezet, werd de tekst op ware grote op de zerk geplakt. Aanpassen en verschuiven was mogelijk. We mochten ook bij de daadwerkelijke plaatsing zijn, dit vonden wij erg fijn en waren verbaasd dat dit door slechts 1 persoon met goed gereedschap geregeld werd. Fijn als je met vakmensen te maken hebt, kortom zeer tevreden.

Fam. Blom

February 2022
Breukelen

“Fam van Beek”

LS.,

Nu de drukke tijd  van overlijden en de werkzaamheden rondom de bijzetting van de urn in de grafkelder van mijn ouders achter ons ligt, wil ik uw firma bedanken voor de enorme benadering en zorgvuldigheid waarmee u ons heeft begeleid.     

Het respect, waarmee u met een droevig gebeuren weet om te gaan, heeft ons diep geraakt. Dankbaarheid en bewondering daarvoor.  Bravo  !!!    

Met vriendelijk groet,

Ab van Beek

November 2021
Woerden

keuzenkamp.jpg

“Fam. Keuzenkamp”

Beste Ruben,

Thuis gekomen afgelopen vrijdag na de plaatsing van de grafsteen voor onze moeder Rie Hazeu-Keuzenkamp, kunnen wij niet anders zeggen dan dat wij blij en dankbaar zijn voor de wijze waarop je de laatste hand legde aan het graf. Je getuigde hierbij van respect voor onze moeder en in het bijzonder voor ons als aanwezige kinderen. Dit ‘laatste’ eerbewijs aan haar heeft ons goed gedaan,  niet in de laatste plaats vanwege jouw zorgvuldige en oprecht vriendelijke benadering naar ons toe.

Nogmaals heel hartelijk dank voor alles.

Niet onvermeld wil ik laten, dat de totale kosten van het hele gebeuren ons bijzonder meegevallen is gelet op de tijd die er in gestoken is en de materialen bovendien van goede kwaliteit getuigen.

Nogmaals dank voor jullie goede zorgen!

Met vriendelijke groet,

Wim en Riet van Mourik

May 2022
Delft

bouwman.jpg

“Fam. Bouwman”

Geachte Medewerkers van het familiebedrijf  Van Dam,

Ons deed uw mailtje toekomen waarin u vraagt  onze bevindingen te laten horen in het overleg met betrekking tot het komen tot  de juiste keuze van het grafmonument van mijn  overleden zus Gerda Bouwman 

Het allereerste  gesprek verliep  al zeer prettig. Er werd alle tijd genomen, er werd geluisterd om een goed beeld te krijgen van wie mijn zus was, wat onze wensen waren. U getuigde van deskundigheid en invoelvermogen. Wij,  mijn nicht en ik, hebben  de tijd gekregen al overwegend     door de showroom  lopend,  tot de  naar nu toe volle tevredenheid, om tot de juiste keuze te komen.

Onze hartelijke dank voor uw service

Mw. A. Bouwman

May 2022
Nieuwegein

breed.jpg

“Fam. Breed”

Beste heer Van Impelen,

Ik vond het zo fijn om gisteren aanwezig te zijn tijdens het neerleggen van het grafmonument van mijn man. Om te zien hoe u het zo zorgvuldig voorbereidde, met respect opbouwde en uiteindelijk klaar heeft gekregen. U had alle aandacht voor details en perfectie. Ik vind het zo mooi geworden. Alle lof ervoor.

Nogmaals mijn dank, met vriendelijke groet,

Merrill Breed

May 2022
Alphen aan den Rijn

“Fam. de Vries”

Goedemorgen,

Wij zijn erg fijn door jullie geholpen, jullie namen echt de tijd om ons te woord te staan.

Jullie toonden recpect voor onze wensen en voor alle familieleden.

Hartelijk dank hiervoor.

Hartelijke groeten Familie de Vries

May 2022

harteveld.jpg

“Fam. Harteveld”

Beste mensen, 

Dinsdag hebben jullie het graf monument van mijn man  Nicolaas Harteveld geplaatst in Zevenhoven. Hiervoor wilde wij jullie hartelijk danken het zit er fantastisch uit! We hebben er gisteren bloemetjes op gezet dit maakt het helemaal af!

Heel veel dank ook voor de klantvriendelijk, service en betrokkenheid,dit geeft aan dat u een Top bedrijf bent

Met vriendelijke groet Familie Harteveld 

May 2022
Zevenhoven

hendriks.jpg

“Fam. Henderiks”

Beste Remaico,

We hebben het erg op prijs gesteld dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen om ons te adviseren. Voelden ons op ons gemak en konden alle voors en tegens van de diverse opties goed overdenken. Jouw adviezen hebben ons erg geholpen. Het grafmonument is mooi geworden en precies wat we wilden.

