Grafstenen Houten

Bij Van Dam Natuursteen kunt u terecht voor een uniek assortiment aan grafstenen nabij Houten. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en laten deze wensen terug komen in een uniek en persoonlijk monument voor uw dierbare. Samen met nabestaanden hebben wij bijzondere grafmonumenten met een persoonlijke touch kunnen maken. Op onze website kunt u ons assortiment grafstenen nabij Houten bekijken. Heeft u al ideeën voor een grafsteen waarmee u een dierbare kunt herdenken?

Van Dam Natuursteen 10 /10 - 6 beoordelingen

Realiseren van uw idee

Breng ons op de hoogte van uw ideeën, zodat wij u kunnen adviseren over de geschikte grafsteen. Ook komen we er al snel genoeg achter of wij uw idee kunnen realiseren. Bij het ontwerpen van grafstenen nabij Houten is het van belang om rekening te houden met de regels van een begraafplaats. Iedere begraafplaats heeft namelijk zijn eigen regels met betrekking tot een grafmonument. Van Dam Natuursteen is bekend met de regels van de verschillende begraafplaatsen in de regio. Dit zorgt ervoor dat wij u goed kunnen informeren over wat wel of niet mogelijk is wat betreft een grafsteen in Houten.

Afmetingen grafstenen

Per begraafplaats gelden er andere regels qua afmetingen van de grafsteen. Van Dam Natuursteen is op de hoogte van deze afmetingen. Zo is er de algemene begraafplaats Oud Wulven in de gemeente Houten. Hier is de gewenste afmeting 200 bij 100 centimeter voor een grafsteen. Voor De Rooms Katholieke begraafplaats Houten geldt ook de afmeting 200 bij 100 centimeter. Ook in de plaatsen om Houten heen komen we vaak. In 't Goy geldt een afmeting van 180 bij 80 centimeter. In Schalkwijk (bij de Rooms Katholiek kerk) geldt ook de afmeting 180 bij 180 centimeter. In Schalkwijk (bij de protestantse kerk) geldt een afmeting van 200 bij 100 centimeter. In de Rooms Katholiek in Werkhoven geldt een afmeting van 180 bij 180 centimeter.

Grafstenen Houten

In Cothen en Wijk bij Duurstede geldt een afmeting van 200 bij 100 centimeter met fundatiepalen. In Langbroek, Rijsenburg, Driebergen-Rijsenburg, Driebergen en Austerlitz geldt de afmeting 200 bij 100 centimeter. In Odijk (bij het witte kerkje) geldt de afmeting 200 bij 100 centimeter. In Odijk (algemene begraafplaats) geldt de afmeting 180 bij 90 centimeter met fundatiepalen. In Doorn en in Zeist geldt de afmeting 200 bij 100 centimeter. In de Rooms katholiek in Bunnik geldt de afmeting 190 bij 90 centimeter. In Bunnik (algemene begraafplaats) geldt de afmeting 200 bij 100 cm. Bij begraafplaats Den en Rust te Bilthoven geldt de afmeting 210 bij 110 centimeter. De Bilt, Groenekan, Utrecht, Utrecht Daelwijck en Utrecht St. Barbara zijn begraafplaatsen waar we met regelmaat komen voor grafmonumenten.

Grafmonumenten in onze showroom

In onze showroom heeft u de mogelijkheid om onze grafmonumenten te bekijken. Wel raden wij aan om eerst een afspraak met ons te maken. Op deze manier kunnen wij u goed adviseren op het moment dat u onze showroom bezoekt. Onze showroom is gevestigd in Woerden, op ongeveer een half uur rijden vanaf Houten. Wij kunnen ook bij u thuis langskomen voor een afspraak. Voor het maken van een afspraak voor een grafsteen nabij Houten kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Voor grafstenen nabij Houten

Bij ons kunt u er ook voor kiezen om aanwezig te zijn op het moment dat wij het gedenkteken op de begraafplaats plaatsen. Zowel het ontwerpen als het plaatsen van grafstenen nabij Houten wordt door opgeleid personeel uitgevoerd. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal en wij nemen de tijd om een grafsteen te ontwerpen die aansluit op uw wensen. Wilt u meer informatie ontvangen over grafstenen in Houten of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via 0348 460 828. Ook kunt u een e-mail sturen sturen naar: info@vandamnatuursteen.nl.