Grafstenen Nieuwegein

Van Dam Natuursteen beschikt over een uniek assortiment aan grafmonumenten in Nieuwegein. Als u een dierbare heeft verloren, wilt u natuurlijk op zoek naar een passende grafsteen. Wij begeleiden u bij het kiezen van het de juiste grafsteen. Als u bij ons een afspraak maakt, nemen wij ruim de tijd voor u. Bent u benieuwd naar onze grafmonumenten? Bekijk ons assortiment. Bij het maken van een grafsteen, maken wij gebruik van diverse materialen. Zo maken wij gebruik van materialen als cortenstaal, glas of rvs. Voor grafstenen en grafmonumenten in Nieuwegein, Vreeswijk, Jutphaas, IJsselstein, Tull en het Waal, Vianen, Houten, Het Goy, Schalkwijk, Wijk bij Duurstede, Utrecht, Odijk en Bunnik bent u aan het juiste adres bij Van Dam Natuursteen.

Afmetingen grafstenen

Per begrafenis gelden er vaak andere regels met betrekking tot de afmeting van een grafsteen. Van Dam Natuursteen is goed bekend met de afmetingen van de begraafplaatsen in Nieuwegein. Zo geldt op begraafplaats Noorderveld de afmeting 180 bij 90 centimeter. Op de Rooms katholieke begraafplaats Vreeswijk geldt de afmeting 160 bij 80 bij 90 centimeter. De maten voor een grafsteen in Nieuwegein is op iedere begraafplaats anders. Dat maakt dat we voor iedere grafsteen maatwerk moeten leveren. Voor de Rooms Katholiek in Nieuwegein geldt de afmeting 140 bij 80 centimeter. Voor grafstenen te IJsselstein geldt de afmeting van 180 bij 60 centimeter. In Bunnik (algemene begraafplaats) geldt de afmeting 200 bij 100 centimeter. In de Rooms katholieke kerk in Bunnik geldt de afmeting 190 bij 90 centimeter. In Vianen geldt de afmeting van 200 bij 100 centimeter. In Tull en 't Waal geldt de afmeting 200 bij 100 centimeter. In Houten geldt de afmeting 200 bij 100 centimeter.

Grafstenen Nieuwegein

In Het Goy en Schalkwijk bij de rooms katholieke kerk geldt een afmeting van 180 bij 80 centimeter. In Cothen (bij Wijk bij Duurstede) geldt de afmeting 200 bij 100 centimeter. Een grafsteen voor op Odijk mag maximaal 180 bij 90 centimeter bedragen. Utrecht heeft veel verschillende begraafplaatsen met daarop verschillende afmetingen voor een grafsteen. Voor meer informatie hierover kunt u altijd contact met ons opnemen.

Diversiteit in een grafsteen

U heeft bij ons de keuze uit verschillende soorten grafstenen in Nieuwegein. Bij de keuze voor uw persoonlijke monument luisteren we graag aandachtig naar uw wensen. Het is mogelijk om tijdens de plaatsing van de grafsteen aanwezig te zijn. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de grafsteen naar ieders tevredenheid wordt geplaatst. Rust, tijd en persoonlijke aandacht zijn onze kernwaarden gedurende dit proces. Wilt u direct meer informatie over onze grafstenen in Nieuwegein? Maak telefonisch een afspraak via: 0348 460 828.

A-kwaliteit natuursteen

Van Dam Natuursteen levert a-kwaliteit grafstenen in Nieuwegein. Wij zijn een familiebedrijf dat persoonlijke aandacht voor de klant hoog in het vaandel heeft staan. Van ontwerp tot plaatsing van de grafsteen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over bekwaam en goed opgeleid personeel met jarenlange ervaring. De grafstenen in Nieuwegein worden dus zorgvuldig voor u ontworpen.

Van Dam Natuursteen!

Zoekt u naar grafstenen in Nieuwegein? Ontdek de mogelijkheden bij Van Dam Natuursteen. Onze showroom is gevestigd in Woerden, op 20 minuten rijden van Nieuwegein. In onze showroom kunt u meer dan 100 verschillende grafstenen bekijken. U kunt het beste vooraf een afspraak maken zodat we ruim de tijd voor u kunnen nemen. Wij zijn maandag tot en met vrijdag geopend van 08.00 uur tot 17.00 uur. Op zaterdag kunt u bij ons terecht van 10.00 uur tot 15.00 uur. Voor meer informatie over grafstenen in Nieuwegein kunt u telefonisch contact opnemen via: 0348 460 828. Een mail sturen mag naar: info@vandamnatuursteen.nl.