Nogmaals veel dank daarvoor.

Familie Hendriks

August 2021

schat-de-meern.jpg

“Fam. Schat”

Beste Remaico en collega's,

Het is alweer even geleden, maar we willen jullie nog zeggen dat we heel blij zijn met hoe jullie het bestaande monument hebben gerestaureerd en de nieuwe staande steen hebben gemaakt!

Het is een heel mooi en ingetogen monument geworden!

Met vriendelijke groeten,

Jacqueline, Mirjam & Esther Schat

March 2022
de Meern

vergunst.jpg

“Fam. Vergunst”

Beste firma van Dam

Hoe ga je een monument uitzoeken.......je kijkt eerst op enkele websites en dan kies je er één uit waarvan je denkt daar ga ik maar heen. Van mijn broers en zus de toestemming om het te regelen en dan loop je eigenlijk "de winkel van Van Dam" in en dat blijkt een stemmige toonzaal te zijn waar een behoorlijk aantal monumenten te zien zijn. Prettig ontvangen en ruim de tijd om rond te lopen, vragen te stellen en ook de zekerheid te krijgen, dat wat je eventueel zou, willen zij daarvoor hun best gaan doen om dat te realiseren. Na overleg met de familie, uiteindelijk een monument gekozen en samen met de eigenaar besproken wat wij, als familie, graag willen. Hij nam daar echt de tijd voor en maakte voor ons een tekening en een prijsopgave, ook uitleg over waar komen de grondstoffen vandaan, en hoe lang het kan duren voordat het monument geplaatst kan worden. Ook afgesproken dat wij graag bij het plaatsen aanwezig wilden zijn.  Ongeveer een dag van tevoren bellen zij over de datum en op de dag zelf over hoe laat zij er zijn. Dat gebeurde ook, het monument zag eruit zoals wij het besproken hadden en werd heel professioneel geplaatst, netjes en respectvol.  Bedankt daarvoor.

May 2022
Woerden

silvius.jpg

“Fam. Silvius”

Een bedrijf dat met een hart gerund word! Professioneel, persoonlijk, geduldig en meedenkend in het proces van het ontwerpen. 

En wat is het een mooi resultaat geworden en ben ik dankbaar dat ik mijn wensen en ideeën tot uiting kon brengen in dit gedenkteken.!! 

Ook het plaatsen was goed en fijn. Mooi dat mijn zoon van 12 jaar veel mee kon helpen met het plaatsen en verzorgen om zo zijn manier van aandacht ervoor en verwerken ervan kon uiten in handelen.

Bedankt Ruben! 

September 2022
Linschoten

fam.-benschop.jpg

“Fam. Benschop”

Goedemorgen Team Van Dam,

Vriendelijk dank voor het plaatsen van het monument.

Onze moeder en ook wij zijn zeer tevreden met het eind resultaat.

Wij hebben nu  een mooie plek om naar toe te gaan.

Bedankt voor de prettige, vriendelijke en duidelijke samenwerking.

Met vriendelijke groeten

Erwin Benschop

September 2022
Harmelen

“Fam. Wouterse”

Dag Ruben,

Wij willen jullie hartelijk danken voor de prettige ontvangst. Jullie kunnen een  mooie keuze aan monumenten laten zien, denken mee met de mogelijkheden. Daarna houden jullie contact met ons over de vorderingen, heel prettig hoe dit is verlopen. Vandaag een mooie steen geplaatst. Wij kunnen het nu ook goed afsluiten.

Nogmaals hartelijk dank.

Judith en Inge van Dijk

October 2022
Bunnik

weijden-1.jpg

“Fam. van der Weijden”

Een eerste indruk van de kwaliteit van een bedrijf en medewerkers kan voldoende vertrouwen opwekken tot het geven van een opdracht. Een klant moet daarbij het gevoel hebben dat diens belang en probleem bij de adviezen voorop staan en begrip krijgen voor de prijs-kwaliteitverhouding. Van Dam heeft mijn ontwerp van het monument tot in de puntjes verzorgd en geplaatst en het mag nu op hun website prijken. De aanleiding van de opdracht was triest, maar het resultaat maakte mijn familie en mij blij. 

Vriendelijke groet,

Fridus van der Weijden

October 2022
Breukelen

jongerius.jpg

“Fam. Jongerius”

Beste firma Van Dam,

Wij zijn erg tevreden over de service en begeleiding die jullie ons hebben geboden in het gehele proces. 

Wij zijn een tevreden klant en bevelen jullie van harte aan. Bedankt! 

Met vriendelijke groet,

Ida Jongerius - Mulder

October 2022
IJsselstein